Eşimin çalışma saatleri

Eskiden lojistik firmasında çalışan biri olarak söyleyebilirim ki aldatılıyorsun . İş yerinde değiş başka kadınla kesin kocan

Birde mesela evde vs vakit geçirmiyor demiştiniz isteyken vs sizi arıyor mu yada eve gelince telefonuna bakıyor musunuz?konuşmalar,mesajlar,google geçmiş, aramalar vs....

Hayır kızmıyorum o kadar farkındayım ki bu durumun . Resmen temizlik yemek için bu evdeyim. Kendisine de söyledim sen benim anne olma hakkımı da elimden alıyorsun bu şekilde diye . Ki böyle bi adamdan asla çocuk sahibi olmak istemiyorum. Ama bi kez bile bana çocuk mevzusu açmadı . Sorunca da borçtan düşünecek zaman mı var diyor . Napmaya çalışıyor anlamıyorum gerçekten yok gibiyim hayatında . Bende şu an bilezikler . Ama gidersem elimden alırmış dediği o yani . Yani gay olduğunu düşünmüyorum ama artık hiçbir şeye şaşırmam galiba

Birde mesela evde vs vakit geçirmiyor demiştiniz isteyken vs sizi arıyor mu yada eve gelince telefonuna bakıyor musunuz?konuşmalar,mesajlar,google geçmiş, aramalar vs....
Hayır işte bu konuda da hep tartışıyoruz beni asla aramaz mesaj atmaz . Ben arasam kısacık konuşur kapatır . Defalarca beni neden aramıyorsun dediğimde işim var çok istiyorsan sen ara diyor . Konuşma mesaj hep siliniyor . Yani şöyle önemsiz konuşmalar kalır diğerlerini siliyor

Bu konuyu daha önce de açtınız yeni fark ettim. Kendinize bu kötülüğü niye yapıyorsunuz, kumar oynayan bir adamla evlenmenin evli kalmanın gerekçesi ne? Anasının babasının evinde prenses gibi yaşayan genç kızlar kendilerini bu sefil hayatlara nasıl layık görüyorlar? Haliniz vaktiniz yerindeymiş, ablamlar şöyle der, annem arkamda durmaz... Bunlar kendinizi ikna etmek için bahane değil mi? Adam sizi götürüp satsa yine boşanma mı diyecek ablalarınız? Onlar evliliğinde mutlu olsun siz mutsuz olun mu istiyorlar? Ben böyle kişilere kardeş değil yılan diyorum. Annenizin maddi durumu iyi olsun olmasın, bir evladını sığdıramıyor mu bir odaya? Henüz çocuğunuz da yok, genç kız olarak her şeye yeniden başlarsınız. Ablalarınıza herkes kendi işine baksın ben anneyim, bana ihtiyacı olan evlada sırt dönmem diyemiyor mu?

Geri dönüşümden baktınız mı? Sanırım hepsini oradan da silmeyi düşünmez mesela rehberde engelli numaralara vs bakın bence,gizli birsey varsa sizinde elinizde kanit olsun

Eşiniz ailesinde sizi anlayacak,durumu tarafsız yorumlayacak biri olsaydı destek olurdu size,belki de eşinizin size neden böyle davrandığı hakkında bilgi verirdi,Allah yardımcınız olsun

çok mu sevmiştiniz?

gerçekten anlamadım niye evlendiniz, niye evli kalıyorsunuz? evlenmeden önce lüks içindeydim de yazmışsınız aç açıkta kalıp da mecbur da kalmamışsınız

şu anda da 4 duvar arasında günün 20 saati yalnızsınız kalan zamanda da kocanız size sarılıp uyumuyor ki zaten

boşansanız hadi diyelim aileniz kabul etmese bundan daha kötü bir şeyin içine düşecek değilsiniz.

hayatınızda hiç mi çalışmadınız? çalışırsınız, 2 oda bir evde ev arkadaşı bulursunuz, bu kadar imkansız mı?

Çevremde o kadar çok yılan var ki . Derdimi kimseye anlatamıyorum . Bu kumar olayını bu olayları ablama da anlattım o bile çık gel demedi . Kimse huzurundan olmak istemiyor maalesef böyle bağlı bi kardeşlik yok aramızda herkes kendi hayatını yaşamak istiyor öyle sahipleneyim arkasında durayım durumları yok . Boşanmak istiyorum dediğimde ise ne saçmalıyorsun diyorlar . Yapayalnızım bu meselede anlayacağınız . Kendi başıma da bu işin içinden nasıl sıyrılacağım bilmiyorum

Hayır sevgiden değil de çok kötü hissettiğim ve yanlış karar verdiğim bir döneme denk geldi . Ben hep tekim kapısını çalacak konuşacak tek bir kişi bile yok . Şey düşünüyorum altınların bir kısmını bozsam 1 2 senelik ev tutsam o arada sınava hazırlansam . Ama sonrasında ya atanamazsam diyorum hazıra dağ dayanmaz . Özele girsem asgari ücret kiraya yetmez devamında bilemiyorum birsürü plan var kafamda ama adım atamıyorum . Hiç desteğim yok . Belki arkadaşlarım bile görüşmez artık benle boşandığım için bilmiyorum toplum baskısı beni çok sıkıyor

adam zaten sabahtan akşama akşamdan sabaha evde yok
oturup çalışabilirsiniz şu anda evde - tabi şayet akademik başarınız ve mezun olduğunuz bölüm atanma umudu vaad eden bir yerse

hiç olmazsa CV hazırlayın iş ilanlarına bakın, ne biliyim online derslere kurslara bakın
boşanınca nasıl bir hayat kuracağınızı bu kadar bilemiyorsanız bi hazırlık yapın bari.

yahu kaç kadın boşanınca ablasına gidiyor?
kadınlar büyük oranda zaten kendi başının çaresine bakıyor
sizin çocuğunuz da yok

yani kusura bakmayın da "boşansam namus meselesi olur vururlar" filan demiyorsanız bunun dışında zaten herkesin kendi hayat gailesi var

O zaman boşanacağınızı söyleyip göz dağı verin, bu adamdan çocuk mocuk yapmayın, sizde bir işe girin, olmuyorsa ayrılın. Beraber vakit geçirme yok, işine geldiğinde eve erken gelme var, size zaman ayırma da yok. Ohhh paşama bak, affedersiniz ama sizin onun evdeki külkedisi olmuşsunuz.

