benim düşüncem geçmiş geçmiştir. önemli olan şuan ki durum. eşin kadını tamamen aklından çıkarmışsa, sevdiği sen isen affet derim. hatalar insanlara mahsus. ama çocuk olayı çok hassas. eğer eşini gerçekten seviyorsan çocuğunu da kabul edersin.çünkü o da eşinin bir parçası.ve bu hatanın en masum tarafı. ama daha da önemlisi, kadının diğer eşine bu durum mutlaka açıklanmalı. kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok. bir gün başka bir şekilde aniden öğrenirse ne hale gelir adamcağız. tabi senin durumunda zor. ama ortada büyük sevgi varsa aşabileceğinize inanıyorum.nasıl bir dert bu nasıl anlatmalıyım bilemiyorum.
2 yıllık evli 5 aylık hamileyim. eşimle 8 aylık bir arkadaşlık sürecinden sonra evlendik. eşimi çok seviyordum çok mutluyduk 2 yıllık evliliğimizde birbirimizi hiçbir konuda üzmedik ancak dün akşam öğrendiklerim beni mahvetti. yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum sabaha kadar uyumadım. eşimin bana itirafını size anlatmak ve bundan sonra izleyeceğim yol hakkında fikirlerinize ihtiyacım var çünki sağlıklı düşünemiyorum.
eşim 19 yaşındayken görüştüğü biri varmış 5 yıllık arkadaşlıkları olmuş. anlattıklarından anladığım eşim bu kadını çok sevmiş. sonra birgün çok şiddetli kavga etmişler ve ayrılık kararı almışlar. eşim dayanamayıp 3 ay sonra tekrar aramış ama kadın evlenmiş. ilk gelen görücüye tamam demiş. bundan sonra ikiside 4 yıl boyunca bidaha görüşmemişler. 4 yıl sonra eşimin askerliği kadının yaşadığı şehre çıkmış. kadını sosyal medyadan bulmuş ve yazışmaya başlamışlar. ve sonrasında buluşmalar başlamış. kadın birgün arayıp hamile olduğunu söylemiş. aldırmayı reddetmiş. eşimin askerliği bittikten sonrada kadında eşimde birbirlerini aramamışlar. çocuk şuanda 4 yaşında bir kız çocuğu eşim çocuğu hiç görmemiş. sadece kadın faceden çocuğun resimlerini paylaştıkça eşim ordan bakıyomuş. dayanamadım bende baktım çocuk eşime çok benziyor. bu durumu kadın kocasından yıllarca nasıl saklamış bilemiyorum. adam da cocuğu kendi çocuğu olarak biliyormuş.
bunları eşim anlattı bana vicdan azabı çektiğini söyledi ilk defa dün akşam çok şiddetli kavga ettik eşime vurdum yanağı çizildi kanadı çok ağır sözler söyledim. evden gitti halende gelmedi aradı tele cevap vermedim. oysaki etrafta parmakla gösterilen örnek çifttik biz. maddi manevi hiç sorunumuz yoktu. ailemde eşimi çok severdi. ne yapayım ben şimdi.
nasıl bir dert bu nasıl anlatmalıyım bilemiyorum.
2 yıllık evli 5 aylık hamileyim. eşimle 8 aylık bir arkadaşlık sürecinden sonra evlendik. eşimi çok seviyordum çok mutluyduk 2 yıllık evliliğimizde birbirimizi hiçbir konuda üzmedik ancak dün akşam öğrendiklerim beni mahvetti. yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum sabaha kadar uyumadım. eşimin bana itirafını size anlatmak ve bundan sonra izleyeceğim yol hakkında fikirlerinize ihtiyacım var çünki sağlıklı düşünemiyorum.
eşim 19 yaşındayken görüştüğü biri varmış 5 yıllık arkadaşlıkları olmuş. anlattıklarından anladığım eşim bu kadını çok sevmiş. sonra birgün çok şiddetli kavga etmişler ve ayrılık kararı almışlar. eşim dayanamayıp 3 ay sonra tekrar aramış ama kadın evlenmiş. ilk gelen görücüye tamam demiş. bundan sonra ikiside 4 yıl boyunca bidaha görüşmemişler. 4 yıl sonra eşimin askerliği kadının yaşadığı şehre çıkmış. kadını sosyal medyadan bulmuş ve yazışmaya başlamışlar. ve sonrasında buluşmalar başlamış. kadın birgün arayıp hamile olduğunu söylemiş. aldırmayı reddetmiş. eşimin askerliği bittikten sonrada kadında eşimde birbirlerini aramamışlar. çocuk şuanda 4 yaşında bir kız çocuğu eşim çocuğu hiç görmemiş. sadece kadın faceden çocuğun resimlerini paylaştıkça eşim ordan bakıyomuş. dayanamadım bende baktım çocuk eşime çok benziyor. bu durumu kadın kocasından yıllarca nasıl saklamış bilemiyorum. adam da cocuğu kendi çocuğu olarak biliyormuş.
bunları eşim anlattı bana vicdan azabı çektiğini söyledi ilk defa dün akşam çok şiddetli kavga ettik eşime vurdum yanağı çizildi kanadı çok ağır sözler söyledim. evden gitti halende gelmedi aradı tele cevap vermedim. oysaki etrafta parmakla gösterilen örnek çifttik biz. maddi manevi hiç sorunumuz yoktu. ailemde eşimi çok severdi. ne yapayım ben şimdi.
Arkadaş her üyelikte de bir dünya konu bu nasıl işsizlikfrozen12345
hokokopoko
bu hesapları arkadaşı ile kullanıyormuş...
hepsi aynı üye ve ruh hali bence iyi değil
Bayan olsa ne olur kafabu arada kendisi bayan bu konuda rahat olun
Siyaset olmayınca buraya mı takılıyorsun chesscanım sadece benziyor diye olmaz ki bu iş, bi test falan yaptırsın bence, gerçi onun olduğu sabit olsa ne olacaksa...
ben de eski nişanlımın bir çocuğu olduğunu vukuatlı nüfus kaydı çıkarırken öğrenmiştim. bana hiçbirşey söylememişti. çok şaşırdım ve bunu umursamamış olmasını, yani benim bunu öğreneceğimi bilmesine rağmen bana söyleme zahmetine katlanmamasını yadırgamıştım. Hatta 12 yaşına kadar annesinin soyadını taşıdığını, yani gayri meşru olduğunu da saklamıştı. ne tuhaf yaşantılar var yanasıl bir dert bu nasıl anlatmalıyım bilemiyorum.
Bumu ben de düşündüm kadinin kocasi ogrendi yabunu sana bosuna itiraf etmez o kadar saklayip da.cocugu istemeyi falan dusunuyor bence
keşke yalan bi konu olsaydı ama değil. diğer konuya on yıllık evliyim yazan kardeşimdi bana gelmişti evlerimiz yakın telefonumda kk açıktı ben mutfaktayken bakmış kendiside aynı durumu yaşadığı için yorum yapmiş. bana söyledi sonrada gitti. bende o gittikten sonra konu açtım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?