eşimin bi çocuğu varmış

Burada begenilen, ilgi ya da tepki goren senaryolari dizi falan mi yapıyorsunuz?

Cidden meraktan soruyorum, yoksa kimse bu boyutta caresiz ve issiz olamaz.. Bence yani...

Usenme 3 uyelik al, 3 ayri hikaye yaz...

Herkes size acisin mi istiyorsunuz?

Toplu lanetletmek istediginiz insanlar mi var?

Ilgi cekip tedavi olmaniz icin sizi tesvik etmemizi mi istiyorsunuz?

Evliliğiniz üzerine birşey söyleyemesemde eşinizin karakteri hakkında bir yorumum olacak izninizle.

Abicim , seviyordun gurur niye yapiyorsun ? Hadi yapiyorsun noye pesine dusuyorsun ?
Yaziktir gunahtir kardesim .
O kadinin kocasinami aciyalim simdi
Size mi bebeginize mi ?

Bosanin .
Cunku evli bi kadinla iliskiye girip cocuk yapacak adam gun gelir sizi bosar onu alirsa hic sasmam .

Sizden once olmus ama anlatmaliydi bide kendisine benziyor diyerek test yapmamasi ayri bi hata. Ne olursa olsun, ben mesela eltimle cok benziyorum ikiz desek inaniyor insanlar ama gel gelelim kan bagi yok! Ilk once kesinlesmesi lazim. Onun disinda yapilacak bisey yok cocuk onun cocuguysa manevi destek gerekli cocuga

Saçmalık.

kocanda evli kadınla askerdeyken görüşüyor 19 unda tanıştı 5 yıl takıldı. 4 yıl sonra gördü Bilmem ne zamanlama tutmamis. Ayrıca tokat atınca çizik olmaz onu bile sacmalamissin.

Sınıfta kaldın anneeeem

İlk öncelikle ALLAH yardımcın olsun. Şahsen ben sizin yerinizde olsam hamile olmasaydım boşanmayı düşünürdüm. Ama hamilesin küçük bir bebeğiniz olucak bence o çocuğu ortada bırakmamak için olanları unutup yeni bir başlangıç yapın. Ama vicdanım rahat etmiyor ben boşanmak istiyorum dersen eğer bir işiniz gücünüz veya arkanızda duracak herhangi biri varsa o senin bileceğin iş çocuğunuzu alırsınız.

Biz örniğizzz diye gezdiğini nerden çıkardiniz??

"oysaki etrafta parmakla gösterilen örnek çifttik biz".. çifttik diyor farkindaysaniz. Diger cümleleri de geçmiş zamanla yazmis.

Haydaaaa diyorum. Yazık kadın hala kocayı kandiriyor sanırım.

Canım sana ve senin bendine hiç bir şey olmaz. Lakin öbür kadından olan çocuğa çok üzüldüm. Baba diye sevip saydığı adam babası değil. Kendi de babası da bilmiyor. Yarın bir gün ortaya çıksa adam ve çocuk için en büyük yıkım. Yani şunu söyliyim bir daha ne o adam kendine gelir ne de o çocuk.

Kadın ve dolayısıyla kocanın yaptığı bu korkunç şeyin hiç bir izahati yok. Bu best bir aldatma değil maalesef. İkisi de aptal insanlarmış.

Neyse su akar yolunu bulur ama işte sel olup herseyi yakıp yıkacak.

Senlik bir durum yok bence. Ama herseye hazırlıklı ol. Tetikte ol. Öbür adam öğrense cook olaylar çıkar. Aslında en mantıklı kendini ve çocuğunu korumak adına bu kocaman boşanman. Karşı tarafa verilmiş çok ciddi bir zarar var. Hazmedilir bir şey değil. Ortaya cikmayacagini düşünmek aptalliktir bence. Ortaya çıktığı zaman o adamın neler yapabileceğini bilemeyiz.

frozen12345
hokokopoko

bu hesapları arkadaşı ile kullanıyormuş...

hepsi aynı üye ve ruh hali bence iyi değil

Kıl tüy derdini dert edinen bir üyenin konusunu son derece itici bir üslupla kapattınız.Forum kuralları dediniz.
Çok merak ettim de 3 ayrı üyelik alıp kafasına göre hikayeler anlatan,ruh halinin iyi olmadığını söylediğiniz üyenin açtığı fake konu forum kurallarına uygun mu?

Kendisinin de 4 ve 9 yaşlarında kızlari da varmış yazdığına göre

Ay çok üzldm eşın büyük bi hata yapmş evli biriyle birlkte olarak kadn ve kocası ayrı konu ne desem bilemedm

Mesele, sizden önceki bir mesele. Ben olsam bundan sonrasını önemserdim. Sonuçta çok iyi giden bir evliliğim var değil mi.. Ancak gözlerimi, kulaklarımı biraz daha açarak yaşardım..

çok kötü ya, o çocuğa babalık yapamayacak ailesi birleşmeyecek çocuğun, başkasını baba bilecek, ilerde annesi gerçeği söylerse o da çocuk için büyük yıkım olur. Çocuğun babasını aldatması da cabası... Kocanız sevse de evli bir kadınla beraber olmuş bu da açıklanılır cinsten değil, siz hamilesiniz eşinizin eski olayları sonuçta bir kardeşi olmuş ilerde de olmayacağının garantisi yok gençlik alevi denilebilir ama evli kadınla olmuş, bence şu an sünger çekin çünkü hamilesiniz ve üzülmemeniz gerekir, bir de sonuçta eski bir olay ama çocuğunuzun kardeşi onunla da tanışmalısınız, kadının ailesi dağılabilir o da çocuk için kötü.. Her yanı ateş topu... Ben de arada düşünüyorum eşimin başkasından bebeği olmuş olsaydı ne yapardım diye, herkes için çok zor bir durum..

cok uzuldum ne denır kı allah yardımcınız olsun gecmısı kapatın cocugu dıger adamın bılıyor hic deşmeyın adamın ustune gıtmeyın sız varken olmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…