eşimin bir akrabası hakkında

dikkat ettiysen yorumlAR aynı.
her yoruma gergin ve alaycı cevaplar vereceğine,
arkadaşlar haklısınıuz galiba gereksiz bir konu açmışım deyip konuyu kapatsan daha iyi olmaz mı.

burda kullanılacak kelime sana ne olmamalı bence. bu konuyu boşver sen canım,kendi işine gücüne bak. kızın müstakbel kayınvalidesi,görümcesi falan arkasından konuşurlarsa onlara de ki ''böyle konuşuyorsunuz ama kıza farklı davranıyorsunuz,tutarlı olun biraz '' kızın arkasından konuşuyorlar ama yüzüne canım gülüm diyorlarsa günah sahiden.uzaktan gözlemle bakalım durumlar nasıl değişecek,neler olacak.

teşekkür ederim beni bu kadar düşündüğünüz için ne kadar iyisiniz hiç tanımadığınız bir insanı uyarıyorsunuz eminim sizin de meraklı olduğunuz konular vardır .

tabii ki benimde meraklı olduğum konular var,insanız sonuçta değil mi?

mesela bugün;bir insan başkasının hayatını niye bu kadar merak eder,neden müdahil olmak ister bunun merakı içerisindeyim..

dikkat ettiysen yorumlAR aynı.
her yoruma gergin ve alaycı cevaplar vereceğine,
arkadaşlar haklısınıuz galiba gereksiz bir konu açmışım deyip konuyu kapatsan daha iyi olmaz mı.

ben gereksiz bir konu açmadım aslında ama bugün foruma girenler gereksiz gibi geldi bana da bana ters cevap yazana ben de ters cevap yazarım aynı fikirde olmasak bile bu güzelce söylenir kırmadan aşağılamadan kusura bakmayın ama istediğini söyleyen istemediğini işitir...bugüne kadar ben hiç kimseye aynı fikirde olmasam bile kırmadan ve aşağılamadn cevap vermişimdir.. ama beni aşağılayanı ben de alaya alırım hiç affetmem işine gelen cevap yazsın yazmaya da okusun geçsin ne kadar ukala tiplersiniz onlar kendilerini bilirler... ukala insanlardan nefret ederim....hm de çoooooook

tabii ki benimde meraklı olduğum konular var,insanız sonuçta değil mi?

mesela bugün;bir insan başkasının hayatını niye bu kadar merak eder,neden müdahil olmak ister bunun merakı içerisindeyim..

sen sor diye merak ettim iyi yaptım sizin gibi ukala insanlara birinin ders vermasi, lazım o da ben oldum bugün ukala insanlardan nefret ederim

Ne güzel bir tespit

Şaşırmadım, başkasına "basit" diyen burada fikrini yazana gereksiz de der, ukala da.

Sadece Kötü İçeriksiniz, KİB bye

sen sor diye merak ettim iyi yaptım sizin gibi ukala insanlara birinin ders vermasi, lazım o da ben oldum bugün ukala insanlardan nefret ederim

1-ukala değilim

2-sen şimdi bize ne dersi verdiğini sanıyorsun? tam tersi olmasın sakın?

bugün foruma girenler gereksiz mi?
o zaman biz kalabalık yapmayalım daha fazla

eşinin akrabasının annesine göre problem yoksa,sana göre de olmamalı.

neden bu konuda bu kadar rahatsız olduğunu anlayamadım :26:

kızla bir sorunum yoksa; ''bana ne '' der geçerdim.

Son düzenleme:
sen de madem sinir oldun cevap yazmak zorunda değilsin oku ve geç ....sen çok mu düzgünsün pardon

Bana Bak

Buna sen karar veremezsin sayın dedikodu kazanı. İstediğim yere istediğim cevabı yazarım forum kuralları çerçevesinde

Ben oldukça düzgünüm. Ancak sen metanetini koru. Rabbim seni boş boğazlılığınla sınıyor

Uff konu sahibi senin gibi bir yakinim olsun istemezdim.. Bugün yüzüne gülen yarin arkadan konusan bir tip sin.. Kizin sana saygisizligi yoksa, isterse gitsin herkese anne desin ,baba desin ne var ki bunda.. Benim icin her yasli kadin bir teyze ve annedir. Onlara böyle seslendigim icin kötümüyüm.. Sizi yadirgadigim icin ukalamiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…