- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var ve onun geleceği hafta ben kendimi kocaman bir boşlukta hissediyorum.
benim gibi olan yüzlerce kadın var, aynı duygularımı paylaşıyoruz merak ediyorum???????
eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var ve onun geleceği hafta ben kendimi kocaman bir boşlukta hissediyorum.
benim gibi olan yüzlerce kadın var, aynı duygularımı paylaşıyoruz merak ediyorum???????
Eşimin bir oğlu var ve o geleceği zaman çok mutlu oluyorum, giderken de çok üzülüyorum, özlüyorum. Kaldı ki şu an kocaman bir delikanlı oldu. Ben boşanmış bir ailenin çocuğuyum, bu nedenle o geldiği zaman eş değil o çocuğun yerinde oluyorum. Bu zor bir his, hep yarım, hep acılı, hep acıklı.. Henüz küçükken onun yanında eşime fazla yaklaşmamayı bilinçli olarak tercih ettim, onun küçücük duyguları bazı şeyleri anlamayabilirdi, bunun yerine üçümüz için daha eğlenceli daha arkadaşca ortamlar yaratmaya çalıştım. Şimdiyse o da aşkı, terketmeyi, anlaşamamayı, ayrılığı anlayabilecek durumda olduğundan kasmaya hiç gerek yok.. Eşiniz de oğluna karşı vicdani sorumluluk duyuyor olabilir, incinmesin diye sizden uzak duruyor olabilir. Hazır çocuğun size sevgisi varken, eşinizi incitmeden duygularınızı anlatın ve beraber bir aile olmayı denemek istediğinizi söyleyin. Böylece bir aradayken ayrı hissetmezsiniz..
en doğru yapmam gereken şey sanırım kafama takmamak..meşguliyetlerimi arttırmam gerek. geçmişte zor bi evliliğim oldu cok üzüldüm, tek korkum yine yol alamamak. ufak bir sıkıntı dahi olsa ben de hep ikiye katlanıyor.bu da benim imtihanım inşallah bu defa her şey güzel olacak.
evet anlamana sevindim, bencil değilim asla onun masumluğunun, sadece mağdur bir çocuk oluşunun farkındayım. kimse yaşamasın, benim bahsettiğim şey napacağını nasıl davranacağını bilememezlik. sıkıntım çocukla değil ki zaten eşimle. onun varlığından da ömrümüzce bizimle olacağını da biliyorum. bana ' sen benim cici annemsin diyo' :) önün de cici de olsa, anneye yaklaşması da iyi bişi..anlatmaya çalıştığım, ortak yaşantımız olan insanlardan fikir alabilmek tecrübelerini öğrenebilmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?