• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin canımı sıkan geçmişi

Mrhba kızlar 27 yasındayım. Eşimde 29 yaşında kariyerli saygıdeğer bir mesleği var.2.5 yasında bir çocuğumuz var. Evliliğimiz genel olarak iyi şükür. Sorunum şu ki. Eşimin benle evlenmeden önceki geçmişi çok kabarık. Allah için günahını alamam benle evlendikten sonra karşı cinsle en ufak bir hatasını görmedim. Kadınlarla tokalaşmaz bile yani o derece. Ama sıkıntı şurda ne zaman geçmişten laf açılsa beyfendinin hiç pişmanlığı yok. Bekarlığımı yaşadım die yediği haltları övüne övüne anlatır. İşte bende buna uyuz oluom. Hele tatilllerde memleketine gidince o eski çıktığı kızları görünce delleniom herifin canına okuyom bide eşim gerçekten yakısıklı ve çok dikkat ceken bir yapıya sahip konuşması gülüşü oturması kalkmasıyla insanları çevresine rahatça toplayabilio. Ayrıca eşim evin tek erkek çocuğu olduğu için sağolsun ailesi tarafından şımarık ve pohpohlanarak yetiştirilmiş. Kendisini övdürmeyi aşırı sever. Benle evlenmeden 1 sene öncesine kadar. yan apartmanından bi kızla 3 sene çıkmış ve görümcemden duydugum kadarıyla bunlar çocuk aldırmıs. Kızda hala orda oturuo ve bekar. Kız tatilllerde geldiğimizde eşimin içine girecek gibi bakıo. Güzel alımlıda bi kız. Ailevi nedenlerden evlenememişler güya. Şimdi bu durumda ben napıyım kaynanamgilin 30 yıllık evini değiştirecek halim yok. Tatillerde eşimin memleketine gitmek istemiyorum. Düğün çarsı pazar piknik hersey burnumdan gelio. Küçük bir yer bide. Maşşalah beyfendinin zamanında yediği hurmalarda hep karşıma çıkıo şimdi yine tatil zamanı ve eşim hazırlan memlekete gidecez dio. Lütfen bana akıl verin!
Kadına doymus adamın adamlıgına doyum olmazmış canım benimde esımin geçmişi bayagi kabarik 28yasinda 3yillik evliyim evlendgmzden beri hıc skinti yaşamadm adam yaşamış doymuş artk ondan korkmuyorum bence sende korkma bi yanliş gormemissin iste.gençliginde yaşamayandan korkcan bi merak kaliyo içlerinde bi süre snra o meraklarni gdermek istiyolar

Ben psikologluk bisey gormedim seni haklı buldum . Oncelikle esine gecmis ilsikilerinden bahsetmesinden rahataiz oldugunu soyle . Surekli orda yasamiyosunuz sonucta eşinden kötu bi hareket gormediysen sorun olmamali kiskanabilirsin tabi ama o seninle evli senin esin bosver o kiz catlasin
Pardon da kız niye çatlasın? Birisiyle hayaller kurup sırf aileler istemedi diye çocuğunu aldırıp kadına yol vermek ne demek? Bence kadın öyle bir adamdan ayrıldığı için şükrediyordur. Çatlamıyordur!
Şu zihniyetlere de uyuz oluyorum cidden!

