Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KesinlikleTokalaşmayan tiplerin aslında ne mal olduğunu da görmüş olduk.
Ben bu konudan şunu anladım ki, bir kadın olarak kendine zerre kadar saygın yok.
Kendine güvenin hiç yok.
Az daha ileri gitsen kocam yakışıklı ben yanında çirkin kalıyorum diyeceksin.
Bence bu konuda psikologa ihtiyacın var.
Konuya yorum yapmayacaktım ama bu yoruma kayıtsız kalamadım. İgrenç bi cümle kurduğunuzun farkındasınızdır umarım. Kadına doymuş ne demek ya, kadınları ne kadar aşağılayıcı bir tavır bu. Umarım eşiniz tekrar “açlık” hissetmez kadınlara karşı. Sonra Türkiye niye gelişmiyor.... zihniyet değişmedikçe ülke değişmiş çok mühim değilKadına doymus adamın adamlıgına doyum olmazmış canım benimde esımin geçmişi bayagi kabarik 28yasinda 3yillik evliyim evlendgmzden beri hıc skinti yaşamadm adam yaşamış doymuş artk ondan korkmuyorum bence sende korkma bi yanliş gormemissin iste.gençliginde yaşamayandan korkcan bi merak kaliyo içlerinde bi süre snra o meraklarni gdermek istiyolar
Konuya yorum yapmayacaktım ama bu yoruma kayıtsız kalamadım. İgrenç bi cümle kurduğunuzun farkındasınızdır umarım. Kadına doymuş ne demek ya, kadınları ne kadar aşağılayıcı bir tavır bu. Umarım eşiniz tekrar “açlık” hissetmez kadınlara karşı. Sonra Türkiye niye gelişmiyor.... zihniyet değişmedikçe ülke değişmiş çok mühim değil
Zaten üzücü olan da o ya. Zaten bu zihniyete sahip erkekleri de kadınlar yetiştiriyor, çokta şaşırmamak lazım...Birde bu yorumu bir kadının yapmasi ne ilginc..
Kendini ve kadinlari ne yerine koyuyorsa artik
Kadına doymus adamın adamlıgına doyum olmazmış canım benimde esımin geçmişi bayagi kabarik 28yasinda 3yillik evliyim evlendgmzden beri hıc skinti yaşamadm adam yaşamış doymuş artk ondan korkmuyorum bence sende korkma bi yanliş gormemissin iste.gençliginde yaşamayandan korkcan bi merak kaliyo içlerinde bi süre snra o meraklarni gdermek istiyolar
Pardon da kız niye çatlasın? Birisiyle hayaller kurup sırf aileler istemedi diye çocuğunu aldırıp kadına yol vermek ne demek? Bence kadın öyle bir adamdan ayrıldığı için şükrediyordur. Çatlamıyordur!
Şu zihniyetlere de uyuz oluyorum cidden!
Ben boyle biriyle evlenmeyi tercih etmezdim. Ettiysem de uzerine bir bardak su icerdim. Gecmis ola.Benle evlenmeden 1 sene öncesine kadar. yan apartmanından bi kızla 3 sene çıkmış ve görümcemden duydugum kadarıyla bunlar çocuk aldırmıs.
%99 bakire olarak evlenmıstırKonu sahibi eğer bu adam ile bakire olarak evlendiyse gerçekten büyük bir problem
Kesin öyle evlenmiştir .%99 bakire olarak evlenmıstır![]()