eşimin bizsiz tatilleri :(

bende gittim mi bi daha donuşu olmazz. eşim iyi bir baba ama iyi bi eş değil...bana karşı çok acımassız gibi geliyor.. ne bileyim hiç naz yapamadım ben evliliğim boyunca

Sadece çocuk için evlilik yürütülmesi mantıklı gelmiyor bana. Yılların verdiği alışkanlık olabilir evet.Fakat evliliğinde mutsuzsan bu durum çocuklarına ve ailene de yansıyacaktır.Yansıtmamaya çalışsan bu kez de kendine zarar vereceksin. Unutma sen zarar görürsen çocuğun da zarar görür. Öncelikle ciddi bir şekilde konuşmalı, konuşmadan sonuç alınamıyorsa kendine bir yol çizmeli bana göre. Olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok.Çünkü gitmeyi aklına koyduysa mutlaka bir gün gidiyor. Peşin hükümlü olmak istemem fakat eğri oturup doğru konuşmak gerek. Duygusal yaklaştıkça işin içinden çıkmak zorlaşıyor. Tabi eşini tanımıyorum ve genel konuşuyorum haliyle.

yazdıkların çok doğru ama canım oyle bi çocuk yetiştirdik ki parmkla gosteriliyo, baaşarılı mutlu guleryuzlu..sorunlarımızı hiçbilmedi çocuğum yanımdayken hiç belli etmedik. boşanmayı düşünüyorum bazen, inann yavrum tepetaklak olacak diye yapamıyorum

iş arkadaşları da bekarmı kendi aralarında plan yapıp gelmeyeni ortamdan dışlıyor olabilirlermi
çünkü diğer türlü terkedilmeyeceğinden çok emin yada terkedilmek umrunda olamayan adam böyle davranır
Erkek erkeğe tatile gidilmesinde art niyet ararım çünkü ortama aldatma sokmuyorlarsa eşin gelmesinde ne sakınca olabilirki yani benim görüp kızacağım ne yapıyorsunda benim gelmemi istemiyorsun
pff valla yazdıklarım çok olumsuz kusura bakma nolur zaten moralin bozuk bide ben mesajımla demoralize etmek istemem ama eşim arkadaşlarıyla tatile gitse bir mantık çerçevesine oturtamıyorsam direk aldatıyor kategorisinde değerlendiririm
bir mantık çerçevesi derken arkadaşı eşinden ayrıldı pskolojisi çok bozuktu yakında bir tatil beldesine bir gün gitmesine sesimi çıkarmadım birde izmirden bir günlüğüne eve dönüp sonra kıbrısa gidecekti o gece kalıp direk gitmesinede ses çıkarmadım ama hadi hepberaber bir hafta gidip eğlenelim eşim çocuğum evde dursun yok öyle birşey
tabi bunlar benim davranışlarım düşüncelerim sen benim gibi sivri değilsin o çok belli
o zaman beraber gitmeyi yokmuş gibi davranacağımı teklif ederdim artık onuda kabul etmiyorsa oturur bir ne yaşadığımı değerlendirirdim

Sakıncası yoksa, tüm bunlar dışında eşinizle olan münasebetiniz nasıl? Normal mi, sorun var mı yada artık o olay da mı yok?
Bir de, tarih yakın demişsiniz.. Hangi tarihte gidecekler Amerika'ya?
Gitme nedeni olarak size ne söylüyor? maç, gezi, iş, tur..vs..?

sizlede birlikte tatile gidiyormu.bu yurt dışı gezileri senede bir keremi oluyor.gecelik ilişki olabilir demişsniz eğer gecelik ilişkiler yaşıyorsa bu tatillrde bunlara alışır burda da yaşar.siz,eşiniz buradaykende bir şeylerden şüpheleniyormusunuz.çapkınlık için gidecek erkek senede bir kere ile yetinmez çünkü.belkide gerçekten yeni ülkeleri görmek için gidiyordur.erkekler kadınlar gibi eşimde çocuğumda yanımda olsun onlarda gezsin görsün diye düşünemeycek kadar benciller çünkü.

