- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi mahurbirbestee
-
Eskiden lojistik firmasında çalışan biri olarak söyleyebilirim ki aldatılıyorsun . İş yerinde değiş başka kadınla kesin kocanArkadaşlar lokantada çalışmıyor öyle bi şey yazmadım . Lojistik firmasında . İnanın ben artık bıktım usandım şu an bir mesleğim olsaydı beş dakika durmazdım . Biraz birikmiş paramdan başka bi şeyim yok . Anneme güvenip ayrılamam çünkü annem bi gün ayrıl diyor diğer gün idare et diyor bi dediği diğerini tutmuyor . Kendisi ataerkil bir kafa yapısında . Benim eşime yaklaşmam gerektiğini söylüyor. Bense böyle düşünmüyorum . Bu birliktelik ilk olmadığı günden beri ona doktora gidelim dedim bi kez bile yanaşmadı . Şu an ben de uzak duruyorum . Bu evlilik beni fiziksel olarak da ruhsal olarak da mahvetti . İçimde sevgi kalmadı. Kadın olduğumu unuttum . boşanmak hep aklımda ama cesaret edemiyorum toplumsal baskı maddi problemler . Ki evlilikte de rahat değilim evlendiğim günden beri borçları ile uğraşıyoruz bir gün feraha ermedim . Bir de beni beraberlik konusunda tehdit ediyor . Bir kez ayrılıktan konu açıldı . Bana ben seni istemesem “ bilezikleri de bırak git” derim dedi. Ben de bilezik ne alaka bunda da hala onu mu düşünüyorsun dedim. Babamlar bilse beraber olmadığımızı sana yar eder mi bilezikleri sanıyorsun dedi . Daha sonra ara sıra sigara içiyor ben hoşlanmıyorum ve ailesinden saklıyor . Ben de dedim neden söylemiyorsun madem korkuyorsun içme ya da ben söyleyeyim . Buna karşılık bana eğer söylersen benim de söyleyeceklerim var dedi. Beraberlik konusunu kast etti . Anlamıyorum beni sürekli bu konuyla tehdit ediyor . Sanki ben yanlış bi şey yapmışım gibi. Pisliğin teki kısacası bundan ayrılmak da pat diye olmayacak biliyorum
Hayır kızmıyorum o kadar farkındayım ki bu durumun . Resmen temizlik yemek için bu evdeyim. Kendisine de söyledim sen benim anne olma hakkımı da elimden alıyorsun bu şekilde diye . Ki böyle bi adamdan asla çocuk sahibi olmak istemiyorum. Ama bi kez bile bana çocuk mevzusu açmadı . Sorunca da borçtan düşünecek zaman mı var diyor . Napmaya çalışıyor anlamıyorum gerçekten yok gibiyim hayatında . Bende şu an bilezikler . Ama gidersem elimden alırmış dediği o yani . Yani gay olduğunu düşünmüyorum ama artık hiçbir şeye şaşırmam galibaŞimdi kızacaksınız ama eşiniz evlenmemiş, eve karın tokluğuna yatılı yardımcı almış. Fiziksel ruhsal paylaşım yok, karı koca ilişkisi yok, artık evliyim gündüz çalışma sistemine döneyim de evliliğimin tadını çıkarayım çoluk çocuk hevesim olsun yok... Ne var, temiz düzenli ev ortamı. O çekindiğiniz elalem evlenme dese dinlemiyorsunuz ama koşarak evleniyorsunuz. Kimsenin umurunda bile değil evli olmanız boşanmanız. Millet iki gün vah vah tüh tüh der, 3. gün akıllarına bile gelmezsiniz. Yıllar sonra gençlik çürüyüp gidince de boşansaydın çekmeseydin kendine yazık etmişsin der. İş güç meslek niye yok, niye kendinizi bir adamın insafına teslim ediyorsunuz? Altınlarınız için babam yar eder mi sana diyor, nerede altınlarınız? Saplanıp kalmayın bu hayata, daha çok başındasınız çıkın kurtarın kendinizi.
Adam sanki ikili hayat yaşıyor, bu kadar süre ilişki talep etmemesi de düşündürücü. Gizli paravan evlilik yapan gay olabilir.
Hayır işte bu konuda da hep tartışıyoruz beni asla aramaz mesaj atmaz . Ben arasam kısacık konuşur kapatır . Defalarca beni neden aramıyorsun dediğimde işim var çok istiyorsan sen ara diyor . Konuşma mesaj hep siliniyor . Yani şöyle önemsiz konuşmalar kalır diğerlerini siliyorBirde mesela evde vs vakit geçirmiyor demiştiniz isteyken vs sizi arıyor mu yada eve gelince telefonuna bakıyor musunuz?konuşmalar,mesajlar,google geçmiş, aramalar vs....