Konuşurken ses kaydı al, kendisinin sizinle beraber olmadığı kısmını kanıtla. Sakın altınlarını buna kaptırma, git bankaya koy ve bir iş bul. Bu adam sizinle paravan evliliği yapmış olabilir. Üniversite okudunuz mu? Madem evdesiniz, KPSS çalışın. Katiplik için, atması fena değil, şartları da var. Halk eğitimden falan bilgisayar eğitimi alsanız, kpssye girip güzel bir puanla atanirsiniz. Bu dediğimi araştırın.

Konuşurken ses kaydı al, kendisinin sizinle beraber olmadığı kısmını kanıtla. Sakın altınlarını buna kaptırma, git bankaya koy ve bir iş bul. Bu adam sizinle paravan evliliği yapmış olabilir. Üniversite okudunuz mu? Madem evdesiniz, KPSS çalışın. Katiplik için, atması fena değil, şartları da var. Halk eğitimden falan bilgisayar eğitimi alsanız, kpssye girip güzel bir puanla atanirsiniz. Bu dediğimi araştırın
Hanfendi, sizin çevreniz yobaz ve kadın düşmanı mı? Görüşmezlerse görüşmesin, onlar kim ki sizin vereceğiniz karardan dolayı size tavır alacak. 20 sene önceki Türkiye'de yaşamıyoruz, kendinize gelin. Sizin biraz kendinize saygınız ve sevginiz yok, öyle olmadığından el alemi düşünüyorsunuz.

İyi ama kaç kişi akıl veriyoruz, hala o olmaz bu olmaz, onu yapamam bunu yapamam. Siz mücadele etmezseniz, adımlar atmazsanız kimse sizi kurtaramaz, çekip çıkaramaz. Evlenince bildiğinizi gördüğünüzü mü unutuyorsunuz, ilkokul seviyesine mi iniliyor, yol yordam mı kapanıyor? Nasıl onu yapamıyorum bunu yapamıyorum diyebiliyorsunuz? 3 çocuklu fakir okumamış mesleği olmayan kadınlar ne yapsınlar?

Hemen bugün boşanmaya kalkmayın, önce iş bulun biraz birikim yapın. Altınlar evdeyse hemen yarın götürün banka kasasına koyun. Lisans mezunuyum diyorsunuz, millet nasıl çalışıyorsa siz de öyle çalışacaksınız maalesef. Adam hiç ortada yok, birbirinizi görmüyorsunuz bile, sıkıntıdan patlamıyor musunuz bütün gün evde? Asgari ücret diyip burun kıvırmayın, bir süre sonra yeni iş ararsınız. Tecrübeli eleman olursanız iş bulmak biraz daha kolay. Evlenmeden önce lüks içinde yaşıyordum, yazdınız, anneniz mi veriyordu yoksa babanızdan kalan malın geliri vs mi vardı? Ablalarınız git atla dese binanın tepesine çıkıp atlayacak mısınız? Ne bu milleti ikna etme çabası? Onlar mı karar veriyor kim mutlu kim mutsuz olacak diye? Ben ergen kızlarıma bir şey yaptıracağım zaman çakallık düşünüyorum, nasıl söylesem de ikna etsem diye. Çocuklar bile istemediklerini hemen söylüyorlar itiraz ediyorlar.

Bu saatler hic normal degil. Ev is yol mesafesi nedir ? Esimin isi 1.5zaat uzaklikta. Ona ragmen sabah 7gibi cikar en en en gec 8de evde olur. 3 saati yolda geciyor ve aksam is cikisi eve gelene kadar telefonda konusuruz. Siz bence bi takipte kalin bi haltlar karistiriyor gibime geldi. Bide bu kadar anlayisli olmayin yahu ara sira ariza cikartin. Hicbir erkek cok anlayisli bir kadini haketmiyor bence. Is yerindekiler de bu kadar uzun saatler calisiyor mu onu ogrenin. Belki de oyle calisiyodur bilemeyiz ama esinize baska is mi yok. Siz durumun gercek oldugunu ogrenin ardindan guzel sekilde baska is bakalim sana diyin. Alanindaki ilanlari kendisine gonderin falan vs. Maalesef erkekleri biraz yonlendirmek gerekiyor..

İyi de siz yetişkin kadınsınız. Genceciksiniz. Gücünüz kuvvetiniz yerinde. Hasta değilsiniz. Yatalak değilsiniz. Çocuğunuz yok. Neden sahiplenilmek istiyorsunuz?
Bekarken ailenizin evinde yaşamıyor muydunuz?
Kulaklarınızı kapatın dönün o eve. İşe girin. Biraz maddi destek olun. Ev işlerine destek olun. Oldu bitti.
Zamanla alışırlar yeni düzene.
Hiç olmuyorsa ev arkadaşı…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…