Valla ben de söylerdim. O adama yazık değil mi? Elin çocuğuna babalık ediyor kaç senedir.
Tabi söyledikten sonra adam kadını öldürür mü boşar mı bilemiyorum, orası riskli.
He bu arada çocuk o evlilik içinde olduğu için konu sahibinin eşinin hiçbir yasal hakkı yok.Adam izin vermezse test bile yaptıramazlar. Belki inadına vermez çocuğu ömür boyu. Bu da son atığı gol olur. Kadını kapının önüne koyup çocuğu vermese mesela.
Edit: Fake olabilirmiş, aman dikkat.
ikiniz de noktalama işaretlerini kullanmıyorsunuz. bağlaçlar bitişik. imla hataları aynı. bu kadar benzerlik normal mi?keşke yalan bi konu olsaydı ama değil. diğer konuya on yıllık evliyim yazan kardeşimdi bana gelmişti evlerimiz yakın telefonumda kk açıktı ben mutfaktayken bakmış kendiside aynı durumu yaşadığı için yorum yapmiş. bana söyledi sonrada gitti. bende o gittikten sonra konu açtım.
Parmakla gösterilen demeyeydin iyiydi. Baya baya örneksiniz maşallah. Kadın evli ne güzel 2 erkekle beraber olup sevgilisinin çocuğunu kocasına kakalıyo. Kocan da ne kadar ağzı kitli bi adammış bu kadar zaman saklamış. Sen de kendi dünyanda biz örniğiizzz diye geziyosun.
Ne kadar yıkıcı bir yorum. Konu Sahibi belli ki zor bir süreçten geçiyor güvendiği inandığı ve sevdigi bir adam var ortada kendi dünyasında da gayet mutluymuş.
Bu şekilde yorum yapınca elinize ne geçecek.. keşke biraz empati kurmayı deneseniz.
Konu sahibine gelince, cok zor bir durum sussaniz bile insan sustuklari, sırları kadar hastadir demişler.. uzun vadede sizin için daha sıkıntılı olabilir hersey.. ortada bir bebek var doğacak, 4 yaşında bir kız çocuğu dayanabilecek misiniz?
bilmiyorum allah yardimciniz olsun
Konu sahibi daha once 10 yıllık evliymis :)
Konu sahibi daha once 10 yıllık evliymis :)
Ay bu konu fake mi yoksa :) ciddi ciddi üzüldüm ve yorum yazıyorum ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?