Bunu da söyledim ona yemin billah ediyor üstüne bana paranoyak muamelesi yapıyorEskiden lojistik firmasında çalışan biri olarak söyleyebilirim ki aldatılıyorsun . İş yerinde değiş başka kadınla kesin kocan
Pek samimi gelmedi bana yemini umarım çarpılmazBunu da söyledim ona yemin billah ediyor üstüne bana paranoyak muamelesi yapıyor
Bu konuyu daha önce de açtınız yeni fark ettim. Kendinize bu kötülüğü niye yapıyorsunuz, kumar oynayan bir adamla evlenmenin evli kalmanın gerekçesi ne? Anasının babasının evinde prenses gibi yaşayan genç kızlar kendilerini bu sefil hayatlara nasıl layık görüyorlar? Haliniz vaktiniz yerindeymiş, ablamlar şöyle der, annem arkamda durmaz... Bunlar kendinizi ikna etmek için bahane değil mi? Adam sizi götürüp satsa yine boşanma mı diyecek ablalarınız? Onlar evliliğinde mutlu olsun siz mutsuz olun mu istiyorlar? Ben böyle kişilere kardeş değil yılan diyorum. Annenizin maddi durumu iyi olsun olmasın, bir evladını sığdıramıyor mu bir odaya? Henüz çocuğunuz da yok, genç kız olarak her şeye yeniden başlarsınız. Ablalarınıza herkes kendi işine baksın ben anneyim, bana ihtiyacı olan evlada sırt dönmem diyemiyor mu?Maaşı aldığı gün para bitiyor . Çünkü hali hazırda 150 bin borç var . Evlendiğimizden beri borç asla bitmedi. Önceleri kumardı sonraları paranın yetmeyişi diye biliyorum . O kadar yıprandım ki artık sorgulamıyorum bile . Evlenmeden lüks içindeydim şimdi kendime bi bot bi mont bile alamıyorum . Hafta içi full evdeyim bi pazar tatili var dışarı çıkacağımız onda da muhakkak kavga ediyoruz. Para yok diyor çıkmak istemiyor ama arkadaşlarının yanına gidiyor gayet.
Geri dönüşümden baktınız mı? Sanırım hepsini oradan da silmeyi düşünmez mesela rehberde engelli numaralara vs bakın bence,gizli birsey varsa sizinde elinizde kanit olsunHayır işte bu konuda da hep tartışıyoruz beni asla aramaz mesaj atmaz . Ben arasam kısacık konuşur kapatır . Defalarca beni neden aramıyorsun dediğimde işim var çok istiyorsan sen ara diyor . Konuşma mesaj hep siliniyor . Yani şöyle önemsiz konuşmalar kalır diğerlerini siliyor
çok mu sevmiştiniz?Hayır kızmıyorum o kadar farkındayım ki bu durumun . Resmen temizlik yemek için bu evdeyim. Kendisine de söyledim sen benim anne olma hakkımı da elimden alıyorsun bu şekilde diye . Ki böyle bi adamdan asla çocuk sahibi olmak istemiyorum. Ama bi kez bile bana çocuk mevzusu açmadı . Sorunca da borçtan düşünecek zaman mı var diyor . Napmaya çalışıyor anlamıyorum gerçekten yok gibiyim hayatında . Bende şu an bilezikler . Ama gidersem elimden alırmış dediği o yani . Yani gay olduğunu düşünmüyorum ama artık hiçbir şeye şaşırmam galiba
Çevremde o kadar çok yılan var ki . Derdimi kimseye anlatamıyorum . Bu kumar olayını bu olayları ablama da anlattım o bile çık gel demedi . Kimse huzurundan olmak istemiyor maalesef böyle bağlı bi kardeşlik yok aramızda herkes kendi hayatını yaşamak istiyor öyle sahipleneyim arkasında durayım durumları yok . Boşanmak istiyorum dediğimde ise ne saçmalıyorsun diyorlar . Yapayalnızım bu meselede anlayacağınız . Kendi başıma da bu işin içinden nasıl sıyrılacağım bilmiyorumBu konuyu daha önce de açtınız yeni fark ettim. Kendinize bu kötülüğü niye yapıyorsunuz, kumar oynayan bir adamla evlenmenin evli kalmanın gerekçesi ne? Anasının babasının evinde prenses gibi yaşayan genç kızlar kendilerini bu sefil hayatlara nasıl layık görüyorlar? Haliniz vaktiniz yerindeymiş, ablamlar şöyle der, annem arkamda durmaz... Bunlar kendinizi ikna etmek için bahane değil mi? Adam sizi götürüp satsa yine boşanma mı diyecek ablalarınız? Onlar evliliğinde mutlu olsun siz mutsuz olun mu istiyorlar? Ben böyle kişilere kardeş değil yılan diyorum. Annenizin maddi durumu iyi olsun olmasın, bir evladını sığdıramıyor mu bir odaya? Henüz çocuğunuz da yok, genç kız olarak her şeye yeniden başlarsınız. Ablalarınıza herkes kendi işine baksın ben anneyim, bana ihtiyacı olan evlada sırt dönmem diyemiyor mu?
