eşinin ahlakı kuvvetli ve allah korkusu varsa korkma derim inş.şeytana uydyrmasın allah... ama senin kuruntularınıda normal buluyorum eşinin tavırlarına bakarsan...kızda biraz fingirdek bişeysek uzak dur bence...
Ballah esinizi siz dah a iyi tanir ve gözlemleyebilirsiniz,ama heralde her erkek genc kizlara en azindan bakar hele bide dikkat cekiciseler... Yas ilerleyoncede erkekler bi tuaf olur zaten, bunu nekadar gercege cevirir yani böyle bisey yaparmi bilemeyiz tabii...acik acik konusun derim sIKIntinizi... Kizla konusmanizi merak etmiste olabilir yani sizde eger 38 li yaslardasaniz 18lik kizla me muhabbet kuruyorsunuz diye sadece merakta ediyor olabilir, asil gelip lafa katismaya tanismaya kizla muhabbet kurmaya ugrasmaya baslayinca korkun derim...
bence saçmalamıyorsun bir kadın hisseder böyle şeyleri
fakat kızdan sanane arkadaşım sağlam ayakkabılığını niye sokuşturuyorsun araya?
Konuya dahil üç kişiyiz herkesin konuyla ilgili yapısını özetlemek istedim
bence konuya dahil 2 kişisiniz o kızın bu durumdan haberi yok ayrıca evlilikte gayet iki kişilik yani kız ne senı ne eşini ilgilendirmemeli asıl mesele eşini neden ilgilendirdiği...
neyse sonuçta hislerine güven bence
fakat böyle olsa bile hayatınızda birşey değişecek mi? bunu kesin olarak öğrenmek senı mutsuz edecektir peki sen buna hazır mısın?
Kesinlikle hazırım eğer hissettiklerim doğruysa böyle biriyle hayatımın geri kalanını geçirmek istemiyorum keşke öğrenebilmenin bir yolu olsa ama yok malesef eşime sorsan kanser olmak üzere böyle bir durumda karı kızlamı uğraşırım diyor ama bu yaşananlar ne oluyor peki? İçinden çıkılamaz bi haldeyim keşke bi çözümü olsa..
hımmmmgarip geldı ama belkı hastayım ben ne yapsam ne kadar baksam kardır dıye dusunuodur bı erkekğin byan muhabbetını merak etmesı sorunca kavgalar etmesı uyumlu davranıslar değil eğer kendını suclu gormese o kadar bağırmaz ben eşimle tartıssak ve o konuda haksızsam çok konusurum başka yerlerden vurmya çalışıp en azından makul bı maske ararım yanlış davranısıma kı herkes de boyle yapar ama haklıysam tek kelıme etmem kırılırım
Varsayımlar üzerinden boşyere eşinizi suçlamayın.
Eşiniz size farazi birşey sorsa siz de aynı duruma düşebilirsiniz.
Mesela benimle evlenmeseydin bir doktorla evlenir miydin,ayrılırsak başkasıyla evlenir misin gibi...
Bunlar tehlikeli ve özellikle cevabını kaldıramayacaksanız asla sorulmaması gereken sorular.
Komşunuzun kızı belki dikkatini çekiyordur.
Belki eşiniz 18 yaşında bir kızın 30 yaşında birisiyle ne paylaştığını cidden merak ediyordur.
Ona özel bir ilgisi olduğuna bağlamayın.Laf olsun diye soruyor olabilir.Sizden bir ima sezdiyse tepki gösteriyordur.
Boşandıktan sonra evlenmek bir doktorla ya da mühendisle evlenmek bunlar normal ve olabilir şeyler fakat kızı yaşında biriyle evlenmeyi düşünmek çok da normal karşılanacak bir durum değil beni bırakın bir arkadaşıyla dahi bunu konuşması anormal bence 30 yaşında falan olsa hadi neyse dicem 40ına merdiven dayamış ve aynı yaşlarda bir kızı olan ve de aynı durumu kendi kızına reva göremeyen bir adamdan bahsediyoruz
senın de deiğin gibi canım kızı ıyı ayak olmadıını dusunuyor ve onu merak edıyor meraak kediyi öldürür derler ya onun merakı bı sure sonra takıntı olmasın bı bırakın takıp edın uzaktan seyredın bakalım nolcakAynen bende öyle düşünüyorum haksız olmasa ortalığı yıkmaz ayrıca insan bir merak eder iki eder sanane ne konuştuğumuzdan.. ama bunu bile diyemiyorum sinirlenecek midesine vuracak diye sorsan dünyanın en edepli erkeğidir kendisi ama bi erkeğin bayan muhabbetini bu kadar merak etmesi normal değil bence sohbete müdahil olamıyor çünkü daha önce bu kıza karşı samimi davranışları yüzünden yine tartışmalarımız olmuştu şimdi samimiyeti azalttı gelip de sohbetimize ortak olamıyor üstelik kızın babasını hep eleştirirdi bayanların muhabbetinin içinde ne işi var o adamın şöyle sapık böyle malın gözü şeklinde şimdi kendisi katılamıyor bu sefer ne konuştuğumuzu merak ediyor kızla telefonda konuşsam dahi ne konuştuğumuzu merak ediyor.. Allahım çıldırıcam aslında ayrılmayı çok istiyorum ama eğer o böyle hastayken bırakırsam onu sırtından vurmuş olucam bütün bu sıkıntılarımı da paylaşamıyorum onunla ne yapmalıyım bir öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?