Mrhba kızlar 27 yasındayım. Eşimde 29 yaşında kariyerli saygıdeğer bir mesleği var.2.5 yasında bir çocuğumuz var. Evliliğimiz genel olarak iyi şükür. Sorunum şu ki. Eşimin benle evlenmeden önceki geçmişi çok kabarık. Allah için günahını alamam benle evlendikten sonra karşı cinsle en ufak bir hatasını görmedim. Kadınlarla tokalaşmaz bile yani o derece. Ama sıkıntı şurda ne zaman geçmişten laf açılsa beyfendinin hiç pişmanlığı yok. Bekarlığımı yaşadım die yediği haltları övüne övüne anlatır. İşte bende buna uyuz oluom. Hele tatilllerde memleketine gidince o eski çıktığı kızları görünce delleniom herifin canına okuyom bide eşim gerçekten yakısıklı ve çok dikkat ceken bir yapıya sahip konuşması gülüşü oturması kalkmasıyla insanları çevresine rahatça toplayabilio. Ayrıca eşim evin tek erkek çocuğu olduğu için sağolsun ailesi tarafından şımarık ve pohpohlanarak yetiştirilmiş. Kendisini övdürmeyi aşırı sever. Benle evlenmeden 1 sene öncesine kadar. yan apartmanından bi kızla 3 sene çıkmış ve görümcemden duydugum kadarıyla bunlar çocuk aldırmıs. Kızda hala orda oturuo ve bekar. Kız tatilllerde geldiğimizde eşimin içine girecek gibi bakıo. Güzel alımlıda bi kız. Ailevi nedenlerden evlenememişler güya. Şimdi bu durumda ben napıyım kaynanamgilin 30 yıllık evini değiştirecek halim yok. Tatillerde eşimin memleketine gitmek istemiyorum. Düğün çarsı pazar piknik hersey burnumdan gelio. Küçük bir yer bide. Maşşalah beyfendinin zamanında yediği hurmalarda hep karşıma çıkıo şimdi yine tatil zamanı ve eşim hazırlan memlekete gidecez dio. Lütfen bana akıl verin!
Esinizle ilgili cizdiginiz profil evlendikten sonra bir anda degisecek, kimseye yan gözle bakmayacak bir tip degil. Hikayede eksik yerler var. Ya da bir tuhaflik. Sizin anlattiginiz adam kendine aşık. Kendine aşık adamlar cevresindeki tüm kadınların ilgisini cekmek icin 40 takla atarlar. Evli olsun ya da olmasin. Çünkü ruhları tamamen pohpohlanmak üzerine kuruludur. Dolayisiyla esiniz hata yapmiyor demeyelim de belki ustalikla gizliyor olabilir diyelim. Illa ki hata yapiyordur da demiyorum. Cizdiginiz profildeki bir adamin bunu yapmamasi imkansiz diyorum. Bana bir adam oturup böyle bir gecmis anlatsa ben hayatta evlenmezdim. Muhattap bile olmazdim. Cünkü insan karakteri asla degismez. 7 sinde 70 inde de aynidir. Sekil degistirebilir ama asla tamamen degismez. Burada sorun komsu kizinda onda bunda şunda degil esinizde. Bence esinizle ilgili görmek istemediginiz baska gercekler de olabilir. Böyle bir gecmise evet dediyseniz, o gecmisin yarattigi sıkıntılara da evet demis oluyorsunuz.

Kadına doymus adamın adamlıgına doyum olmazmış canım benimde esımin geçmişi bayagi kabarik 28yasinda 3yillik evliyim evlendgmzden beri hıc skinti yaşamadm adam yaşamış doymuş artk ondan korkmuyorum bence sende korkma bi yanliş gormemissin iste.gençliginde yaşamayandan korkcan bi merak kaliyo içlerinde bi süre snra o meraklarni gdermek istiyolar
Ya kadına doymuş nasıl çirkin bir cümle Allah aşkına hayretler içerisinde okuyorum şu konuda yazılanları! E pes artık!
Kadına doyan adamlardan değil şerefli olanlardan korkmayın! Te Allahım!

sizden öncesi sizi alakadar etmez sonrası sizi alkadar eder
bende uyuz oluyorum kıskanç eşlere
eşlerin kıskançlıkları insanı evlilikten soğutan bir durum

Yahu burda bi erkek konu açsa eşimin geçmişi böyl böyle , şu adamdan çocuk yapmıstı diye... kadını baya bi taşlarlardı ... işte türkiye de ki asıl sorun bu.. bir erkek evlenmeden önce çocuk aldırmıs bi kadınla evlenir mi? Çok zor türkiye de.. eee bizim kadın milleti ne diyor ‘’erkeğin elinin kiri’’ .... bu arada kpnu sahibine gelecek olursak, adamla geçmişini bile bile evlenmişsin şimdide şikayet etme bence

aynı şey kadın içinde geçerliyse bu felsefeye feminem gözle bakmayabilirim

abla ben de erkeğe doymak istiyorum, ilerde eşime sıkıntı yaşatmamak için.ne yapmam lazım?
"adama doymuş kadının kadınlığına doyum olmaz" lafını kocamdan duyabilirsem ne mutlu bana..

