Eşimin bir kızla konuştuğunu yakalamıştım, inkar etmişti ama...

Tabi canım. Erkek nefsi derler kadın ayartmış derler :) bide kıza mesaj atacakmış keşke bana atsa daha önce başıma geldi. Bana yazan adamın karısı kendine gelemedi söylediklerimden. beni suçladı Ve şu an kocişinden hamile aşk pozlarıyla 🤣🤣🤣
Senin yaran ondan boşatamadın mı kız kıyamiş😅😅

hiç öyle bir hali yok.
adam bundan sıkıldım demiş kadını arayayım mı diye soruyor..
he ara aramışken sor bakalım sıkılmaması için o ne yapıyormuş töbe töbe.
İşte benim dediğim gibi dese ikinci kadına kadın artık görüşmeyecek adamla , çünkü artık adam cazip gelmeyecek kadına 😅

Valla öyle kadnlar var ki evli barklı adamların yakasına bir yapışıyor adam engellesede buluyor konşmasada ekliyor Allah uzak tutsun ama var yani habire anlamadan dinlemeden adamı suçlamayın Allah aşkına ya
Adam karısını aldattığı için suçlu. adamın evli olduğunu bilip de böyle rezil ilişki yaşayan kadın Kendinden mesul. Yani i adamın karısına karşı bı sorumluğu yok.ahkaksiz olması kendi sorunu.aldatilan kadın sadece kocasından hesap sorabilir.

Adam karısını aldattığı için suçlu. adamın evli olduğunu bilip de böyle rezil ilişki yaşayan kadın Kendinden mesul. Yani i adamın karısına karşı bı sorumluğu yok.ahkaksiz olması kendi sorunu.aldatilan kadın sadece kocasından hesap sorabilir.
Tabiki önce kocadam hesap sorulur eln kadınındam degil ama yapışan kadın tipleri çok evli adamlara bile.. konuyu çok iyi anlamak gerek saldırıya geçmeden. Burdaki konu felaketmiş bu arada ben bunu geç okumuştum

Valla öyle kadnlar var ki evli barklı adamların yakasına bir yapışıyor adam engellesede buluyor konşmasada ekliyor Allah uzak tutsun ama var yani habire anlamadan dinlemeden adamı suçlamayın Allah aşkına ya
Adam çaktırmadan kuyruk sallamıştır , öyle bir adam yok varsada merak etme karısı onu kaptırmaz kimseye 😅

Adam çaktırmadan kuyruk sallamıştır , öyle bir adam yok varsada merak etme karısı onu kaptırmaz kimseye 😅
Ne bilim ya skntılı işler bide yakalayamamak var yani çalışıyoruz ediyoruz yanmzda msjlaşmasa yazşmasa nerdn anlcz ki Allah kötülerden uzak tutsun demektn baska çare yok herhlde

Kızlar eşimin bi kızla konuştuğunu yakalamıştım önceden inkar etmişti ama kızın numarasını buldum siz olsanız ne yapardınız
Boşanmayacaksan kurcalama boşanacaksan eğer eşinin konuşmalarını bulmaya çalış numarayı bulup arasan ne farkeder eşinde suc

Boşanmaya niyetiniz belliki yok
Delil aramıyorsunuz, kanıt toplamıyorsunuz arayıp ne yapacaksınız ki?
Kadın canınızı sıkacak iki laf söylese en basitinden karım beni mutlu etmiyor diyordu dese kaldırabilecek misiniz?
Konuda en mağdur olan siz olduğunuz halde hak veremiyorum.
Eşinizin ameliyatını bekleyip, bakımını yapacaksınız öfkenizide sizi hiç tanımayan birine yönlendireceksiniz.

:))) bizler olmasak karıları ile muhteşem evlilikleri olacak da işte o masum saf akılsız kocaları bizim gibiler ne hale getiriyor.

Yoksa evde sıkıcı, muhabbetsiz, dırdır odaklı, neşesiz bir aile hayatları olduğundan değil.
Burda kimse o ikinci kadına da aferin demiyor farkındaysanız. Prensipsiz, ilkesiz, kötü insanlar o ikinci kadınlar. Kendi hem cinsine bunu yapacak kadar iğrenç insanlar. Koca zaten aşağılık ama ikinci kadın da en az onun kadar aşağılık. Burda muhatap koca olduğu için kadına bişey deme deniliyor. Umarım aradaki farkı anlayabiliyordunuzdur.

Burda kimse o ikinci kadına da aferin demiyor farkındaysanız. Prensipsiz, ilkesiz, kötü insanlar o ikinci kadınlar. Kendi hem cinsine bunu yapacak kadar iğrenç insanlar. Koca zaten aşağılık ama ikinci kadın da en az onun kadar aşağılık. Burda muhatap koca olduğu için kadına bişey deme deniliyor. Umarım aradaki farkı anlayabiliyordunuzdur.
Çok haklisiniz

Sizi takan yok teyzem kocası düşünmedi ben neden düşüneyim. Ayrıca üzülmediğimi kim söyledi. Ayy aynen hepiniz çok namuslu kadınlarsınız djskdkdksksks eleştirme hakkın yok nerden var? Ünlü müyüm siyasetçi miyim sen kimsin? Kimse bana karışamaz o zaman bende sana karışırım hadi yoluna bak
Namuslu, namussuz meselesi değil. İlke, prensip meselesi. Tabi istediğinizi yaparsınız ama empati diye bir duygu da var. Böyle durumlar çok hassas şeyler.

Burada herkes yine hemcinslerine saydirmis asıl suclu olan erkek resmen es geçilmiş
Erkek aldatir öteki kadin suçlu, karisi da elde tutamadigindan suclu; kadin aldattiginda da ne namussuzlugu kalir ne ahlaksizligi! Erkekler hep masum kadin her türlü suçlu!
Yapmayin arkadaşlar, aldatan evli insan suçludur, diger kadin belki adami bekar saniyor belki de bile isteye birlikte onu bilemeyiz. Bile isteye birlikteyse kendi günahı, kocasi aldatan kadin kendine sadakat sözü verenden sorumlu. Bosanmalarda diger kadına da tazminat davası açılıyordu kalkti mi bilmiyorum ama hak arayacaksaniz kanuni yollardan arayın konu sahibi kadini arasa ne aramasa ne, adami biraksa adam gidip baska kadinla görüşür bu onun sadakatsizligini bitirmez ki. Öfkeyi doğru kisiye yoneltmek gerek.
Konu sahibesi kocası ameliyat olacak diye aciyor kiyamiyor bence de bosanmaz. Uzuldugu ile kalir, bir iki sene sonra da kucağında bebekle cocugum icin idare ediyorum diye yine konu acar. Bosa yorum yapıyoruz.

"En az onun kadar aşağılık" değil ikinci kadın. Koca daha aşağılık. Koca daha kötü. Mesele koca.

Kadına bir şey demeye hakkı yok, kocaya diyecek

Sizi takan yok teyzem kocası düşünmedi ben neden düşüneyim. Ayrıca üzülmediğimi kim söyledi. Ayy aynen hepiniz çok namuslu kadınlarsınız djskdkdksksks eleştirme hakkın yok nerden var? Ünlü müyüm siyasetçi miyim sen kimsin? Kimse bana karışamaz o zaman bende sana karışırım hadi yoluna bak
Kocasının saygı duymadığı kadına elin kadını saygı duysun istiyorlar, şaka gibi

Back
X