eşimin bizsiz tatilleri :(

arkadaşım, al sen de çocuğunu onun döndüğü hafta git tatile..
maddi durumunu bilmiyorum ama hiç yoktan bi akraban vs. varsa git onların yanına.[/QUO[/QUOTE]

eşimin burcu KOÇ ....zor bir eş bi keresinde bana beni senden başkası çekemez demişti. bitarafından kıl aldırmaz dediğim dedik özür dilemez suçunu kabul etmez bide zeytinyağı gibi üste çıkar

arkadaşım, al sen de çocuğunu onun döndüğü hafta git tatile..
maddi durumunu bilmiyorum ama hiç yoktan bi akraban vs. varsa git onların yanına.[/QUO

eşimin burcu KOÇ ....zor bir eş bi keresinde bana beni senden başkası çekemez demişti. bitarafından kıl aldırmaz dediğim dedik özür dilemez suçunu kabul etmez bide zeytinyağı gibi üste çıkar[/QUOTE]

Allah sabır versin kardeşim. Bence küslük kavga değilde, empati kurmasını sağlayın. O sensiz tatil yapıyorsa, sende onsuz yapabilmelisin. Onu bırakıp gitsen 1 hafta, bozulur mu?
Özellikle şüphelendiğiniz bir durum yoksa, ben şahsen bir iş çevirdiğini sanman. Özgür zamanlarını yad ediyordur. 1 hafta nedir ki, giderse gitsin. Ben sensiz yapamam imajı çizmeyin bence. Oh miss, hazır sen yokken bende keyfime bakarım, şununla şurada gezerim, yemek yok, dırdır yok..miss gibi fırsat verdin bana izlenimii en doğrusu

eşini çocuğunu bırkıp her sene yurtdışına 1 haftalığına tatile giden eşiniz olsa ! yerimde olsaydınız ne yapardınız?

bende gimesine engel olacak bütün yollari denerdim. her ne kadar bu duruma karşi çıktığınızı bilsede kafasına buyruk hareket edecek yine.. o yuzden siz geç olmadan ve eşinizin haberi olmadan ailesine bu durumu açin.kaygılarınızı endişelerinizi ve gitmesini istemediğinizi belirtin. eğer bu şekilde davranacağina devam ederse yuvanızın sarsılacagını annesine söyeyın.duygusal ve samimi konuşun.biliyorsunuzki eşlerimiz annelerinin sözlerini dinlerler.

eşimin burcu KOÇ ....zor bir eş bi keresinde bana beni senden başkası çekemez demişti. bitarafından kıl aldırmaz dediğim dedik özür dilemez suçunu kabul etmez bide zeytinyağı gibi üste çıkar

Allah sabır versin kardeşim. Bence küslük kavga değilde, empati kurmasını sağlayın. O sensiz tatil yapıyorsa, sende onsuz yapabilmelisin. Onu bırakıp gitsen 1 hafta, bozulur mu?
Özellikle şüphelendiğiniz bir durum yoksa, ben şahsen bir iş çevirdiğini sanman. Özgür zamanlarını yad ediyordur. 1 hafta nedir ki, giderse gitsin. Ben sensiz yapamam imajı çizmeyin bence. Oh miss, hazır sen yokken bende keyfime bakarım, şununla şurada gezerim, yemek yok, dırdır yok..miss gibi fırsat verdin bana izlenimii en doğrusu [/QUOTE]

bende gideceğimi soylediğimde git git diyor bu defada ben huzursuz oluorum beni sevmediğini iyi bi anne olduğum ve de evin herşeini çekip çevirdiğimi düşündüğü ve bana güvendiği için sadece bu nedenlerle evliliğimizin devam ettiğini düşünüyorum..
o gittiğinde oturup onun gelmeini beklemiyorum çocuğumla güzel vakit geçiriyorum ama bi yanım eksik

yok arkadaşım karşımda oyle bi aile yok ayrı yaşıyolar zaten

Valla eşimin tatile gitmesi gideceği ülkeye ve yanındaki kişilere ve gitme nedenine göre değişir. Ben kız arkadaşlarımla yurt dışına tatile gidebiliyorum. Oda gidebilir ama barselona ya maç izlemeye yada ingiltereye maç izlemeye gidiyorsa ok bensiz gitsin. Ama uzakdoğu ve rusya ukrayna gibi ülkelere asla ve asla gidemez. Canı kültür turizmi çektiyse benle gitmesi gerekir. Hem benim görmediği bi ülkeye neden bensiz gitsin ki? Bırakırım çocukları anneme bende gezerim kocamla.