Hayır sevgiden değil de çok kötü hissettiğim ve yanlış karar verdiğim bir döneme denk geldi . Ben hep tekim kapısını çalacak konuşacak tek bir kişi bile yok . Şey düşünüyorum altınların bir kısmını bozsam 1 2 senelik ev tutsam o arada sınava hazırlansam . Ama sonrasında ya atanamazsam diyorum hazıra dağ dayanmaz . Özele girsem asgari ücret kiraya yetmez devamında bilemiyorum birsürü plan var kafamda ama adım atamıyorum . Hiç desteğim yok . Belki arkadaşlarım bile görüşmez artık benle boşandığım için bilmiyorum toplum baskısı beni çok sıkıyorçok mu sevmiştiniz?
gerçekten anlamadım niye evlendiniz, niye evli kalıyorsunuz? evlenmeden önce lüks içindeydim de yazmışsınız aç açıkta kalıp da mecbur da kalmamışsınız
şu anda da 4 duvar arasında günün 20 saati yalnızsınız kalan zamanda da kocanız size sarılıp uyumuyor ki zaten
boşansanız hadi diyelim aileniz kabul etmese bundan daha kötü bir şeyin içine düşecek değilsiniz.
hayatınızda hiç mi çalışmadınız? çalışırsınız, 2 oda bir evde ev arkadaşı bulursunuz, bu kadar imkansız mı?
adam zaten sabahtan akşama akşamdan sabaha evde yokHayır sevgiden değil de çok kötü hissettiğim ve yanlış karar verdiğim bir döneme denk geldi . Ben hep tekim kapısını çalacak konuşacak tek bir kişi bile yok . Şey düşünüyorum altınların bir kısmını bozsam 1 2 senelik ev tutsam o arada sınava hazırlansam . Ama sonrasında ya atanamazsam diyorum hazıra dağ dayanmaz . Özele girsem asgari ücret kiraya yetmez devamında bilemiyorum birsürü plan var kafamda ama adım atamıyorum . Hiç desteğim yok . Belki arkadaşlarım bile görüşmez artık benle boşandığım için bilmiyorum toplum baskısı beni çok sıkıyor
yahu kaç kadın boşanınca ablasına gidiyor?Çevremde o kadar çok yılan var ki . Derdimi kimseye anlatamıyorum . Bu kumar olayını bu olayları ablama da anlattım o bile çık gel demedi . Kimse huzurundan olmak istemiyor maalesef böyle bağlı bi kardeşlik yok aramızda herkes kendi hayatını yaşamak istiyor öyle sahipleneyim arkasında durayım durumları yok . Boşanmak istiyorum dediğimde ise ne saçmalıyorsun diyorlar . Yapayalnızım bu meselede anlayacağınız . Kendi başıma da bu işin içinden nasıl sıyrılacağım bilmiyorum
O zaman boşanacağınızı söyleyip göz dağı verin, bu adamdan çocuk mocuk yapmayın, sizde bir işe girin, olmuyorsa ayrılın. Beraber vakit geçirme yok, işine geldiğinde eve erken gelme var, size zaman ayırma da yok. Ohhh paşama bak, affedersiniz ama sizin onun evdeki külkedisi olmuşsunuz.Arkadaşlar merhaba . Eşim özel sektörde çalışıyor. Evlendiğimizde 1 sene gece vardiyasında idi . Gece 2 3 gibi gidip gündüz 1 de geliyordu . Ve kahvaltı yapıp işe gidene kadar uyuyordu . Bana geçici olduğunu gündüze geçeceğini saatlerin düzenleneceğini söyledi ben sabrettim . Zaten uzağa geldim yalnızdım iyice yapayalnız kaldım. Şimdi gündüze geçti ama saatler yine düzensiz . Güya 8-5 çalışıyor ama asla böyle değil. Dün saat 7 de gitti gece 12 de geldi . Ben anlamıyorum bi iş yeri nasıl bu kadar uzun çalıştırıyor . Sadece pazarları evde . Hafta içi ne dışarı çıkabiliyoruz ne beraber vakit geçirebiliyoruz. Ben bu konudan şikayet ettiğim zaman ise beni şımarıklık ile suçluyor . Ayın 20 25 günü geç geliyor . 8 de gidip akşam 9 da 8 de 10 da geliyor . Cumartesileri erken geliyor onda da dışarı çıkıyor bi de şimdi maç muhabbeti başladı maçın olduğu günlerde de erken gelip maça gidiyor . Pazar günü dışarı çıkınca benimle eve çıkmıyor ben gezip geleceğim diyor . Gezdik beraber dediğimde ise ben seni gezdirdim diyor . Zoruma gidiyor lafları yani benle takılmak bi görev gibi hissettiriyor .Ben görüşemiyoruz dediğimde ise bana beni kısıtlayamazsın diyor . Ama ben zaten karışmıyorum ki. Hep geç gelip dışarı çıkacağı günler erken geliyor . Evlilik hayatında bu saatler olmaz bu işten ayrıl madem diyorum asla kabul etmiyor . Napacağımı bilmiyorum. Tek kişilik bir evlilik yaşıyorum.
