Eşimin biz nisanli iken beni aldattigini öğrendim

Eylul cgvhh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
39
6
1
25
Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve 1 çocuğum var . Kocamın telefonunu kurcalarken biz nisanli iken başka bir kızla konuşmuş tahminimce 1 tane de değil. Kızla sevgili olmamış o kadar ilerlememiş ama kıza kendi hayatı hakkında doğru olmayan şeyler söylemiş kardeşim yaralandı faln. Ben bunu yeni görüyorum çok da güzel giden bir evliliğim var sizce yüzüne vurmalı miyim ? Yoksa bilmiyormuş gibi mi yapayım? Ama çok zoruma gidiyor yüzüne vurup hesap sormak istiyorum ne yapmaliyim

Öncelikle konu yanlış yere açılmış sankim. Yani içten içe sizi yiyecekse bu durum geçin karşısına ben senin telefonunu kurcaladım bunu buldum diyin. Ha ne kadar sağlıklı bir muhabbet olur sonrasında iyi mi hissedersiniz daha mı kötü olursunuz o biraz muamma. Cesaretiniz varsa yüzleşin yani.

Boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa hiç kurcalamayın derim. Bilmiyormuş gibi önünüze bakacaksınız. Eger yüzüne vurup bosanmazsanız bu durumda tekrarlananibilir.
Öz saygı ve değeriniz incinir.
Hayır öyle bir niyetim yok üstünden de 2 sene geçmiş sanırım susucam

Yani bilemiyorum sanırım benden af dilemesini duymak istiyorum. Bide bunu görmezden gelirsem nasıl olsa fark etmiyor deyip tekrarlamasindan korkuyorum

Yani bilemiyorum sanırım benden af dilemesini duymak istiyorum. Bide bunu görmezden gelirsem nasıl olsa fark etmiyor deyip tekrarlamasindan korkuyorum
Uuu af dilesin-onu affettiğimi bilsin- tekrar yaparsa sorun olmayacagini, zaten bir kez affettiginizi mi dusunsun?
Soylediginizde en ufak bir mantik emaresi goremedim.

Hiç konuşmayın diyeceğim ama ben aynı durumda duramazdım sanırım benden önce olsa neyse de benimle nişanlıyken olduğundan dolayı herhalde içim içimi yer ve patlardım. Ama bu doğru bir hareket mi olurdu bilmiyorum çünkü hem telefonunu karıştırmış olduğunuz için hem de tadınız epey kaçacağı için, bir de ayrılmayacaksanız boşuna aranız bozulacak. Bu açıdan bakınca gereksiz gibi geliyor.

Bir heyecan aradığı çok bariz. Yani kesinlike bir duygusallık yok ama ne bileyim ya , onun gözünde bu durumu da kabullenmiş olmak ıstemiyorum

Uuu af dilesin-onu affettiğimi bilsin- tekrar yaparsa sorun olmayacagini, zaten bir kez affettiginizi mi dusunsun?
Soylediginizde en ufak bir mantik emaresi goremedim.
Gerçekten çok haklısın beni kendime getiren bir mesaj olmuş. Nasıl olucak bilmiyorum ama görmezden gelicem

Bir heyecan aradığı çok bariz. Yani kesinlike bir duygusallık yok ama ne bileyim ya , onun gözünde bu durumu da kabullenmiş olmak ıstemiyorum
Canım senin bildiğini bilmediği için, bu durumu kabullendiğinin de farkında değil ki şu an eşin. Madem ayrılmayı düşünmüyorsun evde huzurunuzu da bozma 2 sene önceki mevzu için en iyisi... Yüzüne vurmamakta ben de çok zorlanırdım hak veriyorum ama doğrusu bu gibi.

Böyle varya kırıp dökesim var her yeri, korktuğum başıma geldi resmen. Ama şuan da whatsap duvar kağıdında bile ailemizin resmi var beni sevdiğini de biliyorum ama nasıl kabullenicem onu bilmiyorum .yüzüne bakmak ıstemiyorum, ister istemez tavır alicam eskisi olamam hemen kurcalayıp duracak şimdi niye moralin bozuk diye patlamaktan korkuyorum

Seni çok iyi anlıyorum. Kendi ilişkimde yaşamadım ama evlenmeden önce ailemde benzerini yaşamıştım ve susmak nasıl zor oluyor bilirim. Tabi ki bunu bilirken çok yakın hissedemezsin ama çaktırmamaya çalış bu konuyu düşünme ikide bir. Ne bileyim whatsapp duvar kağıdında bile aile fotoğrafınız olduğunu hatırlat kendine, anlamasın. Çünkü şimdi bunu konuşursanız ayrılmayacaksın ve esas o zaman 'aa bak aldatsam dahi gitmiyor demek ki yapabilitem var' diye düşünecek. Uyuyan devi uyandırmak gibi olmasın sonra.

Evliliğinizi bitirmeyecekseniz kurcalamayin ben olsam asla susamazdim orası çok ayrı ama bu sizle alakalı bir şey bir ömür bu şüpheyle nasıl geçer orası da ayrı bir muamma hep o durum aklınıza gelip hep şüphe etmekte çok yorucu olur yani nerden tutsanız elinizde kalan bir durum ne yazık ki

Bir benzerini ailemde gördüm dediniz peki o kişi ne yaptı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…