Sizin durumunuz ise biraz daha farklı siz başta taviz vermişsiniz. Gitme dediğim halde giden kocaya bırak iki ay yüzüne bakmamayı döndüğünde beni bulamazdı. Ayrıca herkes sende çocuklarla tatil yap demiş. Hayır ben buna katılmıyorum o kendi arkadaşları ile tatil yapıp dönünce şimdi sırada çocuk bakma zamanı var deyip çocukları babasına bırakıp tatil yapardım. Ki bizde durum böyle oluyor eşim maç vs için arkadaşları ile gidiyorsa çocuklarla ben ilgileniyorum. Ben kız arkadaşlarımda tatile gidiyorsam çocukların başında muhakkak babaları oluyor.

bende gideceğimi soylediğimde git git diyor bu defada ben huzursuz oluorum beni sevmediğini iyi bi anne olduğum ve de evin herşeini çekip çevirdiğimi düşündüğü ve bana güvendiği için sadece bu nedenlerle evliliğimizin devam ettiğini düşünüyorum..
o gittiğinde oturup onun gelmeini beklemiyorum çocuğumla güzel vakit geçiriyorum ama bi yanım eksik[/QUOTE]
Ne guzel iste seninde gitmene izin veriyomus canim. Bir hafta kafa dagitsin sende dagit hem birbirinizi ozlersinz. Biz her sene esimle giderdik bu sene oglum kucuk kimseye birakamam bebeklede rahat edemem diye ben zorla esimi gonderdim kiskanmiyo muyum cok kiakaniyorum ama tatildeyken teldede konusmayalim dedim 2 gun aramadim o dayanamadi aradi. Demem o ki serbest biraktkca yapisiyolar ama benim esim beni tek gondermez tatile maalesef.. kiymetini bil ne cok isterdim 1 hafta tek tatil yapmayia. Bence uzulucek bi sey yok sen kendibe guvendikce o pesine dusucek sende planlar yap git tatil yap..

Siz esinizin sizi aldattigi gercegini gormemezlikten geliyorsunuz.bosuna buraya konu acmissiniz.o adam tatile gidecek siz yine biraz trip yapacaksiniz ve tekrar affedeceksiniz.adam alismiski sizin bu durumunuza.amaaaann yine bikac ay konusmaz sonra barisir olur biter diyodur.sonucunda bi icraat olmayan konular erkek egemenligi altindaki gucsuz bayanlar gercekten cok skicisiniz.kusura bakmayinda erkek istedigi halti yesin siz ewde cocuk bakin yemek yapin temizlik yapin.bide adamlarda hala masum bir yon arayin ohh guzel valla erkek olmak varmis size kolay gelsin esinizede iyi eglenceler abd de :)

boşanmak gibi bir niyetin yoksa bildiğini sakın belli etme . sana saygısı kalmaz. herşey daha kötü olur. görmedin duymadın bilmiyorsun.

bir arkadaşın dediğini yap bende arkadaşlarımla gidiyorum öyleyse de bakalım ne dicek

Canim evlilik esitliktir. Madem Usa ya gidoyor sensiz. Yerinde olsam ben de Brezilya ya karnavala gider samba yapar, Kuba da publarda salsa, Arjantin de yakisikli erkeklerle tango yapardim. Genclik bir daha geri gelmeyecek. O red light districtlerde takilirken sen evde temizlik mi yapacakasin? Yok öyle yağma!

sabrım kalmadı tükendi ..

kaç yıllık evlisiniz. geçenlerde benim eşimde ardaşlarıyla birgünlüğüne pikniğe gidecekti. dedim git bende arkadaşklarımla gezerim o gün. sonra biraz surat astım hiç bana sormuyon gelirmisin ailecek gidelimmi diye. dedim. baktı üzüldü.

ben gitmem artık ailemle giderim onlar bekar gitsin dedi. birlikte gittik. sonra duydumki tatil yöresine kadar uzanmışlar gitmişken. ne işi var bekarlarla. onlar kızlarla rahatça hareket eder. evli barklı adam bana ters

eşini çocuğunu bırkıp her sene yurtdışına 1 haftalığına tatile giden eşiniz olsa ! yerimde olsaydınız ne yapardınız?

Tayland turumuzda başımıza gelen bir şeyi anlatayım o zaman. Tur da 2 tane erkek vardı. Bu iki erkek diğer grup aktivitelerinin hiç birine katılmadı. Kendilerine ayrı bir oda da tuttular. Artık ne yaptılar bilemicem. Ama bir akşam yemeğinde eşim 10 dakika ynlarında oturdu, eşime söyledikleri sen enayi misin Tayland'a eşle mi gelinir. O kadar sinirlendim ki, o adamların eşleri için de o kadar üzüldüm ki? Ama hep merak ediyordum bu adamların eşleri ne düşünüyor? Çünkü bayi toplantısı falan değil bu. Turla gidilen bir yer. Eşler birbirinden o kadar mı kopuk ki adam yalan söylüyor da hani iş için falan diyip farkedilmiyor. Ya da başka bir seçenek olarak eşi arkadaşı ile gittiğini biliyor da Tayland gibi sex turizminin zirve yaptığı bir yerde eşinin tatil yapmasını kabullenebiliyor.

Açıkçası ben şu adamların isimlerinden facebooklarını ordan da eşlerini bulurum. Gidip söylesem mi diye çok düşündüm. Ama şimdi bakıyorum da söylesem de çok bir şey değişmeyecek durumlar da olabiliyormuş.

siz boşanıyormusunuz. üzüldümmmm
çocuk varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…