• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bu yaptığı canıma tak etti..

1,5 yıllık evlisiniz evliliğniiz en güzel yılları olmalı ve ustune çocugunuz vr.uzmanlardan dınledığm kadaryla 3 yıl snra çocuk ypmayı daha dogru buluyorlarmıs.ben şunu anlayamadım neden eşiniz sizinle değilde başkasıyla muhabbet etmek için dışarya çıkıyor.evde östrjn hormnu varken testron hormnun bulundugu ortama neden gırsınkı adam? eşinizn sizinle değilde başkasıyla neden vakıt gecırıyor bence bunun cevbnı ogrenmelısınız.eşinize işten geldıkden sonra nsıl davrnıyorsunuz mesela eve yorgun gelıyor gelıyor sonucta adama şu işi hallet şurda sorun var böyle birden sorunları eşinizemı soyluyorsnuz bılemedım smdı yanı tam olarak dıyolog nasl sızın

Ne desen haklisin
İyi ki Turkiyede degilsin , yabanci bir ulkede olmak senin icin bir arti bence kurslara gidebilirsin kizin biraz buyuyunce, sosyallesebilir dil kursuna gidebilirsin yuruyus yapabilirsin gezebilirsin, orada hersey daha rahat yasadim biliyorum
Ama esinle yasadigin problemi kendisiyle paylas mutlaka
Bu devirde kahveye giden erkek mi kaldi yahu hele Almanya gibi bir ulkede, Allah akil fikir versin

Valla ara ara her konuya yazsaniz keske. Burada tiklim tiklim otobusle, istifleme gidenlerin "bunun belediyeyle ne alakasi var yeaw" zihniyeti azicik yikilir belki. Hak hukuk nasil saglaniyor, belediyeler bebekli anneleri nasil dusunuyor azicik gorse milletimiz.

Konu sahibesi cok haklisiniz. Ama bakin burada hanimefendi size yapabileceklerinizi yazmis. Bebeginizi de dusunmus belediye ne guzel, gidip yararlansaniza. Dil bilmeden hic bir sey yapamazsiniz, evde de omur gecmez.

Bu kacinci yorumum. Konu sahibiyle ayni durumda olan baska üyelere de yaziyorum hep. Burada caresiz degilsiniz, sistem herkes insani sartlarda yasasin seklinde calisiyor. Her bahaneye cözüm üretiyorlar ama karsiliginda da bir adim bekliyorlar. Sadece bir kisi var iptal edelim demiyorlar yine de o bir kisiye bile kurs veriyorlar. Kres ücretleri bile gelire göre ödeniyor. Cok kazanan cok az kazanan az öder. Kimse de sikayet etmez ben niye fazla ödüyorum diye. Bebek 2 yasina geldi mi hatta bana göre simdi bile krese verilebilir. Iki dil cocugun kafasi karisir ögrenme güclügü ceker diye ben de cekiniyordum. Biz verdik krese, 6 ay icinde 2,5 yasindayken ögrendi cocuk. Simdi her iki dili aksansiz konusuyor. Kücük cocukla yapilacak aktivite cok ama isteyene. Yalniz konu sahibi kocam izin vermiyor yollamiyor o yüzden gidemem diyorsa ona care cözüm yok.

Kocasinin arkadas grubu varmis, özel günlerde veya esli aktivite yapildigi zaman nasil katilacak insan icine cikacak? Veya cocuk oyun grubuna veya eglencelere katildigi zaman diger annelerle nasil iletisim kuracak? En basiti kocasina ulasamadigini farzedelim kendi veya cocugu hastalaninca nasil hastaneye doktora gidecek?

Almanya'nın nimetlerinden faydalanmayı düşünmüyor musunuz...canınıza tak ettiyse boşanmakla başlayıp dil öğrenip bir alanda mesleki olarak uzmanlaşıp kendi iş yerinizi açabilirsiniz.. ne bileyim güzellik-kuaför salonu butik pastane vs vs gibi şeyler..

