eşimin bir akrabası hakkında

süzgün olsaydın güzelce yorum yapardın aynı fikirde olmasak bile rabbim de seni in sanlara tahammül göstermekle sınıyor olmasın sakın

uzun uzun yazılmış hatta kavgaya dönüşmüş bile ve sanırım benim söylemek istediklerimde yazılmış ama söylemeden edemeyeceğim...

üzerinde düşünmenin haddiniz olmadığı br konuda yanlış düşünseniz ne olur düşünmeseniz ne olur...bu durum ile ilgili yorum yapma hakkınız olduğunu zannetmiyorum ...

Son düzenleme:

benim teyzemin oğlu bir kızla birlikteydi.. geziyolar tozuyolar, yok teyzeme annecim annecim demeler.. arada ne nişan vardı ne söz.. yaşları da ufaktı. 15-16.. neyse sonra çıktı işin kokusu.. meğer bizim kız hamileymişş.. zamanı da geçmiş falan filan.. evlendirdik neyse, oldu bebekleri.. yani ya alıştırmaya çalışıyodur kendini sokmaya çalışıyodur aileye,ya da biraz cıvıktır. yakında belli olur :)

süzgün olsaydın güzelce yorum yapardın aynı fikirde olmasak bile rabbim de seni in sanlara tahammül göstermekle sınıyor olmasın sakın

Süzgün mü Öfkenden harfleri karıştırmışsın

Ben zaten güzelce yorum yaptım. Bu daha ne ki. Sen herkese çirkeflik yapmaya çalışırsan olacağı buydu. Aman dikkat et ha dediğin gibi benim insanlara tahammülüm yok mazallah elimden bir kaza çıkıvermesin

elinden çıkan kaza sana nasıl geri döner tahmin etmişsindir heralde az çok

Eee.....

Bişey anlatamamışsın ama.....

Neyse çok zorlamayalım biz seni,

Sen dedikodu yapmanın zararlarını anladın sanırım.

ben dünyada nasıl ukala insanlar var onu anladım kendimi daha çok sevdim valla nasıl insanlar varmış ya rabbim hemen kavgaya hazırsınız bir konu açtım burnumean getirdiniz niye aynı fikirde değiliz diye

ben dünyada nasıl ukala insanlar var onu anladım kendimi daha çok sevdim valla nasıl insanlar varmış ya rabbim hemen kavgaya hazırsınız bir konu açtım burnumean getirdiniz niye aynı fikirde değiliz diye

Sizinle aynı fikirde olmadığımız için sizin burnunuzdan gelmedi..
Sizinle aynı fikirde olmayan insanlara ters cevaplar verdiğiniz ve saldırmaya çalıştığınız için bizim burnumuzdan geldi..

Son düzenleme:
siz konuyu açarken hep bi ağızdan kızı kötüler basit kız düşüncenizi pekiştiririz diye düşündünüz herhalde

ama istediğiniz cevapları da alamayınca gerçek yüzünüzü gösterdiniz

her iki tarafta mutluysa sizin düşünceniz çokta önemli değil kardeşiniz değil bişey değil

kızcağız belli ki erkek arkadaşını çok seviyo ki ailesine de böyle yakın davranmış. nerden bilsin bu iyi niyetli yaklaşımın, samimiyetin "basitlik" olarak nitelendirecek birilerinin çıkacağını...

Sizinle aynı fikirde olmadığımız için sizin burnunuzdan gelmedi..
Sizinle aynı fikirde olmayan insanlara ters cevaplar verdiğiniz ve saldırmaya çalıştığınız için bizim burnumuzdan geldi..

baenimle aynı fikirde plmayıp da kırıcı olmadan yorum yapan arkadaşlar da var onlara neden laf söylamiyorum sorun hitap şeklinde adıl sebeb o ...ben de şim diye kadar birsürü yorum yaptım ama kırıcı olmadım insanları rencid etmedim aşağılamadım ..sorun bu işte arkadaşım

pekiştirmeniz değil de güzel bifr şekilde farklı fikirde olduğunuzu söylemenizi bekledim ama siz ne dedikoduculuğumu bıraktınız ne işgüzarlığımı siz böyle yapınca ben raha çok zıtlaştım çünkü beni resmen aşağıladnız

sayeste hanım,

siz size ters gelen bir durumu "acaba başkaları normal mi karşılıyor" diye merak edip konu açmışsınız. etkilenmemek adına sadece ilk mesajınızı okuyup yorum yazıyorum:

bu durum normal. tabii ailesinin haberi olsa daha iyi olurdu ama bu kızcağızın akrabanızın ailesini ne kadar benimsediğini gösterir. haklarında hayırlısı olsun. umarım evlendikten sonra da bu muhabbetleri devam eder.

benim konuyu okuyunca korkum şu oldu:

akrabanızın ailesinden sizin gibi düşünen var mı? mesela anne dediği kayınvalide adayı da böyle düşünüyorsa evlendikten sonra kızın başına kakabilirler.

herkes kendinden sorumludur.yaptıgı bizim toplumumuza ters şeyler ama cok önemsenecek şeyler değil anası babası düşünsün yada eşi olacak adam düşünsün

Bizim komşunun oğluna da bir kız gelip giderdi. Evlenmeden bütün düğünlere falan gitti, hatta anneme komşu teyze dedi inanabiliyormusun. Bi kere kayınvalidenin evinde gördüm çay içiyordu hemde 3 şekerli Bir kere bana da el salladı ailecek şok olduk. Yaaaa...

Sonra evlendiler ve şuan çoook mutlular. Mahallemizin en tatlı gelini o. İyiki gelmiş iyiki tanışmışız.

Başında anası babası olan kız bize ne ayol. Samimi davranmış fena mı. Surat etse ağır mı olacaktı?

Bence asıl sebep kızı kötülemek degil,
asıl sebep eş tarafını kötülemek...

Yoksa o kız kendi tarafından olsaydı yine böyle düşünür müydü? :)

yorumunuza bayıldıımmmm

konu sahibi bence fazla abartmışsınız size yenge demesi niye bu kadar rahatsız ettiki sizi ? ya samimiyetten ya da ailenin insanlarına yakın olmak için böyle davranıyordur.diğer öne sürdüğünüz sebeplerde garip, böyle şeylerden hoşlanmayanları saygıyla karşılarım ama sevgilisi ve sevgilisinin ailesi buna tepki göstermiyorsa gerisi hiç önemli değil.
benimde 2 seneyi geçik ilişkim var, 2 senede topu topu 4 5 kere gitmişimdir erkek arkadaşımın evine annesi kardeşi sürekli çağırır ama ben toplum hoş karşılamaz diye gitmem, düğüne çağırırlar daha ciddi birşey yok ayıp olur diye gitmem.ama bunları yapmamı isteyen erkek arkadaşımın annesi ve kardeşi, demek istiyorumki size hoş gelmeyen başkasına doğal gelebilir.yani belki o aile bu durumdan memnundur.bu durumda da siz sadece yenge kısmıyla ilgilenmelisiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…