- 12 Aralık 2021
- 39
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi Eylul cgvhh
-
Hayır öyle bir niyetim yok üstünden de 2 sene geçmiş sanırım susucamBoşanmak gibi bir niyetiniz yoksa hiç kurcalamayın derim. Bilmiyormuş gibi önünüze bakacaksınız. Eger yüzüne vurup bosanmazsanız bu durumda tekrarlananibilir.
Öz saygı ve değeriniz incinir.
Yani bilemiyorum sanırım benden af dilemesini duymak istiyorum. Bide bunu görmezden gelirsem nasıl olsa fark etmiyor deyip tekrarlamasindan korkuyorumÖncelikle konu yanlış yere açılmış sankim. Yani içten içe sizi yiyecekse bu durum geçin karşısına ben senin telefonunu kurcaladım bunu buldum diyin. Ha ne kadar sağlıklı bir muhabbet olur sonrasında iyi mi hissedersiniz daha mı kötü olursunuz o biraz muamma. Cesaretiniz varsa yüzleşin yani.
Yani bilemiyorum sanırım benden af dilemesini duymak istiyorum. Bide bunu görmezden gelirsem nasıl olsa fark etmiyor deyip tekrarlamasindan korkuyorum
Uuu af dilesin-onu affettiğimi bilsin- tekrar yaparsa sorun olmayacagini, zaten bir kez affettiginizi mi dusunsun?Yani bilemiyorum sanırım benden af dilemesini duymak istiyorum. Bide bunu görmezden gelirsem nasıl olsa fark etmiyor deyip tekrarlamasindan korkuyorum
Kesinlikle susun. Hiç görmemiş gibi yolunuza devam edin.Hayır öyle bir niyetim yok üstünden de 2 sene geçmiş sanırım susucam
Kesinlikle susun. Hiç görmemiş gibi yolunuza devam edin
Buda çok zor ama ya bildiğim halde nasıl eskisi gibi bakıcam davranicamKesinlikle susun. Hiç görmemiş gibi yolunuza devam edin.
Bir heyecan aradığı çok bariz. Yani kesinlike bir duygusallık yok ama ne bileyim ya , onun gözünde bu durumu da kabullenmiş olmak ıstemiyorumHiç konuşmayın diyeceğim ama ben aynı durumda duramazdım sanırımbenden önce olsa neyse de benimle nişanlıyken olduğundan dolayı herhalde içim içimi yer ve patlardım. Ama bu doğru bir hareket mi olurdu bilmiyorum çünkü hem telefonunu karıştırmış olduğunuz için hem de tadınız epey kaçacağı için, bir de ayrılmayacaksanız boşuna aranız bozulacak. Bu açıdan bakınca gereksiz gibi geliyor.
Gerçekten çok haklısın beni kendime getiren bir mesaj olmuş. Nasıl olucak bilmiyorum ama görmezden gelicemUuu af dilesin-onu affettiğimi bilsin- tekrar yaparsa sorun olmayacagini, zaten bir kez affettiginizi mi dusunsun?
Soylediginizde en ufak bir mantik emaresi goremedim.
Canım senin bildiğini bilmediği için, bu durumu kabullendiğinin de farkında değil ki şu an eşin. Madem ayrılmayı düşünmüyorsun evde huzurunuzu da bozma 2 sene önceki mevzu için en iyisi... Yüzüne vurmamakta ben de çok zorlanırdım hak veriyorum ama doğrusu bu gibi.Bir heyecan aradığı çok bariz. Yani kesinlike bir duygusallık yok ama ne bileyim ya , onun gözünde bu durumu da kabullenmiş olmak ıstemiyorum
Böyle varya kırıp dökesim var her yeri, korktuğum başıma geldi resmen. Ama şuan da whatsap duvar kağıdında bile ailemizin resmi var beni sevdiğini de biliyorum ama nasıl kabullenicem onu bilmiyorum .yüzüne bakmak ıstemiyorum, ister istemez tavır alicam eskisi olamam hemen kurcalayıp duracak şimdi niye moralin bozuk diye patlamaktan korkuyorumCanım senin bildiğini bilmediği için, bu durumu kabullendiğinin de farkında değil ki şu an eşin. Madem ayrılmayı düşünmüyorsun evde huzurunuzu da bozma 2 sene önceki mevzu için en iyisi... Yüzüne vurmamakta ben de çok zorlanırdım hak veriyorum ama doğrusu bu gibi.
Seni çok iyi anlıyorum. Kendi ilişkimde yaşamadım ama evlenmeden önce ailemde benzerini yaşamıştım ve susmak nasıl zor oluyor bilirim. Tabi ki bunu bilirken çok yakın hissedemezsin ama çaktırmamaya çalış bu konuyu düşünme ikide bir. Ne bileyim whatsapp duvar kağıdında bile aile fotoğrafınız olduğunu hatırlat kendine, anlamasın. Çünkü şimdi bunu konuşursanız ayrılmayacaksın ve esas o zaman 'aa bak aldatsam dahi gitmiyor demek ki yapabilitem var' diye düşünecek. Uyuyan devi uyandırmak gibi olmasın sonra.Böyle varya kırıp dökesim var her yeri, korktuğum başıma geldi resmen. Ama şuan da whatsap duvar kağıdında bile ailemizin resmi var beni sevdiğini de biliyorum ama nasıl kabullenicem onu bilmiyorum .yüzüne bakmak ıstemiyorum, ister istemez tavır alicam eskisi olamam hemen kurcalayıp duracak şimdi niye moralin bozuk diye patlamaktan korkuyorum
Bir benzerini ailemde gördüm dediniz peki o kişi ne yaptı merak ettimSeni çok iyi anlıyorum. Kendi ilişkimde yaşamadım ama evlenmeden önce ailemde benzerini yaşamıştım ve susmak nasıl zor oluyor bilirim. Tabi ki bunu bilirken çok yakın hissedemezsin ama çaktırmamaya çalış bu konuyu düşünme ikide bir. Ne bileyim whatsapp duvar kağıdında bile aile fotoğrafınız olduğunu hatırlat kendine, anlamasın. Çünkü şimdi bunu konuşursanız ayrılmayacaksın ve esas o zaman 'aa bak aldatsam dahi gitmiyor demek ki yapabilitem var' diye düşünecek. Uyuyan devi uyandırmak gibi olmasın sonra.
Bir heyecan aradığı çok bariz. Yani kesinlike bir duygusallık yok ama ne bileyim ya , onun gözünde bu durumu da kabullenmiş olmak ıstemiyorum
Bir kere aldatan bir kere daha aldatır hep aldatır bunu der bunu bilir buna inanırım. İhaneti tutarım diyorsan susmak daha doğru tabiHayır öyle bir niyetim yok üstünden de 2 sene geçmiş sanırım susacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?