- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi Eylul cgvhh
-
Evliliğiniz monotonlaşınca heyecan ararsa ne yapacaksınız?Bir heyecan aradığı çok bariz. Yani kesinlike bir duygusallık yok ama ne bileyim ya , onun gözünde bu durumu da kabullenmiş olmak ıstemiyorum
O kişi affetti eşini. Ne kadar doğruydu tartışılır. Biraz da başka çaresi olmadığına kendini inandırdığı için affetti bence. Çok üzücü... Adam tuvalete gitse şüphe duyuyor şimdi. Gerisini siz düşünün...Bir benzerini ailemde gördüm dediniz peki o kişi ne yaptı merak ettim
gördüğünüzü bilmiyorsa neden kabullendiğinizi düşünsün ki? eğer görüp affederseniz kabullendiğinizi düşünür. boşanmayacaksanız kurcalamayın derim.Bir heyecan aradığı çok bariz. Yani kesinlike bir duygusallık yok ama ne bileyim ya , onun gözünde bu durumu da kabullenmiş olmak ıstemiyorum
doğru söze ne hacet. aldatan erkekler sınıf sınıf bence,Ben bir kere yaptı sonra olmadılara inanmıyorum. Sadece adam artık daha tedbirli yapıyordur.
Sen boşanacaga benzemıosun bence yuzune vurupta oyıce yol açma nede olsa bısey olmuyo der devam ederMerhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve 1 çocuğum var . Kocamın telefonunu kurcalarken biz nisanli iken başka bir kızla konuşmuş tahminimce 1 tane de değil. Kızla sevgili olmamış o kadar ilerlememiş ama kıza kendi hayatı hakkında doğru olmayan şeyler söylemiş kardeşim yaralandı faln. Ben bunu yeni görüyorum çok da güzel giden bir evliliğim var sizce yüzüne vurmalı miyim ? Yoksa bilmiyormuş gibi mi yapayım? Ama çok zoruma gidiyor yüzüne vurup hesap sormak istiyorum ne yapmaliyim
Af diledi tekrar aldatırım nasıl olsa ayrılmadı affediyor der,ayrılma gibi bir niyetiniz yoksa bence susun yoksa evliliğiniz daha kötüye gider kavga şüphe çekilmez olur .Yani bilemiyorum sanırım benden af dilemesini duymak istiyorum. Bide bunu görmezden gelirsem nasıl olsa fark etmiyor deyip tekrarlamasindan korkuyorum
Eşiniz 2 yıllık mesajları mi sakliyorHayır öyle bir niyetim yok üstünden de 2 sene geçmiş sanırım susucam
Konuştun mu eşinle? Son durum nedirMerhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve 1 çocuğum var . Kocamın telefonunu kurcalarken biz nisanli iken başka bir kızla konuşmuş tahminimce 1 tane de değil. Kızla sevgili olmamış o kadar ilerlememiş ama kıza kendi hayatı hakkında doğru olmayan şeyler söylemiş kardeşim yaralandı faln. Ben bunu yeni görüyorum çok da güzel giden bir evliliğim var sizce yüzüne vurmalı miyim ? Yoksa bilmiyormuş gibi mi yapayım? Ama çok zoruma gidiyor yüzüne vurup hesap sormak istiyorum ne yapmaliyim
Adam heyecan aradı diye özür dilemek zorunda mı? Hangimiz hayatta heyecan aramıyoruz ki? Monotonluk sıkıyor bir süre sonra.
Nasıl yaniAdam heyecan aradı diye özür dilemek zorunda mı? Hangimiz hayatta heyecan aramıyoruz ki? Monotonluk sıkıyor bir süre sonra.
Karar belli heyecan aramis vs kiz yalan soylemese devam.edecekti belki heyecan olan siz olacaktiniz . Siz susmayi secmissiniz ama beyniniz hic susmayacak surekli endise , suphe , acabalarla yeni hayatiniz hayirli olsunMerhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve 1 çocuğum var . Kocamın telefonunu kurcalarken biz nisanli iken başka bir kızla konuşmuş tahminimce 1 tane de değil. Kızla sevgili olmamış o kadar ilerlememiş ama kıza kendi hayatı hakkında doğru olmayan şeyler söylemiş kardeşim yaralandı faln. Ben bunu yeni görüyorum çok da güzel giden bir evliliğim var sizce yüzüne vurmalı miyim ? Yoksa bilmiyormuş gibi mi yapayım? Ama çok zoruma gidiyor yüzüne vurup hesap sormak istiyorum ne yapmaliyim
Silmeyi unutmuş heralde bende sasirdimEşiniz 2 yıllık mesajları mi sakliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?