Konuşurken ses kaydı al, kendisinin sizinle beraber olmadığı kısmını kanıtla. Sakın altınlarını buna kaptırma, git bankaya koy ve bir iş bul. Bu adam sizinle paravan evliliği yapmış olabilir. Üniversite okudunuz mu? Madem evdesiniz, KPSS çalışın. Katiplik için, atması fena değil, şartları da var. Halk eğitimden falan bilgisayar eğitimi alsanız, kpssye girip güzel bir puanla atanirsiniz. Bu dediğimi araştırın.Arkadaşlar lokantada çalışmıyor öyle bi şey yazmadım . Lojistik firmasında . İnanın ben artık bıktım usandım şu an bir mesleğim olsaydı beş dakika durmazdım . Biraz birikmiş paramdan başka bi şeyim yok . Anneme güvenip ayrılamam çünkü annem bi gün ayrıl diyor diğer gün idare et diyor bi dediği diğerini tutmuyor . Kendisi ataerkil bir kafa yapısında . Benim eşime yaklaşmam gerektiğini söylüyor. Bense böyle düşünmüyorum . Bu birliktelik ilk olmadığı günden beri ona doktora gidelim dedim bi kez bile yanaşmadı . Şu an ben de uzak duruyorum . Bu evlilik beni fiziksel olarak da ruhsal olarak da mahvetti . İçimde sevgi kalmadı. Kadın olduğumu unuttum . boşanmak hep aklımda ama cesaret edemiyorum toplumsal baskı maddi problemler . Ki evlilikte de rahat değilim evlendiğim günden beri borçları ile uğraşıyoruz bir gün feraha ermedim . Bir de beni beraberlik konusunda tehdit ediyor . Bir kez ayrılıktan konu açıldı . Bana ben seni istemesem “ bilezikleri de bırak git” derim dedi. Ben de bilezik ne alaka bunda da hala onu mu düşünüyorsun dedim. Babamlar bilse beraber olmadığımızı sana yar eder mi bilezikleri sanıyorsun dedi . Daha sonra ara sıra sigara içiyor ben hoşlanmıyorum ve ailesinden saklıyor . Ben de dedim neden söylemiyorsun madem korkuyorsun içme ya da ben söyleyeyim . Buna karşılık bana eğer söylersen benim de söyleyeceklerim var dedi. Beraberlik konusunu kast etti . Anlamıyorum beni sürekli bu konuyla tehdit ediyor . Sanki ben yanlış bi şey yapmışım gibi. Pisliğin teki kısacası bundan ayrılmak da pat diye olmayacak biliyorum
Konuşurken ses kaydı al, kendisinin sizinle beraber olmadığı kısmını kanıtla. Sakın altınlarını buna kaptırma, git bankaya koy ve bir iş bul. Bu adam sizinle paravan evliliği yapmış olabilir. Üniversite okudunuz mu? Madem evdesiniz, KPSS çalışın. Katiplik için, atması fena değil, şartları da var. Halk eğitimden falan bilgisayar eğitimi alsanız, kpssye girip güzel bir puanla atanirsiniz. Bu dediğimi araştırınArkadaşlar lokantada çalışmıyor öyle bi şey yazmadım . Lojistik firmasında . İnanın ben artık bıktım usandım şu an bir mesleğim olsaydı beş dakika durmazdım . Biraz birikmiş paramdan başka bi şeyim yok . Anneme güvenip ayrılamam çünkü annem bi gün ayrıl diyor diğer gün idare et diyor bi dediği diğerini tutmuyor . Kendisi ataerkil bir kafa yapısında . Benim eşime yaklaşmam gerektiğini söylüyor. Bense böyle düşünmüyorum . Bu birliktelik ilk olmadığı günden beri ona doktora gidelim dedim bi kez bile yanaşmadı . Şu an ben de uzak duruyorum . Bu evlilik beni fiziksel olarak da ruhsal olarak da mahvetti . İçimde sevgi kalmadı. Kadın olduğumu unuttum . boşanmak hep aklımda ama cesaret edemiyorum