Eşimin bu halini neye yormalı?

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.741
448
Eşimle evlenmeden evvel ona 'eğer hayatında ben olmasaydım 18 yaşında bir kızla evlenirmiydin' diye sormuştum çünkü genç kızlara bakışı dikkatimi çekmişti ve böyle tuzak bir soru sorma gereği hissetmiştim bana 'evet evlenirim neden olmasın ki bazıları yaşından çok büyük duruyor ve olgun oluyorlar' demişti.Bu benim içimde yer etti ve bu yüzden çok kavga ettik. Ancak bana bunun bir anlık söylediği bir şey olduğunu tabiki böyle bir şey düşünemeyeceğini söyedi. Çünkü kendisi 38 yaşında ve 17 yaşında bir kızı var.. O sorudan sonra 'ne yani şimdi senin kızın 35 yaşında bi adamla evlenmek istesse izin mi verirsin?' diye sorduğumda cevap verememişti.

Gel gelelim bu sorunları ya hallettik ya da bazı şeyleri görmezden geldim ve evlendik. Şu an bodrumda yaşıyoruz ve burada yaşı büyük erkeklerin 15-16-17 yaşındaki kızlarla ilişki yaşaması yaygın bir durum.

Yan komşumuzun 18 yaşında güzel bir kızı var ve ben kocamın o kıza daha evvel dikkatlice baktığını görmüştüm burada henüz çalışmadığım ve arkadaş edinemediğim için mecburen o kızla yakınlaştık ve ne zaman bahçeye o kızla konuşmaya çıksam döndüğümde eşim bana şakayla karışık 'ne konuşuyorsunuz bu kadar, Sana ne anlatıyor bu kadar?' diye soruyor bana onun özel hayatını merak ediyormuş gibi geliyor çünkü daha önce o kızı sağda solda birileriyle öpüşürken gördüğünü söylemişti kız da çok sağlam ayakkabı gibi değil zaten... Eşim böyle sorular sorduğunda genellikle geçiştiriyorum ama merak etmesi sinirimi bozuyor 'ben senin arkadaşlarınla konuştuklarını merak ediyor muyum? ama sen hemen hemen her defasında soruyorsun' dediğimde kavga çıkıyor ya bilgisayarı ya da başka birşeyi kırarak sinir patlaması yaşıyor. Daha önce o kızla ne konuştuğumuzu merak etmemesini defalarca söylememe ve belli etmeme rağmen bunu yapıyor. Onu sübyancı gibi görüyormuşum... Ben memur çocuğuyum ve Ankaradan geldim biz böyle şeylere pek alışkın değiliz eşimde fazla rahat davranışlı biri değildir daha doğrusu benden sonra duruldu ama bu olanlar yine de kafamı çok meşgul ediyor zaten bodrumda yaşamanın tedirginliği var üzerimde.. Fazla da üzerine gidemiyorum çünkü hem saldırganlaşıyor hem de kansere çevirmek üzere olan bir mide rahatsızlığı var ancak bu şekilde ben de çok yıpranıyorum sizce abartıyor muyum?

Son düzenleme:
Az da olsa fikirlerinizi söylerseniz mutlu olurum çünkü burada derdimi paylaşabileceğim kimsem yok ve kafamın içinde kötü düşünceler gezinip duruyor sizce ben saçmalıyor muyum? Yani eşiniz arkadaşınızla ne konuştuğunuzu sürekli merak etse sizin de tuhafınıza gidermiydi?

Son düzenleme:
eşinin ahlakı kuvvetli ve allah korkusu varsa korkma derim inş.şeytana uydyrmasın allah... ama senin kuruntularınıda normal buluyorum eşinin tavırlarına bakarsan...kızda biraz fingirdek bişeysek uzak dur bence...