Malesef bana da pek masum gelmedi Etrafimda esi ve cocuklari olmadan tatile giden ne kadar erkek varsa hepsi kacamak yapiyormus
Madem yalniz tatillere gidecekti evlenip cocuk yapmasaymis yok oyle bir dunya

Cocugunuz yasi buyudugunde ailedeki citirtilari farketmeye baslayacaktir emin olun

bi donusunde cebinde minik bi hap bulmuştum ama ne olduğunu bi turlu çozemedim

O haplar iliski oncesi alinan haplar.iliskiye daha cok zevk versin diye.birde uzatiyor.ben kac kere yakaladim o haplardan.simdi onun yurtdisindan donusunu bekliyorum.is icin gitti.esyalarimin birazini kololedim.evden ayriliyorum.senin esine gelince arkadasim.tecrube konusuyor.ukrayna zaten tam rus yeri.kadinlar nerdeyse parasiz zevk icin yapiyorlar.kibris ruslarin cirit attigi yer.daralman icin soylemiyorum ama esin orda birhafta hatunlarla bi guzel yatip kalkiyor.aci ama gercek.ilk once ben de gormek istemedim.ama.....bak bakalwhatsapina kiminle konusuyor.bu tanistigi yabancilarla whatsapptan gorusuyordur.

Allah yardimcin olsun.insan oyle bir yuregi daraliyor ki.adeta nefes alamiyorsun.aslinda sen de masum bir tatil olmadigini biliyorsun.cunku esin biliyor.ben giderim felekten bir bir hafta geciririm.eve gelince esim iki ay konusmaz .nasilolsa barisir.sen onune alip konussan ne olacak.adam her sene gidiyormus zaten.o bilmiyormu yaptiginin mantikli bir sey olmadigini.pekala biliyor.yani adamin ne sen ne cocuk umurunda.cunku biliyor.eve geldikten sonra biraz kuslukten sonra barisiliyor.tatile bu sene gideceksen yalniz ben seninle derhal bosaniyorum de.

Once blof yaptigini sanacak.eger umursamaz valizini hazirlamaya kalkarsa derhal bitti de ve esyalarini sen de toplamaya basla ve ayril.benim gibi hayatin b.k olmasin.ben o kadar pismanim ki seneler evvel neden gitmedigimi.ben de senin gibi seviyor sanmistim.oysa ne bende sevgi kalmis ne onda.yuzlesmek hem zaman aliyor hem de cok aci

Yapabiliyorsa aynen dedigin gibi.cocugu ona birakip ben de suraya tatile gidiyorum de bakalim.eger sorun etmez gonderirse seni o kocayi yine birak .sende vazgecmis demektir.cocugunu alip gidersen ici rahat eder seni gonderir tatile.cunku bilir ki yaninda cocugu olan kadina kimse askinti olmaz

Buna rağmen gitmeyi düşünüyorsa eşiniz bayağı cesaretli imiş. ..peki açıklaması neymiş? arkadaşım boşanmaya cesaretiniz varsa gittiğin an bosanma davası açarım de ve kararlı ol ama yoksa saf ayağına yatıp kabullenmekten başka çare yok...Esin iz iyi bir baba ama siz bu suphelerle ne kadar iyi bir eş olabilirsiniz ve bu durumda ne kadar iyi bir anne olabilirsiniz?

olayı iyi tarafından dusuneyim bunalım da idi yalnız kalmaya kafa dinlemeye ihtiyacı vardı siz de izin vermesini diye gizli gitti ve yakalandı. ..devamını düşünmese idi en iyi niyetli düşüncem bu olabilirdi? Ama tepkinize rağmen gitmek istemesi düşündürücü. ..

ya da her sene aynı yere mi gidiyor? iş vs. Gibi birsey için gittiği ülkeden izin aldı. ..her sene giriş çıkış yapmasi lazim? Baska da bir sey aklima gelmedi...

eşini çocuğunu bırkıp her sene yurtdışına 1 haftalığına tatile giden eşiniz olsa ! yerimde olsaydınız ne yapardınız?

Gittiği otelde yer ayırtır çocuğu anneme bırakır gider bende tekbasıma tatilimi yapar ondan bigün önce döner evi boşaltırdım kapıdan girince karşıdaki duvarada tekbaşına boş evde yaşayabilirsiniz bu evde yazardım
En yüklüsünden nafaka mı şa alırdım

Allah o adamı bildiği gibi yapsın. Hayatında başkası olmasa da eşini ve çocuklarını imkanlarından yararlandırmayan erkekleri topa tutmalı.

Tek başına inat olarak tatile çıkmak bir şeyi çözmez. Adamın bunu unursayaağını sanmıyorum. Bütün sayfaları okuyamadım ama Ukrayna lafı geçmiş maalesef bunlar pek masum tatiller değil. Hap da bulunmuş falan.. Bence siz delil toplamaya bakın. Bu adamı boşayın tazminatınızı da alın sonuna dek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…