Eşimin biz nisanli iken beni aldattigini öğrendim

Bir heyecan aradığı çok bariz. Yani kesinlike bir duygusallık yok ama ne bileyim ya , onun gözünde bu durumu da kabullenmiş olmak ıstemiyorum

Nasıl yani heycan aramış duygusallık yok
Yanı bende şunu diyeyim yok artık !!

O zaman bu öfke bu celal niye aferin kocam deyin öpüp başınızın üstüne koyun yeni heycan arama işlerinde başarılar ha ama duygusallık yok

1 yıllık ilişkide ne çabuk hamile kaldınız da çocuk sahibi oldunuz. Gerçekten evlilikte birşeyler oturmadan çocuk sahibi olmanın doğru olmadığına inanıyorum.
Şimdi seni aldattığını gördün ve sesini çıkaramıyorsun. Çünkü çocuğunuz var ve güzel bir evliliğiniz olduğuna inanıyorsunuz.

Siz şimdi evlilik öncesi yapılan ihanetin ve aldatmanın önemsiz olduğunu mu düşünüyorsunuz? Yani nişanlıyken aldatabilir, evliyken aldatamaz mantığıyla hangi kafayı yaşıyorsunuz anlamıyorum...
Kişiler aynı, aldatan kocanız maruz kalan siz...
Ha sevgiliyken, ha nişanlıyken ha evliyken ne fark eder?

Bir heyecan aradığı çok bariz. Yani kesinlike bir duygusallık yok ama ne bileyim ya , onun gözünde bu durumu da kabullenmiş olmak ıstemiyorum
eğer konuşursanız ne olacak o sizden özür dileyecek sizde özrünü kabul etmiyorum boşanıcam senden mi diyeceksiniz ? hayır demeyeceksiniz o yüzden aldatılmayı kabul etmiş olacaksınız ve bu gerçekten çok küçük düşürücü olacak sizin için...en iyisi susun ...ama bunu bir ömür unutmayacaksınız ve içiniz içinizi yiyecek ha tabi bir gün tekrar heycan ararsa korkusuda olur heralde içinizde

Benim bir arkadaşım vardı.
O bir gün okulda ağlaya ağlaya ayrıldı yanımızdan.
Sonra konustuk eşi onu nişanlıyken aldatmis.
O da telefonda resimleri görmüş.
Nişanlı olduğu tarihlerde başka kadınla görüşmüş felan.
Sonra adama diyor adam öncedendi peşimi bırakmadı vs diye zirvalamis.
Arkadaşım da iki yıllık evliydi sonra durdukca kinlendi adama hazmedemedi ve sonra ayrıldılar.

Kocalarına konduramadıkları zaman işin içine bahaneler giriyor böyle. Halbuki adam çocuk değil, sonuçlarını göze alarak aldatmış. Nişanlıyken yapmayı göze alan insan evliyken yapmaz mı sanki? O zaman da heyecan aramış der artık.

Ayrılmak istemiyorlar bu tarz bahanelere sığınıyorlar bi nevi kendilerini kandırıyorlar
Sen kendini kandırırsan eş olucak kişi çoktan kandırır
Bahane hazır zaten bi heyecandı
Bu heycan bide kadın yapsın bakalım adı belli olur o an kapı önünde ve hayatı boyunca başa kalkma sebebi olur malesef

Sanırım ben de hazmedemicem

Boşanacaksan yüzüne vur hesap sor boşanmayacaksan hiç o işlere girip yüzgöz olma adam nasılsa bir şey olmuyor kafasına girmesin

Gerçekten çok haklısın beni kendime getiren bir mesaj olmuş. Nasıl olucak bilmiyorum ama görmezden gelicem
Örnek vererek misal eşinizin tanımadığı bir arkadas yada komşum nişanlıyken aldatılmış eğer benim öyle bir şey başıma gelse asla durmam gibi blöf yapın baklm ne diyecek tepkisini ölç

Sizce neden nişanlı bir insan heyecan arar? Şahsi fikrimi söyleyeyim, nişanlısını sevmiyordur.

Gerçeklerle yüzleşmeye ve boşanmaya cesaretiniz yoksa bu konuyu irdelemeyin.

boşanmayı göze aldıysanız kanıt toplayın ve hesap sorun, davayı açın
yok, sadece pişman olduğunu söylesin diyorsanız pişman olsa bile nasılsa affeder diye tekrarlayabilir.

Yazılacak şeyi yazmış arkadaşlar.

Boşanacaksanız: Konuşun yüzüne vurun hesap sorun ve bitirin.

Boşanmayacaksanız: Kırın dizinizi oturun kocanız olacak şahsın karşısında aldatılmayı kabul etmiş kadın konumuna düşmeyin.

İkinci seçeneğin sizin içinizde sürekli büyüyen bir şüpheye sebep olacağını unutmayın.

Sevgili sözlü nişanlı ya da evli farketmez. Hayatındaki kadına bir kez ihanet eden yine eder potansiyel her zaman vardır.

Ben bir kere yaptı sonra olmadılara inanmıyorum. Sadece adam artık daha tedbirli yapıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…