• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin canımı sıkan geçmişi

Bu durumu eşinle paylaşıp göğsünü gere gere anlatmasından hoşlanmadığınızı söylemeniz lazım bence.
Söylemeden edemeyeceğim konunuzu okurken "delleniom, çıkıo, toplayabilio" gibi y kullanmadan yazdığınız kelimeler okurken sanki lise 2 ergen bir kızın mesajlaşmalarını andırıyor bence daha güzel bir yazı dili kullanabilirsiniz.

Ben bu konudan şunu anladım ki, bir kadın olarak kendine zerre kadar saygın yok.

Kendine güvenin hiç yok.

Az daha ileri gitsen kocam yakışıklı ben yanında çirkin kalıyorum diyeceksin.

Bence bu konuda psikologa ihtiyacın var.

Kesinlikle doğru demişsin.
Komşu kızının güzel ve alımlı oldugundan bahsetmis birde ben çirkinim der gibi

Kadına doymus adamın adamlıgına doyum olmazmış canım benimde esımin geçmişi bayagi kabarik 28yasinda 3yillik evliyim evlendgmzden beri hıc skinti yaşamadm adam yaşamış doymuş artk ondan korkmuyorum bence sende korkma bi yanliş gormemissin iste.gençliginde yaşamayandan korkcan bi merak kaliyo içlerinde bi süre snra o meraklarni gdermek istiyolar
Konuya yorum yapmayacaktım ama bu yoruma kayıtsız kalamadım. İgrenç bi cümle kurduğunuzun farkındasınızdır umarım. Kadına doymuş ne demek ya, kadınları ne kadar aşağılayıcı bir tavır bu. Umarım eşiniz tekrar “açlık” hissetmez kadınlara karşı. Sonra Türkiye niye gelişmiyor.... zihniyet değişmedikçe ülke değişmiş çok mühim değil

Konuya yorum yapmayacaktım ama bu yoruma kayıtsız kalamadım. İgrenç bi cümle kurduğunuzun farkındasınızdır umarım. Kadına doymuş ne demek ya, kadınları ne kadar aşağılayıcı bir tavır bu. Umarım eşiniz tekrar “açlık” hissetmez kadınlara karşı. Sonra Türkiye niye gelişmiyor.... zihniyet değişmedikçe ülke değişmiş çok mühim değil

Birde bu yorumu bir kadının yapmasi ne ilginc..
Kendini ve kadinlari ne yerine koyuyorsa artik

Birde bu yorumu bir kadının yapmasi ne ilginc..
Kendini ve kadinlari ne yerine koyuyorsa artik
Zaten üzücü olan da o ya. Zaten bu zihniyete sahip erkekleri de kadınlar yetiştiriyor, çokta şaşırmamak lazım...

Kadına doymus adamın adamlıgına doyum olmazmış canım benimde esımin geçmişi bayagi kabarik 28yasinda 3yillik evliyim evlendgmzden beri hıc skinti yaşamadm adam yaşamış doymuş artk ondan korkmuyorum bence sende korkma bi yanliş gormemissin iste.gençliginde yaşamayandan korkcan bi merak kaliyo içlerinde bi süre snra o meraklarni gdermek istiyolar

Hımm demek eşiniz kadına doymuş o yüzden korkmuyorsunuz e bir şey diyeceğim doymayınca karşı tarafın korkması lazımsa eşiniz korkuyor mu sizden yana korkmuyor mu ?

Hayır yazdıklarınız baya iğrenç de.

Çocuk aldirma kısmını atlamışim basit bi sevgililik sandım lafimi geri aliyorum cok haklisiniz
Pardon da kız niye çatlasın? Birisiyle hayaller kurup sırf aileler istemedi diye çocuğunu aldırıp kadına yol vermek ne demek? Bence kadın öyle bir adamdan ayrıldığı için şükrediyordur. Çatlamıyordur!
Şu zihniyetlere de uyuz oluyorum cidden!

Cok takiyorsunuz bence kafanizi rahat birakin esinizle guzel vakitler gecirin memlekete gidincede el el kola kola gezin dusman catlasin oraya gidince 2 kat kendinize bakin kocanizin kafasinin etini yemeyi birakin bi sureden sonra dusunmesede aklina gelir eskiler o yuzden o gunleri unutturmaya bakin bence

Yani basligi gorunce gecmisi seni ilgilendirmez yazmak icin girmistim konuya ama o ovune övüne anlatma kismi olmadi iste. Evet gecmiste ne yasarsa yasasin (cocuk aldirmayi kabullenbilirmiyim bilmiyorum) sizi ilgilendirmez ama sizinle olduktam sonra herseyi birakiyorsa dilinden de dusurecek. Evet belki pisman degildir ama ovunmesi de gerekmez yani.

Evlenmeden başka birinden çocuk aldırmak nedir ya iğrenç ben çok rahatsız olur böyle bir adamla evlenmezdim .
Kadın olsun erkek olsun daldan dala onla bunlar bir oraya bir buraya yönelen duygusuz kişilere sinir oluyorum .
Ama siz evlenmişsiniz bir kere rahatsız olmayacaksanız çok rahatsız oluyorsanız da bunu evlenmeden önce düşünseydiniz .

Anlatmasaydı hiç bilemeyecek ve rahatsız da olamayacaktınız. İnsan niye eşine eski sevgililerini anlatır, bir de gösterir ki. Ben adını bile bilmek istemem, bana ne. Hata eşinizde yani. Ha bu arada, evlenmeden önce her şeyi yap çocuk aldır, sonra karşı cinsle tokalaşma. Hiç sevmem böyle uçlarda yaşayan insanları, azıcık tutarlı olmalı insan. Neyse sevip evlenmişsiniz yapacak bir şey yok...

Tam olarak baslikta yazdıgın gibi bu eşinin gecmisi.

Bu seni ilgilendirmez ki sonuc itibariyle senden önce gecmis bitmis.
Bence rahatsiz olucak bisey yok. Esimin de ayni sekilde ve koy yeri göruyorum eski sevgililerini.
Hele bitanesi vardi ki pek guzeldi :)
Ama napim yani benim de oldu onun da oldu
Esim bana sizin hesap eski sevgilin de eski sevgilim dese dellenirdim.

Back
X