eşimin bi çocuğu varmış

Valla ben soylerim. Soylerken de oldurmeyip surundurme amacli bir kac tavsiye agzimdan kacirabilirim Kimse kendinin olmayan bir cocugu kendininmis zannetmeyi haketmiyor.

Kocan çocuğun kendinden olduğuna emin olmasa bunu sana söyleme diye düşünüyorum
O sırf benzerliğin verdiği emin oluş değil bence eski sevgilisinin hayatı hakkında detaylı bilgi sahibi demekki.
Evli kadından çocuk yapan adam kendi evliyken neden yapmasın.

Bir insan neden yalan yanlış hikaye uydurup burada milletin zamanını çalar ki..

Bu kadar boş musunuz gerçekten, hiç mi yapacak işiniz yok?

Hiç hiç bişey de yapamadıysanız oturup memleketin halini düşünün bari, insanlar nelerle uğraşıyor ben ne yapıyorum deyin mesela..
Gerçi sizin gibi biri düşünse ne olur düşünmese ne olur, memleket ne fayda görsün sizden.

Neyse.. Üzülmüştüm ben de çok,sevindim gerçek olmadığına..
Size de üzüldüm ama, gidin tedavi filan olun, bu kafa iyi bir kafa değil

ikiniz de noktalama işaretlerini kullanmıyorsunuz. bağlaçlar bitişik. imla hataları aynı. bu kadar benzerlik normal mi?

Fake olup olmadığını bilmem. Var sayalım ki değil eşin hatalı bunu sana daha önce anlamadığı için ama bu yine de senden önceki geçmişi her ne yaptıysa. . Su an iki canlisin. Otur sakinleş ve o şekilde karar ve r .ama sakın içinde ki o minik dünyanı unutma karar verirKen . Çünkü onlar çok günahsız ve kötü hiç bir seyi hak etmiyorlar . Yazdım ama yinede temennim konun fake olmasından yana

Millet iyice ruh hastası oldu. Sahte konu açıp milleti oyalamakla ne geçiyor elinize acaba?

Allah döndürüp dolaştırıp başınıza getirir diye de mi korkmuyorsunuz hiç?

Eşinizin kızı sizin doğacak olan evladınızın kardeşi oluyor eğer çocuk eşinizdense. Bence çocuk daha küçükken ve olayları anlayabilecek yaşta değilken eşiniz kütüğüne geçirmeli kızı çünkü hiç birşey gizli saklı kalmaz. Bu olayda düşünmeniz gerek ne siz nede başkası daha doğmamış çocuğunuz ve kardeşi
Allah yardımcınız olsun sindirmesi zor bir olay.

Bu aralarda bu moda oldu.
Fake konu açmak.
Çok mu eğlenceli ?
Çok mu guldun söylesene?

Fake sen eğer inşallah şu yazdığın başına gelir....

Dna testi yapılmışmı?? Ne malum eşinin çocugu olduğu kadın belki duygu sömürüsü yapıyor. Bebek bu sonuçta kime benzetirsen ona benzer.

O anki psikoloji ile benzetmiş olabilirsin.
Bence kadın bilinçli olarak yaptı bunu.

Dna testi istemelisin.

Ben burada yazilanlara sahte ya da gercek diye dusunmeden yorumluyorum. Genelde yapici olmaya calisirim.

Fakat su sahte konular ortaya cikinca ne düşünüyorum biliyor musunuz?

Burasi ciddi bir terapi noktasi olmus. Yani bir sekilde sorunu olanlar gelip buraya yaziyor ve fikir belirten insanlara laf yetistirirken kendini unutuyor.

Sorunlu olanlar da geliyor, ozellikle mitomaniler(yalancilar). O genis hayal dunyalarini, bilinc altlarinda yatan o degisik ruhları yalanlariyla burada aciga cikarmalari yine onlarin tedavisine destek olmamizi sagliyor.

Eminim kendilerince burada egleniyorlar. Ama "o kadın" gibi hissettikleri anlar var ya iste o an kendileri oluyorlar aslinda. Gecmislerinde yasadiklari o vahim, belki yuz kizartici seyler böylelikle alay konusu oluyor. Onlarda o kotu anlarin baskasinin hayati olduguna inanip mutlu oluyor.

Biz gercek ve sağlıklı insanlar konu gercek olsa da olmasa da onlara zaten aciyoruz...

Baska sozum yok hakim bey

Ne kadar yıkıcı bir yorum. Konu Sahibi belli ki zor bir süreçten geçiyor güvendiği inandığı ve sevdigi bir adam var ortada kendi dünyasında da gayet mutluymuş.
Bu şekilde yorum yapınca elinize ne geçecek.. keşke biraz empati kurmayı deneseniz.

Konu sahibine gelince, cok zor bir durum sussaniz bile insan sustuklari, sırları kadar hastadir demişler.. uzun vadede sizin için daha sıkıntılı olabilir hersey.. ortada bir bebek var doğacak, 4 yaşında bir kız çocuğu dayanabilecek misiniz?
bilmiyorum allah yardimciniz olsun

Konu sahibi daha once 10 yıllık evliymis :)

ayrılık kararı almışlar.
eşim dayanamayıp 3 ay sonra tekrar aramış ama kadın evlenmiş.
bundan sonra ikiside 4 yıl boyunca bidaha görüşmemişler.
4 yıl sonra eşimin askerliği kadının yaşadığı şehre çıkmış.
kadın birgün arayıp hamile olduğunu söylemiş. aldırmayı reddetmiş.

Bu cümleleri iyi okuyun. Bunlar ayrılık kararı aldıklarında kadın hamile olmuş olması gerekiyor.
4 sene boyunca hiç görmemişler birbirlerini kadın bu adamdan hamile olduğunu söylemiş

zamanında hamile kaldım senin çocugunu doğurdum demiş olması gerekirken, aldırmayı reddetmiş. Yani o anda hamile.

Hani bunlar ayrıldıktan sonra 4 yıl hiç görüşmemişlerdi??
O çocuk nerden geldi?? Leyleklermi getirdi.
Bari uyduruyorsun düşünerek uydur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…