eşimin bi çocuğu varmış

Ya adam duyarsa o kadını da keser kocanı da

Ilk sayfayi okurken herkes gibi bende saf saf inandim ve üzüldüm ama sanırım yalanmıs.
Eğlendin mi sevgili konu Sahibi ?? Hadi yoluna..

Son düzenleme:
her iki tarafta kandırılmış hem siz hem karşıdaki erkek.nereye kadar saklıcaklar heleki böyle bir durum duyulur mutlaka.en azından kadın doğurmaya madem karar verdi eşine herşeyi anlatmalıydı.eşiniz de evlenmeden önce size anlatmalıydı.çok karmaşık bir durum açıkçası.ya kabul edicekseniz yada boşanacaksanız başka yol yok.umarım kadın sizleri rahatsız etmez kocası da manyaksa al başına belayı.

Bu nasıl senaryo.
Gerçekse, allah yardımcın olsun canım.
Hayatınla ilgili en iyi kararı, yine en iyi sen verirsin.

Merak ettiğim siz evlenmeden önce biliyor muymuş bir çocuğu olduğunu? Eğer öyleyse keşke size en başından söyleseymiş. Yok sonradan öğrendiyse de yapacak bir şey yok ne yazık ki. Büyük bir hata olmuş. Evli bir bayanla konuşması, üstüne bir de çocuk sahibi olması... En çok o bayanın eşine üzüldüm, kendi çocuğu sanıyor çocuğu ve büyük bir oyun oynanıyor ona karşı. Ne denebilir ki bu durumda bilmiyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bundan sonra?

Son düzenleyen: Moderatör:
lakin siz dilediğinizi yazın ...

bu arada kendisi bayan bu konuda rahat olun

Benziyor diye onun olduğu anlamına gelmez Dna testi istesin işin tuhaf yanı kadın bunu söylemek için neden 4 yıl bekliyor,zor bir durum sabır diliyorum size.

Onceki yorumunu okumus arkadaslar, kardesim yazmis falan demis ama... Onu gordukten sonra her seye inanan ben bile inanmadim :)

Bir kac sayfa once olacak bak istersen

Yok yok inanırım kk 'nin kadınlarinin yanında müge anli ne ki :)) ayrıca hayret yazan kuzen değil kardesiymiş demek :)

Eşiniz cocugu oldugunu sizle evli
İken mi öğrenmiş , sizden önce mi?
Bence kilit nokta bu
Siz evlenmeden evvel biliyor ve sizden gizledi ise hiç doğru değil.
Sizden snr öğrendi ise bilemedim
Hamilesiniz mutlusunuz ama bi yandan da sizle evlenmeden evvel biliyor ise durumu güveniniz kalmaz.

Ortadaki günahsız bir çocuk.Eşin bir hata yapmış kadınla ama çocuğun psikolojsini bozamaz buna hakkı yok.Bunca yıl sonra size anlattıgına göre kadına gerçeği açıklatacak önce size söylemiş.Zor bir durum eve gelmeden bi tek başına iyice düşünün evliliginiz devam edecek se sakın anne babanız bilmesin aranızda kalsın kaldıramaz tüm bakışları değişir eşinize.bittirme niyetinde iseniz anlatın.

Ha bide su var nasıl sa herseyi ögrendin diye daha rahat hareket eder eşin.Of çok zor hazmetmek.Bu bi.sır olarak kalmaz er yada geç duyulur ama sen kendini ve cocugunu düşün.diyelim acıga cıktı bı sefer kardeşiler görüşün derler bitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…