Bana Bak
Buna sen karar veremezsin sayın dedikodu kazanı. İstediğim yere istediğim cevabı yazarım forum kuralları çerçevesinde
Ben oldukça düzgünüm. Ancak sen metanetini koru. Rabbim seni boş boğazlılığınla sınıyor
1-ukala değilim
2-sen şimdi bize ne dersi verdiğini sanıyorsun? tam tersi olmasın sakın?
merhaba arkadaşlar ..eşimin bie erkek akrabası antepte bir kurumda çalışıyor.iş yerinden bir kızla arkadaşlık yapıyor.kız da ankaralı.ailesinin hepsi ankarada .antepta hiç tanıdığı yok.ama kız daha ortada bişey yokken bütün akrabaların düğününe gidiyor.. erkek arkadaşının evine hemen hemen hergün gidiyor...bana yenge demeye başladı kaynanasına anne diyor ..daha ailesinin haberi yok...ben bu durumu anlayamadım..bana biraz ters geldi.. yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama sizce nasıl bir durum.. beni ilgilendirmez ama merak ettim sadece...
fikirlerini belirtirmisiniz
süzgün olsaydın güzelce yorum yapardın aynı fikirde olmasak bile rabbim de seni in sanlara tahammül göstermekle sınıyor olmasın sakın
yarın ki derse yetiş mutlaka
yarın ki derse yetiş mutlaka
ukala olmanın zararları dersimizin adı
Süzgün müÖfkenden harfleri karıştırmışsın
Ben zaten güzelce yorum yaptım. Bu daha ne ki. Sen herkese çirkeflik yapmaya çalışırsan olacağı buydu. Aman dikkat et ha dediğin gibi benim insanlara tahammülüm yok mazallah elimden bir kaza çıkıvermesin
Eee.....
Bişey anlatamamışsın ama.....
Neyse çok zorlamayalım biz seni,
Sen dedikodu yapmanın zararlarını anladın sanırım.
Cüretiniz karşısında şok olmamak elde değil...
Kendinizi ne sandığınızı çok merak ettim doğrusu..
ben dünyada nasıl ukala insanlar var onu anladım kendimi daha çok sevdim valla nasıl insanlar varmış ya rabbim hemen kavgaya hazırsınız bir konu açtım burnumean getirdiniz niye aynı fikirde değiliz diye
Sizinle aynı fikirde olmadığımız için sizin burnunuzdan gelmedi..
Sizinle aynı fikirde olmayan insanlara ters cevaplar verdiğiniz ve saldırmaya çalıştığınız için bizim burnumuzdan geldi..
siz konuyu açarken hep bi ağızdan kızı kötüler basit kız düşüncenizi pekiştiririz diye düşündünüz herhalde
ama istediğiniz cevapları da alamayınca gerçek yüzünüzü gösterdiniz
her iki tarafta mutluysa sizin düşünceniz çokta önemli değil kardeşiniz değil bişey değil
Bizim komşunun oğluna da bir kız gelip giderdi. Evlenmeden bütün düğünlere falan gitti, hatta anneme komşu teyze dedi inanabiliyormusun. Bi kere kayınvalidenin evinde gördüm çay içiyordu hemde 3 şekerliBir kere bana da el salladı ailecek şok olduk. Yaaaa...
Sonra evlendiler ve şuan çoook mutlular. Mahallemizin en tatlı gelini o. İyiki gelmiş iyiki tanışmışız.
Başında anası babası olan kız bize ne ayol. Samimi davranmış fena mı. Surat etse ağır mı olacaktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?