Merhaba arkadaşlar. ...
Nerden başlayacağımı bilmiyorum. ....1 buçuk yıldır evliyim....bugüne kadar evliligimden hiç birşey anlamadım..hiç diger insanların evliligi gibi olmadı benimki.... eşimin işi hep beni mutsuz etti...Eşim lokantada çaĺışıyor dayısıyla ortak iş yapıyorlar sabah kalkar kalkmaz daha kahvaltı yapmadan hergün işe gider gece 12 gibi işi biter eve gelir..tabi bizde direk yatmaya gideriz...bir.gün oturup eşimle sohbet etmeyi birlikte akşam yemeği yemeyi hasretim..
Eşimin çok izinli günü yoktur önceden ayda 2 defa yapardı ama bu aralar yapamıyordu..3 aydır izin yapmıyordu ...Nihayet bugün izinliydi...eşim ne zaman izin yapsa burnumdan getirir..evde hiç benimle vakit geçirmez ..sürekli bir bahane uydurup dışarıya çıkar yada kahveye arkadaşlarının yanına gider....ya bende insan degilmiyim zaten almanyada yaşıyoruz dil bilmedigim içın dışarıya hiç çıkmıyorum....sabahtan akşama kadar evin icinde 1 tane 3 ayliķ kizim var onunlayım sürekli.....benimde eşimle oturmaya onunla biraz dışarıya çıkmaya hakkım yokmu...boşanmayı düşünüyorum bazen siz olsaydınız yerimde ne yapardınız...
Bende senin gibiydim esim her haftasonu kahveye gitmek isriyordu bende surat asiyordum tabi moralim bozuluyordu. Kendime hic cevre edonmedim cünkü kocam bana yeter diye sonra 2 kizim oldu pespese daha cok eve baglandim.simdi ise 3 cocugum var ve kocam kahve aldi simdi hic göremiyorum o günlerimi bile ariyorum.aklin varsa dil ögren kendine cevre edin ona muhtac olma . Erkekler güclü ve merak ettikleri kadinlari daha cok seviyorlar.bide devamli kahveye gitme deme onunyerine güler yüzle gitmesen canim beraber vakit gecirsek diye söyle. Benim en büyük hatam suratimin hemen düsmesi ve onu hayatimin merkzine oturtmam oldu. Simdi cok pismanim ama is isden gecti.

Merhaba arkadaşlar. ...
Nerden başlayacağımı bilmiyorum. ....1 buçuk yıldır evliyim....bugüne kadar evliligimden hiç birşey anlamadım..hiç diger insanların evliligi gibi olmadı benimki.... eşimin işi hep beni mutsuz etti...Eşim lokantada çaĺışıyor dayısıyla ortak iş yapıyorlar sabah kalkar kalkmaz daha kahvaltı yapmadan hergün işe gider gece 12 gibi işi biter eve gelir..tabi bizde direk yatmaya gideriz...bir.gün oturup eşimle sohbet etmeyi birlikte akşam yemeği yemeyi hasretim..
Eşimin çok izinli günü yoktur önceden ayda 2 defa yapardı ama bu aralar yapamıyordu..3 aydır izin yapmıyordu ...Nihayet bugün izinliydi...eşim ne zaman izin yapsa burnumdan getirir..evde hiç benimle vakit geçirmez ..sürekli bir bahane uydurup dışarıya çıkar yada kahveye arkadaşlarının yanına gider....ya bende insan degilmiyim zaten almanyada yaşıyoruz dil bilmedigim içın dışarıya hiç çıkmıyorum....sabahtan akşama kadar evin icinde 1 tane 3 ayliķ kizim var onunlayım sürekli.....benimde eşimle oturmaya onunla biraz dışarıya çıkmaya hakkım yokmu...boşanmayı düşünüyorum bazen siz olsaydınız yerimde ne yapardınız...

Kimsenin evliligi dort dortluk degil cnm benim... evlenmeden oncede isini ve yogunlugunu biliyosundur muhakkak... sana zaman ayirmali elbette bunu tatlı dille cozebilirsin umarim bosanmak degil bunun cozumu... ve arkadaskarin dedigi gibi dil ogrenip kendi cevreni olusturmalisin...

Bu erkeklerı ggercekten anlamıyorum eşiyle kızıyla çıksa bir dışarı bır kahve içip gelse bile o kadını dunyanın en mutlu ınsanı yapacak ama bunu bile esirgiyorlar.

Back
X