• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin bu laflari istemediğini gostermiyor mu sizce de?

Yorum yazan herkese teşekkür ederim biraz rahatsız olduğum için herkese tek tek yazamadım. Ben karsilikli iletişimde açık şeffaf olmayı sevdiğim için eşimin de öyle olmasını istedim , kendi fikri değiştiyse bana açık şekilde söylemesi için bekliyorum, biraz zaman geçsin soracağım.
Biz de planlarımız içind Eylül ekim gibi çocuk düşünüyorduk, şu an pandemi ne yöne gider bilemem ama eşim geçen eee bu sene tatile gidemiyoruz seneye tatil yapalım rahat rahat ondan sonra bebek yapalım dedi laf arasında. Planlarının içinde hiç geçirmiyor mesela. Şakayla karışık sen minik yavrumu niye düşünmüyorsun babası diyorum. Ama kasıtlı yaptığını da düşünmüyorum çünkü biz anaçız yapı itibariyle. Onlar o kadar ince düşünmüyor. Özel olacak ama bebek istemese ilişkide korunur diye düşünüyorum sonuçta. 🙄

Bunu eşinize sorun en net cvp o verir
Ev konusuna gelince
Pandemi döneminde pek para harcama taraftarı değilim
Bence coçuk için 2+1 ideal
Eğer ki 1+1 deseydiniz size hak verebilirdim
Ortada hamilelik yok
Coçuk olmadığı için iyicene duygusala bağlamışsınız

Kocanıza gerçekten fikrin nedir diye aklınızdakileri soramıyorsanız o evliliğin anlamı ne ki?? Her şeyi en rahat konuşabileceğiniz insanın eşiniz olması gerekmiyor mu?.Siz ise burda onu mu demiş olabilir,bunu mu demiş olabilir diyerek kendinizi üzmek için yer arıyorsunuz..Böyle drama queenlik zor olmuyor mu??

Ayrıca eşinize hak verdim. Koronaya rağmen gezilip tozulabilir evet,çünkü sadece kendnizden sorumlusunuz.Ama korona zamanı hamile olmak çok daha farklı bir olay.Her şeyden öte riskli ..Eşiniz sizi düşünerek böyle söylemiş olabilir ama siz dağ dağa küsmüş ama dağın haberi olmamışçasına burda triplerdesiniz.

Back
X