Ballah esinizi siz dah a iyi tanir ve gözlemleyebilirsiniz,ama heralde her erkek genc kizlara en azindan bakar hele bide dikkat cekiciseler... Yas ilerleyoncede erkekler bi tuaf olur zaten, bunu nekadar gercege cevirir yani böyle bisey yaparmi bilemeyiz tabii...acik acik konusun derim sIKIntinizi... Kizla konusmanizi merak etmiste olabilir yani sizde eger 38 li yaslardasaniz 18lik kizla me muhabbet kuruyorsunuz diye sadece merakta ediyor olabilir, asil gelip lafa katismaya tanismaya kizla muhabbet kurmaya ugrasmaya baslayinca korkun derim...

bence saçmalamıyorsun bir kadın hisseder böyle şeyleri

fakat kızdan sanane arkadaşım sağlam ayakkabılığını niye sokuşturuyorsun araya?

eşinin ahlakı kuvvetli ve allah korkusu varsa korkma derim inş.şeytana uydyrmasın allah... ama senin kuruntularınıda normal buluyorum eşinin tavırlarına bakarsan...kızda biraz fingirdek bişeysek uzak dur bence...

Allah korkusu var mı yok mu yine Allah bilir sonumuz hayrolsun içim hiç rahat değil..

Ben 30 yaşındayım kızla genelde ünv sınavından, onun özel hayatında konuşuyoruz ona sürekli öğütler veriyorum eşim daha önce de ne konuştuğumuzu merak ettiğinde onun ailevi problemlerinden ve ünvyle ilgili knuştuğumuzdan bahsetmiştim ama sormaktan bıkmıyor eşimle bu konuyu düzgünce oturup konuşabilmemiz mümkün değil çünkü ben ne kadar dikatli olur ne kadar kırıcı olmamaya çalışırsam çalışayım neden merak ediyorsun diye sormam bile onun sağı solu kırıp dökmesine yetiyor onun her suçunu görmezden gelirsem o zaman geçim oluyor aramızda neden şunun şu rengini almadın demem bile sinirlenip kavga çıkarmasına yetiyor zaman zaman bana da zarar veriyor.. yani özetle asla konuşulmayacak biri.. Bir kadın hisseder ben yoğun bi şekilde hissediyorum o kızdan hoşlandığını cinsel olarak arzuladığını anlıyorum ama bunu kendime bile itiraf edemiyorum

Son düzenleme:
bence saçmalamıyorsun bir kadın hisseder böyle şeyleri

fakat kızdan sanane arkadaşım sağlam ayakkabılığını niye sokuşturuyorsun araya?

Konuya dahil üç kişiyiz herkesin konuyla ilgili yapısını özetlemek istedim

Konuya dahil üç kişiyiz herkesin konuyla ilgili yapısını özetlemek istedim

bence konuya dahil 2 kişisiniz o kızın bu durumdan haberi yok ayrıca evlilikte gayet iki kişilik yani kız ne senı ne eşini ilgilendirmemeli asıl mesele eşini neden ilgilendirdiği...

neyse sonuçta hislerine güven bence

fakat böyle olsa bile hayatınızda birşey değişecek mi? bunu kesin olarak öğrenmek senı mutsuz edecektir peki sen buna hazır mısın?

Son düzenleme:
hımmmm garip geldı ama belkı hastayım ben ne yapsam ne kadar baksam kardır dıye dusunuodur bı erkekğin byan muhabbetını merak etmesı sorunca kavgalar etmesı uyumlu davranıslar değil eğer kendını suclu gormese o kadar bağırmaz ben eşimle tartıssak ve o konuda haksızsam çok konusurum başka yerlerden vurmya çalışıp en azından makul bı maske ararım yanlış davranısıma kı herkes de boyle yapar ama haklıysam tek kelıme etmem kırılırım

Kesinlikle hazırım eğer hissettiklerim doğruysa böyle biriyle hayatımın geri kalanını geçirmek istemiyorum keşke öğrenebilmenin bir yolu olsa ama yok malesef eşime sorsan kanser olmak üzere böyle bir durumda karı kızlamı uğraşırım diyor ama bu yaşananlar ne oluyor peki? İçinden çıkılamaz bi haldeyim keşke bi çözümü olsa..

