- 21 Temmuz 2024
- 531
- 584
- 18
- Konu Sahibi mahurbirbestee
-
o nasıl lokanta kız gece sabaha kadar açık gündüz akşama kadar yine açık 24 saat açık...dinlenme tesisi mi bu?bu nasıl özel sektor boyle
lokantada mi calisiyor bir işletmeye mi bakiyor?
maasi bunca calisamaya deger mi? cok cok guzel bir rakam kazanmiyorsa gitsin normal siradan bir iste calissin az daha dusuk rakama.
ayrica esin gezmeyi tozmayi arkadaşlarıni seviyormuş. bana sabahtan geceye ise gidiyor gibi gelmedi. belki yine cok calisiyordur ama eve geldigi saatten 3-4 saat erken cikip disarilarda takiliyordur. futbolun oldugu gunler terlemesi kiyafeti vs anlarsin calismadigini diye o günler direkt eve geliyordur.
yani bana boyle geldi.
kendi sirketini acmistir sabah aksam calisir, esnaftir sabah acar gec kapatir ona da tamam. ama maasli eleman ozel sektorde bu kadar calismaz.
17 Kasım 2024 konunuzda 2,5 yıllık evlilik hayatınızda eşinizle hiç cinsel birlikteliğinizin olmadığından bahsetmiştiniz. Bu sorun halen devam ediyor mu ? Eşiniz gerçekten işte mi ?Arkadaşlar merhaba . Eşim özel sektörde çalışıyor. Evlendiğimizde 1 sene gece vardiyasında idi . Gece 2 3 gibi gidip gündüz 1 de geliyordu . Ve kahvaltı yapıp işe gidene kadar uyuyordu . Bana geçici olduğunu gündüze geçeceğini saatlerin düzenleneceğini söyledi ben sabrettim . Zaten uzağa geldim yalnızdım iyice yapayalnız kaldım. Şimdi gündüze geçti ama saatler yine düzensiz . Güya 8-5 çalışıyor ama asla böyle değil. Dün saat 7 de gitti gece 12 de geldi . Ben anlamıyorum bi iş yeri nasıl bu kadar uzun çalıştırıyor . Sadece pazarları evde . Hafta içi ne dışarı çıkabiliyoruz ne beraber vakit geçirebiliyoruz. Ben bu konudan şikayet ettiğim zaman ise beni şımarıklık ile suçluyor . Ayın 20 25 günü geç geliyor . 8 de gidip akşam 9 da 8 de 10 da geliyor . Cumartesileri erken geliyor onda da dışarı çıkıyor bi de şimdi maç muhabbeti başladı maçın olduğu günlerde de erken gelip maça gidiyor . Pazar günü dışarı çıkınca benimle eve çıkmıyor ben gezip geleceğim diyor . Gezdik beraber dediğimde ise ben seni gezdirdim diyor . Zoruma gidiyor lafları yani benle takılmak bi görev gibi hissettiriyor .Ben görüşemiyoruz dediğimde ise bana beni kısıtlayamazsın diyor . Ama ben zaten karışmıyorum ki. Hep geç gelip dışarı çıkacağı günler erken geliyor . Evlilik hayatında bu saatler olmaz bu işten ayrıl madem diyorum asla kabul etmiyor . Napacağımı bilmiyorum. Tek kişilik bir evlilik yaşıyorum.
niye kiz istanbulda benim bulundugum alanda 12den once kapanan restoran yok gibi bir sey. bazen 12 olmak uzereyken kalkiyorum hala diger masalar dolu oluyor.o nasıl lokanta kız gece sabaha kadar açık gündüz akşama kadar yine açık 24 saat açık...dinlenme tesisi mi bu?
konu sahibi
eşiniz evlenmedne önce nasıl çalışıyordu?
