Eşimin Biten Sevgisi

simahi98

Always thank God
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
96
180
23
Arkadaşlar Merhaba çok zor durumdayım sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var 2 yıllık evliyim eşimle severek evlendik sevgimiz için çok zorluklar atlattık çok fedakarlıklar yaptık.beni çok seviyordu ben de onu.evlendik herşey çok güzel gidiyodu taaki eşim işte çalışmayana kadar.eşim benim çalışmama izin vermiyor bu konu yüzünden hergün kavga ediyoruz bu zaten bam başka bir konu aylarca kavga ettik en sonun da işe girdi Allaha şükür çalışıyor şuan da asgari ücretle geçiniyoruz aldığı paranın hepsini kendine harcıyor motorsikleti var bütün parayı motorsikletine modifiye yapmak için harcıyor arkadaşlarıyla geziyor eve doğru düzgün geldiği yok benim evden çıkmama izin vermiyor beni hiç dışarı götürmedi özel günler de bir çiçek bile almadı bana evde dikiş nakış yaparak evimin erzağını faturalarını ben karşılamaya çalışıyorum bugün ona evde çok bunaldığımı beni gezdirmesini hava almak istediğimi söyledim boğazımı sıktı duvara itti yerdeki terlikleri üstüme fırlattı şimdi de evden gitti eve gelme birdaha dedim ne yapmalıyım bilmiyorum çok zor durumdayım bir insan 2 yıl içinde bukadar değişebilirmi

Yok değişmemiştir o ök.z zaten öyledir de malesef aşk gözü kör ediyor sen de verme madem neden evin ihtiyacını sen alıyorsun ki ha zor durumda olursunuz tabi ki ama adam asgari ücret alıp motora harcayıp gezmesi komik şiddette gitmiş işin içine bu adam düzelmez vakit kaybetme derim

Arkadaşlar Merhaba çok zor durumdayım sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var 2 yıllık evliyim eşimle severek evlendik sevgimiz için çok zorluklar atlattık çok fedakarlıklar yaptık.beni çok seviyordu ben de onu.evlendik herşey çok güzel gidiyodu taaki eşim işte çalışmayana kadar.eşim benim çalışmama izin vermiyor bu konu yüzünden hergün kavga ediyoruz bu zaten bam başka bir konu aylarca kavga ettik en sonun da işe girdi Allaha şükür çalışıyor şuan da asgari ücretle geçiniyoruz aldığı paranın hepsini kendine harcıyor motorsikleti var bütün parayı motorsikletine modifiye yapmak için harcıyor arkadaşlarıyla geziyor eve doğru düzgün geldiği yok benim evden çıkmama izin vermiyor beni hiç dışarı götürmedi özel günler de bir çiçek bile almadı bana evde dikiş nakış yaparak evimin erzağını faturalarını ben karşılamaya çalışıyorum bugün ona evde çok bunaldığımı beni gezdirmesini hava almak istediğimi söyledim boğazımı sıktı duvara itti yerdeki terlikleri üstüme fırlattı şimdi de evden gitti eve gelme birdaha dedim ne yapmalıyım bilmiyorum çok zor durumdayım bir insan 2 yıl içinde bukadar değişebilirmi
kolay kolay yuva yıkma taraftarı değilim
ama boşanmalısın
bu adamdan eş olmaz

Buyuklerinizi araya sökün
Sorunu kaynananiza kayinbabaniza annenizle babanıza anlatın
Onların eşinizi uyarması daha etkili olur belki eşiniz uzerinde

Allah sabır versin.. bugün boğazını sıklmakla başladıysa devamı gelecek demektir. çocuk yoktur inşAllah.. adam hem eve bakmıyor hem de yaptığı hareketlere bak ya sabırrrrrr

çocuğumuz yok bu durumlardan dolayı hep korundum bu olayların üstüne bir de çocuk istemedim çünkü zaten vajinismus hastasıydım henüz yeni yendim korunuyorum

O zaman yapılacak şey belli değil mi?

Çalışmanıza izin vermiyor, maddi destek olmuyor iki kelam edemiyorsunuz, bekar hayatı yaşıyor, üstüne şiddet var

Yol yakınken dönün, çocuk olursa daha zor

Korunmaya devam cocuk dogduktan sonra daha zor olur cunku masrafi olacaktir anne olarak sizin de manevi destege ihtiyaciniz olacaktir ..kimisinin maddi durumu iyi degildir birbirlerine destek olur maddiyat yoksa da cocuk olsa bile sevgi saygi huzur olur cocuk bir sekilde buyur.hem maddi durum iyi degil hem huzur yok cocugu dusunme su an.

