- 12 Ağustos 2014
- 31
- 1
- 98
- 44
- Konu Sahibi gulumsekaderine
-
Bir ya da birkaç eczaneye götürseydiniz. Cinsel gücü arttırıcı haplardan olmasın?
burda mesele ders vermek mi...?
aynısını yaşatmak mı...?
sanmıyorum
silahları kuşanmak, savaşmak yerine
değerli buluyorsanız eğer ilişkinizi, müdahale etmelisiniz.
aksi daha da çıkmaza sokacaktır,
belki haklıyken yargılanacaksınız!
koz vermeyin derim
evliliğin bi takım sorumlulukları, sınırları olduğunu anlatın..
karşılıklı yerine getirilmeyecekse anlamsız olduğunu söyleyin...
saygı duyarım ama eleştiridiğiniz şeyi yapmak ancak kişiliğinize zarar verir ve daha çok yorar
Bazı karakterler savaşa karşı daha çok hırs yapıyor. Güzellikle çözmeyi deneyin birde. Üzüldüğünüzü belirtin. Benim yerimde olsan ne yapardın ne hissederdin deyin, eşin olarak beni yanlız bırakmaya nasıl için veriyor başıma birşey gelmesinden korkmuyormusun deyin.uzun zamandır silahımı kuşandım savaşıyorum..ona gore bu bir sorun değil ..bana gore buyuk bi sorun..ısrarla gitmesi beni değersizleştirdi .bende aman kimse duymasınlardayım ..
Bonzai olmasın yaa.Bir ya da birkaç eczaneye götürseydiniz. Cinsel gücü arttırıcı haplardan olmasın?
Canımızı sıkan bir olaya ilk seferde net ve sert bir tepki vermediğimiz zaman o "bir olay" oluyor "bin olay"...uzerinde hiçbi yazı yoktu eczane aklıma gelmedi ya bende jeton hep sonradan düşüyo atmasaydım çope keşke .
Her şey olabilir, milyonlarca ihtimal çıkar sadece "bilinmedik hap" bilgisinden. Yurt dışı tatilleri falan denince aklıma ilk bu geldi.Bonzai olmasın yaa.
Bazı karakterler savaşa karşı daha çok hırs yapıyor. Güzellikle çözmeyi deneyin birde. Üzüldüğünüzü belirtin. Benim yerimde olsan ne yapardın ne hissederdin deyin, eşin olarak beni yanlız bırakmaya nasıl için veriyor başıma birşey gelmesinden korkmuyormusun deyin.
Bonzai olmasın yaa.
Canımızı sıkan bir olaya ilk seferde net ve sert bir tepki vermediğimiz zaman o "bir olay" oluyor "bin olay"...
İnkar mekanizmasını kullanıp kabul etmiyorsunuz/konduramıyorsunuz ya da görmezden geliyorsunuz gibi geldi bana. Sonradan da böyle daha büyük bir stres içine giriyorsunuz. Kafanızı kurcalayan her detayı suratına vura vura anlatın bence.evet suç bende anında sorunun uzerine gitmiyorum hep ılımlıyımdır biraz da polyannacı tarafım var..
Bazı karakterler savaşa karşı daha çok hırs yapıyor. Güzellikle çözmeyi deneyin birde. Üzüldüğünüzü belirtin. Benim yerimde olsan ne yapardın ne hissederdin deyin, eşin olarak beni yanlız bırakmaya nasıl için veriyor başıma birşey gelmesinden korkmuyormusun deyin.
Peki sen nerden duydun bunu?onunla guzel guzel konuştum herkes tek başına gidebilir ama etrafına bir bak kimse eşini çocuğunu bırakıp gitmiyor ...gidilecekse beraber gidilir vs anlattım ama boşunaymış..yeni planlar yapılmış bile
İnkar mekanizmasını kullanıp kabul etmiyorsunuz/konduramıyorsunuz ya da görmezden geliyorsunuz gibi geldi bana. Sonradan da böyle daha büyük bir stres içine giriyorsunuz. Kafanızı kurcalayan her detayı suratına vura vura anlatın bence.
Peki sen nerden duydun bunu?
ona karşı bi guvensizlik başlayınca ara ara telefonunu karıştırdım ...arkadaşı yazmış şu tarihte 30 kişilik amerika gezisi var yazıyım mı senı bizim ki cevaplamış yaz yaz...
Başta sesin çıkmayınca "Nasılsa beni bırakamaz, elimin altında." şeklinde düşünmesine sebep olmuş olabilirsin.Erkekler , eşlerinin sevgisinden ve kendisini bırakmayacağından emin oldukları için her şeyi yapabileceklerini sanıyor maalesef.
bu nasıl rahtla-ık böyle ya.ohh dünya ona güzel valla.anlattıklarınıza bakılırsa tavır yapmanız bile umrnda olmamışki onun hala plan peşinde.ne kadar sinir bozucu bişey ya allah sabır versin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?