Gezdirdim seni işte diyormuş. Sevmiyor yani sizi çok belli. Zorla mı evlendirdiler adamı..Arkadaşlar merhaba . Eşim özel sektörde çalışıyor. Evlendiğimizde 1 sene gece vardiyasında idi . Gece 2 3 gibi gidip gündüz 1 de geliyordu . Ve kahvaltı yapıp işe gidene kadar uyuyordu . Bana geçici olduğunu gündüze geçeceğini saatlerin düzenleneceğini söyledi ben sabrettim . Zaten uzağa geldim yalnızdım iyice yapayalnız kaldım. Şimdi gündüze geçti ama saatler yine düzensiz . Güya 8-5 çalışıyor ama asla böyle değil. Dün saat 7 de gitti gece 12 de geldi . Ben anlamıyorum bi iş yeri nasıl bu kadar uzun çalıştırıyor . Sadece pazarları evde . Hafta içi ne dışarı çıkabiliyoruz ne beraber vakit geçirebiliyoruz. Ben bu konudan şikayet ettiğim zaman ise beni şımarıklık ile suçluyor . Ayın 20 25 günü geç geliyor . 8 de gidip akşam 9 da 8 de 10 da geliyor . Cumartesileri erken geliyor onda da dışarı çıkıyor bi de şimdi maç muhabbeti başladı maçın olduğu günlerde de erken gelip maça gidiyor . Pazar günü dışarı çıkınca benimle eve çıkmıyor ben gezip geleceğim diyor . Gezdik beraber dediğimde ise ben seni gezdirdim diyor . Zoruma gidiyor lafları yani benle takılmak bi görev gibi hissettiriyor .Ben görüşemiyoruz dediğimde ise bana beni kısıtlayamazsın diyor . Ama ben zaten karışmıyorum ki. Hep geç gelip dışarı çıkacağı günler erken geliyor . Evlilik hayatında bu saatler olmaz bu işten ayrıl madem diyorum asla kabul etmiyor . Napacağımı bilmiyorum. Tek kişilik bir evlilik yaşıyorum.
tamam işte gece 12 hadi bilemedin 2de kapatsınniye kiz istanbulda benim bulundugum alanda 12den once kapanan restoran yok gibi bir sey. bazen 12 olmak uzereyken kalkiyorum hala diger masalar dolu oluyor.
hatta merak edip yemeksepeti actim, adres ev adresim. saat gece 2
hala bana yemek getirecek yakinlikta tonla restorant varEki Görüntüle 3604821
komagene bile bu gece 3.45te kapatiyormus.
ben eski konularınızı bilmiyorum daArkadaşlar lokantada çalışmıyor öyle bi şey yazmadım . Lojistik firmasında . İnanın ben artık bıktım usandım şu an bir mesleğim olsaydı beş dakika durmazdım . Biraz birikmiş paramdan başka bi şeyim yok . Anneme güvenip ayrılamam çünkü annem bi gün ayrıl diyor diğer gün idare et diyor bi dediği diğerini tutmuyor . Kendisi ataerkil bir kafa yapısında . Benim eşime yaklaşmam gerektiğini söylüyor. Bense böyle düşünmüyorum . Bu birliktelik ilk olmadığı günden beri ona doktora gidelim dedim bi kez bile yanaşmadı . Şu an ben de uzak duruyorum . Bu evlilik beni fiziksel olarak da ruhsal olarak da mahvetti . İçimde sevgi kalmadı. Kadın olduğumu unuttum . boşanmak hep aklımda ama cesaret edemiyorum toplumsal baskı maddi problemler . Ki evlilikte de rahat değilim evlendiğim günden beri borçları ile uğraşıyoruz bir gün feraha ermedim . Bir de beni beraberlik konusunda tehdit ediyor . Bir kez ayrılıktan konu açıldı . Bana ben seni istemesem “ bilezikleri de bırak git” derim dedi. Ben de bilezik ne alaka bunda da hala onu mu düşünüyorsun dedim. Babamlar bilse beraber olmadığımızı sana yar eder mi bilezikleri sanıyorsun dedi . Daha sonra ara sıra sigara içiyor ben hoşlanmıyorum ve ailesinden saklıyor . Ben de dedim neden söylemiyorsun madem korkuyorsun içme ya da ben söyleyeyim . Buna karşılık bana eğer söylersen benim de söyleyeceklerim var dedi. Beraberlik konusunu kast etti . Anlamıyorum beni sürekli bu konuyla tehdit ediyor . Sanki ben yanlış bi şey yapmışım gibi. Pisliğin teki kısacası bundan ayrılmak da pat diye olmayacak biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?