Eşimin bir kızla konuştuğunu yakalamıştım, inkar etmişti ama...

ben burda kimseyi savunmuyorum, metres olmakla övünen mesajlar görünce dahil oldum.ne kadar kinlenmişsiniz sanırım yaranıza denk geldi :KK70: o ezik kişi en azından kimsenin vebalini almıyor ezikse de. karma mı ilahi adalet mi neye inanıyorsanız bişekilde belanızı bulursunuz ne diyim
Benimle birlikte cehenneme gelmeyeceğiniz için boş yapmanıza gerek yok güle güle

Sormayın yaşım 19 iken bir hata yapmışım diye demedik laf bırakmadılar hepinizin evladı olacak benimde annem çok eleştirirdi milleti haberiniz olsun hakkımı helal etmiyorum!!!!
açıkçası önceki mesajlarınızı görmedim, bunun hata olduğunu kabul ediyorsanız bir şey diyemem herkes hata yapabilir tabi ki, mesajınız sanki gurur duyarmış gibi durduğu için yazdım.

ben burda kimseyi savunmuyorum, metres olmakla övünen mesajlar görünce dahil oldum.ne kadar kinlenmişsiniz sanırım yaranıza denk geldi :KK70: o ezik kişi en azından kimsenin vebalini almıyor ezikse de. karma mı ilahi adalet mi neye inanıyorsanız bişekilde belanızı bulursunuz ne diyim
Ben neden bulayım belamı. Eşimle mutluyum gayet :) ama bir imza atıp adamı bezdirip boşamayan kadın da her lafı hak ediyor :) bize gerek kalmıyor, kocası aşağılıyor zaten :)

Ben neden bulayım belamı. Eşimle mutluyum gayet :) ama bir imza atıp adamı bezdirip boşamayan kadın da her lafı hak ediyor :) bize gerek kalmıyor, kocası aşağılıyor zaten :)
Sizin gibi insanları görmek güzel helede evli olmanıza rağmen. Umarım hep mutlu olursunuz

bana niye bunu yazıyosunuz anlamadım ki. ben o kadını alkışlayalım mı diyorum? kocanız sizi bi kadınla aldatsa, o kadın bile bile buna devam etse; o kadını alkışlayacak gibisiniz.

Yazık size yaa :)) burdan böyle bir sonuç çıkarmak.

Sizin kocalarınızın sizden sıkılıp yazdığı kadınlar da bu platformda yazsın ki, anlayın o masum saf kocişlerin kaç takla attığını :)

Okuduğunuzu anlama probleminiz yoksa bunun kastedildiğini anlarsınız. Haa diğer kadın kabul eder, etmez, o onun paşa gönlünün bileceği iş. Sonuçta size söz veren diğer kadın değil.

Ona metres deniyorsa, aldatılıp evde oturana da boynuzlu, ezik, onursuz diyor insanlar...
🤣🤣 konu sahibi ben değilim yalnız kociş konusu ile ilgim bulunmamakta 🤣🤣

ha başıma gelse aldatsa aha kapı orda tekmeyle atarım kapıdan yallah

dikut .!.:
eşimle 6 aydır evliyiz 4 senedir beraberiz bi arkadaşıyla mesajlarını gördüm kız resmî atmışlar birbirlerine bana ayarla diye konuşmuşlar arkadaşı yengeye yakalanma demiş kendisi de sıkıldım bundan cezbetmiyo beni yeni lazım bana yazmış

Kuzum sana bunları diyen p.... Aldatsa ne yazar bildiğin arkadaşına neleri anlatmış bıktım bundan demiş cezbetmiyor demiş alt mesajları vermiş resmen ..bir insanin bunları söylemesi için p..Z..v..k olması gerek yahu çok sinir bozucu ..normalde ben kızı bul saydir derdim ama hiç değmez ki bu p... ikiside birbirinin olsun bırak sen bunu ya

bana niye bunu yazıyosunuz anlamadım ki. ben o kadını alkışlayalım mı diyorum? kocanız sizi bi kadınla aldatsa, o kadın bile bile buna devam etse; o kadını alkışlayacak gibisiniz.
Mesele o kadın değil diye düşünürüm. Evliliğim berbatmış, adamın paçasına yapışmamalıyım diye düşünürüm

Mesele o kadın değil diye düşünürüm. Evliliğim berbatmış, adamın paçasına yapışmamalıyım diye düşünürüm
açıkçası kendi adıma durumdan duruma değişir. bu konuda bu adamda baştan sorun var zaten, yok cezbetmiyor, yok kadın bul gibi şeyler demiş. direkt adamda sorun. kadınla uğraşmam. ama bazı durumlarda adam da kadın da uğraşılacak şeyler yapabiliyor.

Kim metres olmakla övünmüş ki? Kaçırdım sanırım orayı. Herkes adamda sorun var diyor ki öyle.

Hanfendi bende zamanında oldum, biz oldum siz olmadınız size ne? Merak etmeyin Allah bile addederken siz kimsiniz ahlak bekçisi olmuş ülke. Düzgün konuşun metresle bile böyle konuşmaya hakkınız yok. Siz nesiniz acaba nereye geldiniz konumunuz nedir? İşinize bakın tek namuslu sizsiniz hayat benim ve diğer kadının. İstediğimi olurum!

Sizi takan yok teyzem kocası düşünmedi ben neden düşüneyim. Ayrıca üzülmediğimi kim söyledi. Ayy aynen hepiniz çok namuslu kadınlarsınız djskdkdksksks eleştirme hakkın yok nerden var? Ünlü müyüm siyasetçi miyim sen kimsin? Kimse bana karışamaz o zaman bende sana karışırım hadi yoluna bak

Kim metres olmakla övünmüş ki? Kaçırdım sanırım orayı. Herkes adamda sorun var diyor ki öyle.
kocası düşünmedi ben neden düşüneyim, kimse bana karışamaz demesi, konuşma şekli vs vs.

Hanfendi bende zamanında oldum, biz oldum siz olmadınız size ne? Merak etmeyin Allah bile addederken siz kimsiniz ahlak bekçisi olmuş ülke. Düzgün konuşun metresle bile böyle konuşmaya hakkınız yok. Siz nesiniz acaba nereye geldiniz konumunuz nedir? İşinize bakın tek namuslu sizsiniz hayat benim ve diğer kadının. İstediğimi olurum!
Allah bile affederken diyorsun ama pek tövbe etmiş halini göremedim.

Back
X