- 12 Ağustos 2014
- 31
- 1
- 98
- 44
- Konu Sahibi gulumsekaderine
-
İnanmıyorum ya, tepkileri okudum, şoklardayımBenim içim sorun yok. Evlensem ben de tek başıma bir hafta tatile gidebilirim diye düşünüyorum.
Gerçekten bu kadar kabul edilemez bişey mi bu? Yalnızsan illa bir iş çeviriyorsun mu demek?
Eşiniz ne burcu ki acaba?
arkadaşım, al sen de çocuğunu onun döndüğü hafta git tatile..
maddi durumunu bilmiyorum ama hiç yoktan bi akraban vs. varsa git onların yanına.[/QUO
eşini çocuğunu bırkıp her sene yurtdışına 1 haftalığına tatile giden eşiniz olsa ! yerimde olsaydınız ne yapardınız?
eşimin burcu KOÇ ....zor bir eş bi keresinde bana beni senden başkası çekemez demişti. bitarafından kıl aldırmaz dediğim dedik özür dilemez suçunu kabul etmez bide zeytinyağı gibi üste çıkar
bende gimesine engel olacak bütün yollari denerdim. her ne kadar bu duruma karşi çıktığınızı bilsede kafasına buyruk hareket edecek yine.. o yuzden siz geç olmadan ve eşinizin haberi olmadan ailesine bu durumu açin.kaygılarınızı endişelerinizi ve gitmesini istemediğinizi belirtin. eğer bu şekilde davranacağina devam ederse yuvanızın sarsılacagını annesine söyeyın.duygusal ve samimi konuşun.biliyorsunuzki eşlerimiz annelerinin sözlerini dinlerler.
Baska bi sorun yoksa senede 1 hafta tatile gtmesinde bnce sikinti yok. Tabi eger ayrica sizide goturuyosaeşini çocuğunu bırkıp her sene yurtdışına 1 haftalığına tatile giden eşiniz olsa ! yerimde olsaydınız ne yapardınız?
aynı yere birlikte gitmeyı denerdımeşini çocuğunu bırkıp her sene yurtdışına 1 haftalığına tatile giden eşiniz olsa ! yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Allah sabır versin kardeşim. Bence küslük kavga değilde, empati kurmasını sağlayın. O sensiz tatil yapıyorsa, sende onsuz yapabilmelisin. Onu bırakıp gitsen 1 hafta, bozulur mu?
Özellikle şüphelendiğiniz bir durum yoksa, ben şahsen bir iş çevirdiğini sanman. Özgür zamanlarını yad ediyordur. 1 hafta nedir ki, giderse gitsin. Ben sensiz yapamam imajı çizmeyin bence. Oh miss, hazır sen yokken bende keyfime bakarım, şununla şurada gezerim, yemek yok, dırdır yok..miss gibi fırsat verdin bana izlenimii en doğrusu
bu sene gideceğini ar
yazdıklarına konu sahibi olarak bireebir katılıyorum eşimin tek gecelik bişeyler yaşadığını HİSSEDİYORUM .. bu sene gideceğini arkadaşıyla olan yazışmalarından oğrendim bildiğimi bilmiyor ...
bi donusunde cebinde minik bi hap bulmuştum ama ne olduğunu bi turlu çozemedim
eşini çocuğunu bırkıp her sene yurtdışına 1 haftalığına tatile giden eşiniz olsa ! yerimde olsaydınız ne yapardınız?[
boşardım evet açıkça belli ne için gittiği hemde 1 ay maaşllh sizde sabırlıymışsınız
sabrım kalmadı tükendi ..
eşini çocuğunu bırkıp her sene yurtdışına 1 haftalığına tatile giden eşiniz olsa ! yerimde olsaydınız ne yapardınız?
anlayamadımKarılarını iyi tanıyan erkekler genelde rahat erkeklerdir..
Allah yardimcin olsun.insan oyle bir yuregi daraliyor ki.adeta nefes alamiyorsun.aslinda sen de masum bir tatil olmadigini biliyorsun.cunku esin biliyor.ben giderim felekten bir bir hafta geciririm.eve gelince esim iki ay konusmaz .nasilolsa barisir.sen onune alip konussan ne olacak.adam her sene gidiyormus zaten.o bilmiyormu yaptiginin mantikli bir sey olmadigini.pekala biliyor.yani adamin ne sen ne cocuk umurunda.cunku biliyor.eve geldikten sonra biraz kuslukten sonra barisiliyor.tatile bu sene gideceksen yalniz ben seninle derhal bosaniyorum de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?