- 1 Kasım 2017
- 96
- 180
- 23
Arkadaşlar Merhaba çok zor durumdayım sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var 2 yıllık evliyim eşimle severek evlendik sevgimiz için çok zorluklar atlattık çok fedakarlıklar yaptık.beni çok seviyordu ben de onu.evlendik herşey çok güzel gidiyodu taaki eşim işte çalışmayana kadar.eşim benim çalışmama izin vermiyor bu konu yüzünden hergün kavga ediyoruz bu zaten bam başka bir konu aylarca kavga ettik en sonun da işe girdi Allaha şükür çalışıyor şuan da asgari ücretle geçiniyoruz aldığı paranın hepsini kendine harcıyor motorsikleti var bütün parayı motorsikletine modifiye yapmak için harcıyor arkadaşlarıyla geziyor eve doğru düzgün geldiği yok benim evden çıkmama izin vermiyor beni hiç dışarı götürmedi özel günler de bir çiçek bile almadı bana evde dikiş nakış yaparak evimin erzağını faturalarını ben karşılamaya çalışıyorum bugün ona evde çok bunaldığımı beni gezdirmesini hava almak istediğimi söyledim boğazımı sıktı duvara itti yerdeki terlikleri üstüme fırlattı şimdi de evden gitti eve gelme birdaha dedim ne yapmalıyım bilmiyorum çok zor durumdayım bir insan 2 yıl içinde bukadar değişebilirmi