- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.152
- 333
Valla ben Rahmetliyi yakalayınca elimde yeterli delil olsun diye kadını aramıştım (Tabi ileride denk gelecek delilleri öngöremediğimden hiç olmazsa kadının bilgisi dahilinde konuşmamızı kaydederim diye düşünüyordum. -ki kadının evli olduğunu bilmediğini sanıyordum. Sonra ne mi oldu? Kadın açmadı telefonu
Daha sonra Rahmetliye girişince öğrendim ki kadınlar (evet aradığım ve aslında sonradan öğreneceğim kadınlar) da evliymiş.

Tabi ben tüm deliller ışığında adliyenin bahçesine gömdüm kendisini. Şimdi tövbekar olarak dolaşıyor piyasa da. Ha Rahmetlinin anası babası ne dedi peki?! Kızım kocanı elin kadınlarına kaptırma, yapmış bir hata, affet...
Yani ben olsam şu şartlarda ne kocamı ne de kv mi ne de X kadını düşünürdüm. Deliller, çocuklar, boşanma ve mal paylaşımı gündemim olurdu. Ama sizde o ışığı göremedim o yüzden ‘KURCALAMA’ diyorum.

Tabi ben tüm deliller ışığında adliyenin bahçesine gömdüm kendisini. Şimdi tövbekar olarak dolaşıyor piyasa da. Ha Rahmetlinin anası babası ne dedi peki?! Kızım kocanı elin kadınlarına kaptırma, yapmış bir hata, affet...

Yani ben olsam şu şartlarda ne kocamı ne de kv mi ne de X kadını düşünürdüm. Deliller, çocuklar, boşanma ve mal paylaşımı gündemim olurdu. Ama sizde o ışığı göremedim o yüzden ‘KURCALAMA’ diyorum.