Son düzenleme:
Peki sizinde geçmişiniz kabarıkmıydı?

Kocanızdaki rahatlık mide bulandırıcı. Çocuk aldırdıkları halde neden bunlar hala yüz yüze bakıyor ki? Siz neden bu adamla bile bile evlendiniz? Kafamda deli sorular.
öhö öhö çocuk mu aldırmışlar ayrıntıları atlamışım
buna kadına doymak mı diyelim
o kadın buraya yazmış olsa biz yerdik onu
başka kadın o erkek için kadına doymak diyor
bu nasıl çelişkilerle dolu bir dünya

Ohh valla kendisi kırsın fındıkları sonra da bakire bi kız bulup evlensin, evlenmeden önce bilmiyor muydun? Bir de anlatıyormuş. Eşimin ve benim cinselliği de yaşadığımız ilişkilerimiz oldu grçmişte, anlatmıştık bekarken birbirimize komik taraflatını da pişmanlıkları da ama karşılıklınolunca rahatsız etmiyor. Evlendikten sonra artık anmadık. Hep merak ederdim senin dırumunda olsam nasıl olurdu diye. Bence ağzının payını iyice bi ver.

adam çocuk aldırdığı kadınla sudan sebeplerle evlenmiyor.konu sahibi ve adamın ailesi bunu bir gurur kaynağı olarak görüyorlar. hatta konu sahibi ne zaman memleketine gitsek kadın kocişime yiyecek gibi bakıyor diye hayıflanıyor.
ayrıca ben bu adamın rahat durduguna hiç inanmıyorum.

Öyleymiş... Bir de kız kocamın içine düşüyor diyor konu sahibi
Gerçekten düşüyorsa kızın aklından şüphe ederim
Bir de burnundan getiririm o ailenin bu rahatlığı
Basit bir sevgililik olsa neyse de ortada büyük bir durum var
İçime dert etmem, direk cinnet geçiririm galiba
Erkek kadına doysun sonra gidip bakire bir kadınla evlenmek istesin

adam çocuk aldırdığı kadınla sudan sebeplerle evlenmiyor.konu sahibi ve adamın ailesi bunu bir gurur kaynağı olarak görüyorlar. hatta konu sahibi ne zaman memleketine gitsek kadın kocişime yiyecek gibi bakıyor diye hayıflanıyor.
ayrıca ben bu adamın rahat durduguna hiç inanmıyorum.
Ben de ben de.

Valla helal olsun adama bunca çapkınlığın, şımarık yetiştirilmenin, karının kızın ortasında çıkıyor “edio, biçio” tarzında konuşan bir bayanla evleniyor.. gerçekten helal olsun.

Tamam çocuk aldırmış olabilirler, genişlik olabilir siz bunları bilmenize rağmen neden evlendiniz o zaman?
Evlendikten sonra mı anlatıyor bunları size?
Sanki kafanızdan bir imaj çizer gibi “kız herifime bakıo, dibi düşüo” gibi söylemlerde bulunmuşsunuz.

Belki ailevi sebeplerden dolayı evlenmemiş olabilirler? Belki kız istemedi? Eşin çok istedi ama kız istemediği için egosu mahvolmaması için istemedik diyebilir.

Kulaktan dolma bilgilerle, söylemlerle yaşamayınız.

İki yuzlu adaletini sevdigimin ortadogulu kafasi iste, kadin gecmisste bir erkekle opusse kimse duymasin diye akli çıkar, amaa erkek olunca midesizligini ovune ovune anlatir.
Size gelince, madem bu kadar ahlaksiz bir adamla evlenmek gibi bir adim attiniz, yaptiginizin arkasinda durun. Onu boyle kabul edin.

Back
X