toplumsal baskı maddi problemler . Ki evlilikte de rahat değilim evlendiğim günden beri borçları ile uğraşıyoruz bir gün feraha ermedim . Bir de beni beraberlik konusunda tehdit ediyor . Bir kez ayrılıktan konu açıldı . Bana ben seni istemesem “ bilezikleri de bırak git” derim dedi. Ben de bilezik ne alaka bunda da hala onu mu düşünüyorsun dedim. Babamlar bilse beraber olmadığımızı sana yar eder mi bilezikleri sanıyorsun dedi . Daha sonra ara sıra sigara içiyor ben hoşlanmıyorum ve ailesinden saklıyor . Ben de dedim neden söylemiyorsun madem korkuyorsun içme ya da ben söyleyeyim . Buna karşılık bana eğer söylersen benim de söyleyeceklerim var dedi. Beraberlik konusunu kast etti . Anlamıyorum beni sürekli bu konuyla tehdit ediyor . Sanki ben yanlış bi şey yapmışım gibi. Pisliğin teki kısacası bundan ayrılmak da pat diye olmayacak biliyorum
Hanfendi, sizin çevreniz yobaz ve kadın düşmanı mı? Görüşmezlerse görüşmesin, onlar kim ki sizin vereceğiniz karardan dolayı size tavır alacak. 20 sene önceki Türkiye'de yaşamıyoruz, kendinize gelin. Sizin biraz kendinize saygınız ve sevginiz yok, öyle olmadığından el alemi düşünüyorsunuz.Hayır sevgiden değil de çok kötü hissettiğim ve yanlış karar verdiğim bir döneme denk geldi . Ben hep tekim kapısını çalacak konuşacak tek bir kişi bile yok . Şey düşünüyorum altınların bir kısmını bozsam 1 2 senelik ev tutsam o arada sınava hazırlansam . Ama sonrasında ya atanamazsam diyorum hazıra dağ dayanmaz . Özele girsem asgari ücret kiraya yetmez devamında bilemiyorum birsürü plan var kafamda ama adım atamıyorum . Hiç desteğim yok . Belki arkadaşlarım bile görüşmez artık benle boşandığım için bilmiyorum toplum baskısı beni çok sıkıyor
İyi ama kaç kişi akıl veriyoruz, hala o olmaz bu olmaz, onu yapamam bunu yapamam. Siz mücadele etmezseniz, adımlar atmazsanız kimse sizi kurtaramaz, çekip çıkaramaz. Evlenince bildiğinizi gördüğünüzü mü unutuyorsunuz, ilkokul seviyesine mi iniliyor, yol yordam mı kapanıyor? Nasıl onu yapamıyorum bunu yapamıyorum diyebiliyorsunuz? 3 çocuklu fakir okumamış mesleği olmayan kadınlar ne yapsınlar?Çevremde o kadar çok yılan var ki . Derdimi kimseye anlatamıyorum . Bu kumar olayını bu olayları ablama da anlattım o bile çık gel demedi . Kimse huzurundan olmak istemiyor maalesef böyle bağlı bi kardeşlik yok aramızda herkes kendi hayatını yaşamak istiyor öyle sahipleneyim arkasında durayım durumları yok . Boşanmak istiyorum dediğimde ise ne saçmalıyorsun diyorlar . Yapayalnızım bu meselede anlayacağınız . Kendi başıma da bu işin içinden nasıl sıyrılacağım bilmiyorum
Çevremde o kadar çok yılan var ki . Derdimi kimseye anlatamıyorum . Bu kumar olayını bu olayları ablama da anlattım o bile çık gel demedi . Kimse huzurundan olmak istemiyor maalesef böyle bağlı bi kardeşlik yok aramızda herkes kendi hayatını yaşamak istiyor öyle sahipleneyim arkasında durayım durumları yok . Boşanmak istiyorum dediğimde ise ne saçmalıyorsun diyorlar . Yapayalnızım bu meselede anlayacağınız . Kendi başıma da bu işin içinden nasıl sıyrılacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?