eşimin bizsiz tatilleri :(

Enişte kaçamak yapıyor belli.
Yoksa ben sanmıyorum her sene eşi bırakıp tatile gidilsin.
Bi'de öyle bi'aile de değilsiniz yani hani tutumlarınız öyle olur ayrı ayrı takılırsınız vs tamam da iki ay yüzüne bakmadım diyosunuz.

Ne tatil merakıymış bu.

uzun zamandır silahımı kuşandım savaşıyorum..ona gore bu bir sorun değil ..bana gore buyuk bi sorun..ısrarla gitmesi beni değersizleştirdi .bende aman kimse duymasınlardayım ..

uzun zamandır silahımı kuşandım savaşıyorum..ona gore bu bir sorun değil ..bana gore buyuk bi sorun..ısrarla gitmesi beni değersizleştirdi .bende aman kimse duymasınlardayım ..
Bazı karakterler savaşa karşı daha çok hırs yapıyor. Güzellikle çözmeyi deneyin birde. Üzüldüğünüzü belirtin. Benim yerimde olsan ne yapardın ne hissederdin deyin, eşin olarak beni yanlız bırakmaya nasıl için veriyor başıma birşey gelmesinden korkmuyormusun deyin.

Bonzai olmasın yaa.

yok canım eşim sigara bile kullanmaz

evet suç bende anında sorunun uzerine gitmiyorum hep ılımlıyımdır biraz da polyannacı tarafım var..
İnkar mekanizmasını kullanıp kabul etmiyorsunuz/konduramıyorsunuz ya da görmezden geliyorsunuz gibi geldi bana. Sonradan da böyle daha büyük bir stres içine giriyorsunuz. Kafanızı kurcalayan her detayı suratına vura vura anlatın bence.

onunla guzel guzel konuştum herkes tek başına gidebilir ama etrafına bir bak kimse eşini çocuğunu bırakıp gitmiyor ...gidilecekse beraber gidilir vs anlattım ama boşunaymış..yeni planlar yapılmış bile

Peki sen nerden duydun bunu?

ona karşı bi guvensizlik başlayınca ara ara telefonunu karıştırdım ...arkadaşı yazmış şu tarihte 30 kişilik amerika gezisi var yazıyım mı senı bizim ki cevaplamış yaz yaz...

ona karşı bi guvensizlik başlayınca ara ara telefonunu karıştırdım ...arkadaşı yazmış şu tarihte 30 kişilik amerika gezisi var yazıyım mı senı bizim ki cevaplamış yaz yaz...

Başta sesin çıkmayınca "Nasılsa beni bırakamaz, elimin altında." şeklinde düşünmesine sebep olmuş olabilirsin.Erkekler , eşlerinin sevgisinden ve kendisini bırakmayacağından emin oldukları için her şeyi yapabileceklerini sanıyor maalesef.

bende gittim mi bi daha donuşu olmazz. eşim iyi bir baba ama iyi bi eş değil...bana karşı çok acımassız gibi geliyor.. ne bileyim hiç naz yapamadım ben evliliğim boyunca

bu nasıl rahtla-ık böyle ya.ohh dünya ona güzel valla.anlattıklarınıza bakılırsa tavır yapmanız bile umrnda olmamışki onun hala plan peşinde.ne kadar sinir bozucu bişey ya allah sabır versin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…