- 26 Ağustos 2014
- 25
- 13
- 38
- Konu Sahibi gulumsekaderine
-
bende gittim mi bi daha donuşu olmazz. eşim iyi bir baba ama iyi bi eş değil...bana karşı çok acımassız gibi geliyor.. ne bileyim hiç naz yapamadım ben evliliğim boyunca
Sadece çocuk için evlilik yürütülmesi mantıklı gelmiyor bana. Yılların verdiği alışkanlık olabilir evet.Fakat evliliğinde mutsuzsan bu durum çocuklarına ve ailene de yansıyacaktır.Yansıtmamaya çalışsan bu kez de kendine zarar vereceksin. Unutma sen zarar görürsen çocuğun da zarar görür. Öncelikle ciddi bir şekilde konuşmalı, konuşmadan sonuç alınamıyorsa kendine bir yol çizmeli bana göre. Olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok.Çünkü gitmeyi aklına koyduysa mutlaka bir gün gidiyor. Peşin hükümlü olmak istemem fakat eğri oturup doğru konuşmak gerek. Duygusal yaklaştıkça işin içinden çıkmak zorlaşıyor. Tabi eşini tanımıyorum ve genel konuşuyorum haliyle.
yazdıkların çok doğru ama canım oyle bi çocuk yetiştirdik ki parmkla gosteriliyo, baaşarılı mutlu guleryuzlu..sorunlarımızı hiçbilmedi çocuğum yanımdayken hiç belli etmedik. boşanmayı düşünüyorum bazen, inann yavrum tepetaklak olacak diye yapamıyorum[/QUO
Maddi açıdan sorun yoksa bence bir uzmandan yardım al. Bu gibi durumlarda sağlıklı düşünemiyor insan.Hiç kolay değil, anlıyorum seni. Allah yar ve yardımcın olsun.
bi donusunde cebinde minik bi hap bulmuştum ama ne olduğunu bi turlu çozemedim
Çocukları alıp her sene onsuz tatile çıkardım..
tepkim mi 2 ay yuzune bakmak gelmedi içimden boşanmayı düşündüm ..iyi bi baba olması herşeye rağmen sevgimin bitmemiş olması buna engel oldu.anlamadığım şey o donemde surundurmuştum resmen buna rağmen bu sene yine gideceğini oğrendim şoktayım
eşini çocuğunu bırkıp her sene yurtdışına 1 haftalığına tatile giden eşiniz olsa ! yerimde olsaydınız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?