Varsayımlar üzerinden boşyere eşinizi suçlamayın.
Eşiniz size farazi birşey sorsa siz de aynı duruma düşebilirsiniz.
Mesela benimle evlenmeseydin bir doktorla evlenir miydin,ayrılırsak başkasıyla evlenir misin gibi...
Bunlar tehlikeli ve özellikle cevabını kaldıramayacaksanız asla sorulmaması gereken sorular.

Komşunuzun kızı belki dikkatini çekiyordur.
Belki eşiniz 18 yaşında bir kızın 30 yaşında birisiyle ne paylaştığını cidden merak ediyordur.
Ona özel bir ilgisi olduğuna bağlamayın.Laf olsun diye soruyor olabilir.Sizden bir ima sezdiyse tepki gösteriyordur.

Kadinlar yanilmaz canim, öyle hissediyosan öyledir.
Neden kizin hayatini merak etsinki, anlattigina göre kizin ilgisi var.
Dikkat edersen, Bakisindan, konusmasindan Anlarsin bence

bir çözüm geliyor aklıma ama pek etik değil.

Aynen bende öyle düşünüyorum haksız olmasa ortalığı yıkmaz ayrıca insan bir merak eder iki eder sanane ne konuştuğumuzdan.. ama bunu bile diyemiyorum sinirlenecek midesine vuracak diye sorsan dünyanın en edepli erkeğidir kendisi ama bi erkeğin bayan muhabbetini bu kadar merak etmesi normal değil bence sohbete müdahil olamıyor çünkü daha önce bu kıza karşı samimi davranışları yüzünden yine tartışmalarımız olmuştu şimdi samimiyeti azalttı gelip de sohbetimize ortak olamıyor üstelik kızın babasını hep eleştirirdi bayanların muhabbetinin içinde ne işi var o adamın şöyle sapık böyle malın gözü şeklinde şimdi kendisi katılamıyor bu sefer ne konuştuğumuzu merak ediyor kızla telefonda konuşsam dahi ne konuştuğumuzu merak ediyor.. Allahım çıldırıcam aslında ayrılmayı çok istiyorum ama eğer o böyle hastayken bırakırsam onu sırtından vurmuş olucam bütün bu sıkıntılarımı da paylaşamıyorum onunla ne yapmalıyım bir öneriniz var mı?

Boşandıktan sonra evlenmek bir doktorla ya da mühendisle evlenmek bunlar normal ve olabilir şeyler fakat kızı yaşında biriyle evlenmeyi düşünmek çok da normal karşılanacak bir durum değil beni bırakın bir arkadaşıyla dahi bunu konuşması anormal bence 30 yaşında falan olsa hadi neyse dicem 40ına merdiven dayamış ve aynı yaşlarda bir kızı olan ve de aynı durumu kendi kızına reva göremeyen bir adamdan bahsediyoruz

canının derdine düşmesi gereken yerde adamın yaptığına bak.bence hislerinde haklısın malesef dikkatli davran....

İyi de eşiniz kendiliğinden söylememiş ki...Ona sorup konuyu düşündüren siz olmuşsunuz.

Adam durup dururken "bir daha evlenirsem kesin 18 yaşında olur" dememiş.

Siz çevrenizde gördüğünüz ilişkileri baz alarak eşinizin nabzını yoklamışsınız.
Hayır asla filan demesi gerektiğini düşünememiş.

senın de deiğin gibi canım kızı ıyı ayak olmadıını dusunuyor ve onu merak edıyor meraak kediyi öldürür derler ya onun merakı bı sure sonra takıntı olmasın bı bırakın takıp edın uzaktan seyredın bakalım nolcak

ortada belirli bir şey yok suçlamak belki yersiz kafanızı yaşı küçük biriyle evlenir miydin? sorusuna aldığın cevap bulandırmış
artık her şeye şüpheyle bakıyor olabilirsiniz.
aklınıza hemen kötü şeyler getirmeyin gözlemledikçe de olaylar o yöne kayıyor gibi olabilir.
diğer arkadaşlarda demiş "kadın hisseder" diye hissediyor olabilirsiniz ama sürekli eşinize bu yönde sorlar sorarak baskı yaparak aklına daha fazla yer edindirirsiniz hani aklında yokken aklına getirtmek gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…