eşimin bizsiz tatilleri :(

Sinir bozucu olması bir yana güven sarsıcı bir alışkanlık bence. Altında bir neden olmalı bu durumun. İyi niyetle yaklaşamıyorum. Bir şeyler alarm veriyor bence, açın gözünüzü.

eşini çocuğunu bırkıp her sene yurtdışına 1 haftalığına tatile giden eşiniz olsa ! yerimde olsaydınız ne yapardınız?

Yok öyle bir dünya, tabiki izin vermezdim ama sizi eşiniz dinlemiyor sanırım. Sizde kısasa kısas yapın. Gideceği zaman, bende çocuğu anneme bırakıp tatile gidicem deyin ve bu blöfde olmasın. Ciddi ciddi, eşiniz giderse yapın. Ya böyle yada ailece birlikte tatile gidicez deyin.

bu sene gideceğini ar

yazdıklarına konu sahibi olarak bireebir katılıyorum eşimin tek gecelik bişeyler yaşadığını HİSSEDİYORUM .. bu sene gideceğini arkadaşıyla olan yazışmalarından oğrendim bildiğimi bilmiyor ...

Kesinlikle siz de onsuz tatile gidin. Sorun çıkarmayın ama mutlaka siz de gidin. Hatta ona da herşeyi kesinleştirdikten sonra haber verin.

O tatilden dönmeden önce al çocuğunu, git sen de, artık annenlere mi gidersin, tatile mi gidersin bilemem. Gelince kala kalsın boş evi görüp

bence sizinde onsuz tatile gitmeniz bu tepkiniz doğru yol değil gibi geliyor bana yani bu durumu çözmez sorun yaratır büyütür daha çok, eşiniz dediğim dedik her konuda sadece kendi lafları geçiyorsa işiniz daha da zor ama bu durumun çözümü düzgün iletişim kurmanın dışında nedir bilemem.

Oooovvv...olay çıkartırım be ne o öyle...özgürlük isteyen evlenmesin arkadaş!!!

o birebir koç burcu ozgurluğune duşkun
Siz de onun gelmesine yakin bilmedigi bir yere gidin ve size ulasacak herhangi bir sey birakmayin. Bakalim, biraz da o düşünsün. .

günlerdir tamı tamına bu planı yapıyorum ama yinede bi tarafım sen yapma gulumsekaderine diyor

Gidecek olmasına niye okadar şaşırıyorsunuzki? Şimdiye kadar nasıl haberiniz olduğu halde gittiyse bu senede öyle gidecek,
Eşinizin masum bir yurt dışı gezisi yaptığını düşünmedim ben açıkçası.. arkadaşlarıyla yurtdışı tatili yapan bir erkek.. hiç normal değil

Bir arkadaşım var. Evli ve çocuğu olan biri.Adam eğlenceye çok düşkün. O da eşini ve çocuklarını bırakıp yılın çeşitli zamanlarında Ukrayna başta olmak üzere birçok ülkeye gidiyor.Maaşını ve birikimini orada hatunlarla yeyip Türkiye'ye dönüyor.Eşi aldatıldığını biliyor fakat bu duruma ses çıkarmıyormuş duyduğuma göre. Benzerlik gördüğüm için paylaşmak istedim.İnşallah yanılıyorumdur.

işte bende bundan korkuyorum oyle bişey yapıyosa ne yaparım ben bu çok ağır gelir bana

burda mesele ders vermek mi...?
aynısını yaşatmak mı...?
sanmıyorum

silahları kuşanmak, savaşmak yerine
değerli buluyorsanız eğer ilişkinizi, müdahale etmelisiniz.
aksi daha da çıkmaza sokacaktır,
belki haklıyken yargılanacaksınız!
koz vermeyin derim

evliliğin bi takım sorumlulukları, sınırları olduğunu anlatın..
karşılıklı yerine getirilmeyecekse anlamsız olduğunu söyleyin...
saygı duyarım ama eleştiridiğiniz şeyi yapmak ancak kişiliğinize zarar verir ve daha çok yorar

işte bende bundan korkuyorum oyle bişey yapıyosa ne yaparım ben bu çok ağır gelir bana

Öncelikle eşinle bu konuyu konuşmayı dene bence. Bu durumdan rahatsız olduğunu ve kendini dışlanmış hissettiğini dile getir. Pişkinlik yapıp anlamazlıktan gelirse o adamdan sıtkını sıyır derim haddim olmayarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…