- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.836
- 248
- Konu Sahibi gulumsekaderine
-
eşini çocuğunu bırkıp her sene yurtdışına 1 haftalığına tatile giden eşiniz olsa ! yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Evli bir erkek karısına seminer filan kılıflar uydurup yurt dışına tatile çıkıyorsa, ben buna tatil değil kaçamak gözüyle bakarım.
Gerçekten amaç bir yerleri gezip, görmek olsa insan eşini neden yanında istemesin?
Çocuklu hayattan bunalsa yine bir nebze anlarım, çocukla tatil başka bir şey. Ama bir hafta çocuğu annemlere bırakalım da gidelim der o zaman da.
Ben hiç iyi niyetli göremezdim bu olayı. Hee ama görmemezlikten gelmek istiyorum olayın bu boyutunu derseniz onu bilemem tabii.
bu sene gideceğini ar
yazdıklarına konu sahibi olarak bireebir katılıyorum eşimin tek gecelik bişeyler yaşadığını HİSSEDİYORUM .. bu sene gideceğini arkadaşıyla olan yazışmalarından oğrendim bildiğimi bilmiyor ...
Oooovvv...olay çıkartırım be ne o öyle...özgürlük isteyen evlenmesin arkadaş!!!
Siz de onun gelmesine yakin bilmedigi bir yere gidin ve size ulasacak herhangi bir sey birakmayin. Bakalim, biraz da o düşünsün. .
o birebir koç burcu ozgurluğune duşkun
günlerdir tamı tamına bu planı yapıyorum ama yinede bi tarafım sen yapma gulumsekaderine diyor
Sinir bozucu olması bir yana güven sarsıcı bir alışkanlık bence. Altında bir neden olmalı bu durumun. İyi niyetle yaklaşamıyorum. Bir şeyler alarm veriyor bence, açın gözünüzü.
Ohh adam geziyor.bu sene abd ye gidiyormuş geçen seneler kıbrıs ukrayna italya budappeşte
Bir arkadaşım var. Evli ve çocuğu olan biri.Adam eğlenceye çok düşkün. O da eşini ve çocuklarını bırakıp yılın çeşitli zamanlarında Ukrayna başta olmak üzere birçok ülkeye gidiyor.Maaşını ve birikimini orada hatunlarla yeyip Türkiye'ye dönüyor.Eşi aldatıldığını biliyor fakat bu duruma ses çıkarmıyormuş duyduğuma göre. Benzerlik gördüğüm için paylaşmak istedim.İnşallah yanılıyorumdur.
Bir ya da birkaç eczaneye götürseydiniz. Cinsel gücü arttırıcı haplardan olmasın?bi donusunde cebinde minik bi hap bulmuştum ama ne olduğunu bi turlu çozemedim
işte bende bundan korkuyorum oyle bişey yapıyosa ne yaparım ben bu çok ağır gelir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?