- Konu Sahibi talimterbiye
Daha once bir konu acmistim iyi degilim diye Allaha sukur gayet iyiyim kendimi toparladim. Hocamla tez calismalarima yogunlastim acikcasi calismak iyi geldi. Bayramda esim hafif bir kalp krizi gecirdi anjio oldu zaten ailede erkekler kalp hastasi yani esimde tehdit altinda. Su an gayet iyi ben bu surecte cok korktum daha 33 yasinda ritim bozuklugu zaten yillardir varmis. bu surecte uzulmesin diye her istegini yaptim normalde ikimizde cok inatciyizdir ve sik tartisiriz ben birden onun her istegini yapan uysal bir kadin oldum ciktim. surekli beni yonlendirmesi son zamanlarda sinirimi iyice bozmaya basladi sunu soyle yap, suraya gitme v.s tez calismalarima bile burnunu sokuyor. Bayram tatilinde sukur basbasa bir yerlere gidebildik annesi bu rahatsizligindan sonra bir yere gitmeyin koyde durun diyemedi tatilde de dakika basi arayip aman ogluma iyi bak telefonlarini saymazsak gayet iyiydik son gun esim cocuk mevzusu acti iki uc yil imkansiz dedim bunu kendisi de cok iyi biliyor en azindan doktora yeterlilik sinavini gecene kadar lutfen bu konuyu kapatilim dedim. Gereksiz bagirmalar v.s lanet olsun senin isine bir gun ben olmadigimda baskasiyla evlenir yaparsin bir cocuk dedi bu laf icime oyle oturdu ki bunu ben degil sen yaparsin dedim. sonra ozur diledi kapattik konuyu. abim bir yildan sonra ilk defa beni aradi bu tarafa gelmis goruselim mi dedi ben soklar icinde tabi abi seni cok ozledim dedim ben de dedi esime olanlari anlattim gidip goruscegim diye esim buz gibi bir ifadeyle beni dinledi kararini vermissin git tabi dedi butun moralimi bozdu. evlenmeden once abim esimin isyerine gidip tehdit etmis kardesimi asla seninle evlenmesine izin vermeyiz diye. hatta ben bunu evlendikten cok sonra duydum ama ne olursa olsun o benim abim gitmem lazim dedim simdi bana surat yapiyor bir gun senin sayende kriz gecirip olecegim neden bu kadar insafsizsin dedi saka gibi ne yaptim ki anlamiyorum esim konusmuyor diye ben de hic gorusmeyim bu mu yani bu cumartesi gelecek ve ben tabi ki gorusmeye gidecegim ama sucluluk duygusu da yasatiyor insana esimi kaybedersem yasayamam gibi geliyor ama bu kaprisleri beni oldurecek. suan gundemimiz acil cocuk, benim isi birakip evde cocuk bakmak su an hastaligini da kullandiginin farkindayim hersey de yarin birgun olecegim mesajlari veriyor.