Eşimin biz nisanli iken beni aldattigini öğrendim

Konuyu açmamanız daha mantıklı geldi bana

Tutamicaksiniz icinizde tutsaniz bile bir kavgada kullanacaksiniz diceksinizki ben buna rağmen sesimi cikarmadim esin anlik şok olur ama çabuk atlatir aldatsam demek affedecek dicek.

Icinize atmayin yüzlesin ama 2 yıl önce oldu dün değil sakin ve kararli konuşun ve uzun süre yipratin ki korksun.

Canım. Bosanamicaksan ifşa etme. Kendini rezil etme. Bazı şeylerin boş kavgası yapılmaz. Ayrılacak cesaretin varsa patlat olayı. Kimsenin gazına da gelme sana burda ya da reel de ay ayrıl gurursuz bosan bosan hemen bosanmalısın diyen boşanma perilerinin çoğu aldatılsa 'da boşanmaz buna da emin ol . Klavye boşanırımcıları onlar unutma.

Bir heyecan aradığı belli felan demişsiniz şok oldum. Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz? Siz boşanmak istemiyorsunuz o yüzden kafanızda böyle şeyler kuruyorsunuz. Öyle heyecan arayan kişi bariz daha çoook arar kusura bakmayın ama acı gerçekler bunlar.

Eşim benim yıllar önce, onla daha yeni konuştuğumuzda biriyle dalga geçmiştik arkadaşımla, o mesajlarımı gördü taa 4 5 yıl önceki şeyi yani. Yemin ederim evi başıma yıktı ortalığı yaktı yıktı geçti kıskançlıktan eve gelmedi günlerce nasıl yaparsın bunu bana diye boşanacağım senden dedi neler neler bi daha ödüm kopuyor yanlış bişeyimi görür diye ayrılıyorduk resmen öyle delirdi. Tavsiye olabilir cinnet geçirmek bazen çözüyor bişeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…