O zaman yapılacak şey belli değil mi?

Çalışmanıza izin vermiyor, maddi destek olmuyor iki kelam edemiyorsunuz, bekar hayatı yaşıyor, üstüne şiddet var

Yol yakınken dönün, çocuk olursa daha zor
Gerçekten doğru bir noktaya deginmişsiniz bekar hayatı yaşıyor bekarlığında yaptıklarını yapıyor evlimiyiz değilmiyiz belli bile değil herşey belki bir yere kadar katlanılırdı benim tarafımdan ama işin içine şiddet girdiği zaman insan gerçekten soğuyor ben çok soğudum eşimden

Korunmaya devam cocuk dogduktan sonra daha zor olur cunku masrafi olacaktir anne olarak sizin de manevi destege ihtiyaciniz olacaktir ..kimisinin maddi durumu iyi degildir birbirlerine destek olur maddiyat yoksa da cocuk olsa bile sevgi saygi huzur olur cocuk bir sekilde buyur.hem maddi durum iyi degil hem huzur yok cocugu dusunme su an.
Haklısınız o bebegi haketmiyor zaten ona bakacak sorumluluk onda asla yok sirf bunu bildigim icin cocuk yapmadim o yeltendi cocuk yapmaya ama ben her seferinde kendini korudum dogum kontrol hapiyla

Canım maalesef böyle örnekleri çok biliyorum.
Ama düzelenini hiç duymadım.
O yüzden ne senelerini yak ne de güzel geçmesi gereken günlerini zehir ettir.
Ailen anlayışlıysa çık git o adamın yanından

Hep dusunmusumdur. Allah koskoca bir evren yaratmis. Bu evrenin icinde yasadigimiz dunyayi. Bu dunya da binlerce ulke, onbinlerce sehir var. En basitinden ulkemizde bile o kadar cok gezilecek gorulecek yer var ki.

Biz boyle bir mucizenin icerisinde yasiyoruz. Tabi ki maddiyatta onemli ama hersey degil. Mesela en basiti sabah gozumu actigimda pencereden gunes isiginin yuzume vurmasi, uyanip cami actigimda baharin yeni yeni gelmeye basladigi su gunlerde benim yaz kokusu diye tarif ettigim o kokuyu icime cekmem. Sabah sahil yuruyusune gittigimde, gunesin denizin ustunde cikardigi o renkli piriltilari gormek, bank ustune oturup simit yerken gozlerimi kapatip sabah gunesinin yuzumu isitmasi.
Ben mesela bunlari yasayamadigim birinin engelledigi bir hayati dusunemiyorum. Her zaman sunu dusunuyorum. Ben bu dunyaya bir defa geldim ve bir daha gelme sansim olmayacak. Benim hayatim cok degerli, allahin bana verdigi bir hediye. Bu degerli hayatimi elimden geldigince iyi kullanmam gerekir.
Sonucta eger allah bir saglik sihhat problemi vermezsse veya basima bir kaza bela gelmezse, turkiye ortalamasinda en fazla 70 80 yil yasarim. Bunun tadini alabilecegim zamani 20 ve 50 yas arasi oldugunu dusunuyorum. En dincken. Enerjimizin en yuksek oldugu donem.

Peki ben boyle bir mucizenin icinde yasarken ve hayatimda bu kadar degerliyken ve de bir daha bu dunyaya donme sansim olmayacagini bile bile neden hayatimi narsist, egoist kendinden baska hicbirsey umrunda olmayan bir bencilin istekleri, sanrilari ve ego tatminleri icin ziyan edeyim ki. Beni "gezdirsin ve hava alayim " istedim diye uzerime terlik atip duvara iten bir vicdansiz icin bunca guzellikten vazgecip niye kendimi dort duvara mahkum edeyim.

Hayat sizin hayatiniz yasayacakta sizsiniz, kaybedecekte.

dayak yiyen siz şans veren yine siz. adam sizden şans bile istememiş halbuki.
haklısınız o hiç bir zaman bu evlilik için benden bir şans istemedi istemez de bunu biliyorum çok üzülüyorum keşke demek çok mantıksız birsey ama keşke ona bukadar taviz vermeseydim keşke hiç hayatimda olmasaydi tek yol bosanmak gibi gozukuyor

kocanız ergenmi? bu ne tavırlar hareketler..
gelme bidaha dediysen arkasında dur gelmesin. gelse de alma biraz kendine gelsin

Back
X