• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin çantamı karıştırdığını nasıl anlarım?

bi kaç gündür şüpheleniyorum neden karıştırıosa neden yapıo bilemem ama anlamam gerekiyo.
bana baya yardımcı olacak şeyler söylediniz :)

ne yapın biliyor musunuz? çantanızın içine asla oraya konulmayacak ve görünce şok olacağı birşey koyun..gördüğü anda şoka girsin bakın bakalım bi daha karıştırabiliyo mu:9:

bi kaç gündür şüpheleniyorum neden karıştırıosa neden yapıo bilemem ama anlamam gerekiyo.
bana baya yardımcı olacak şeyler söylediniz :)

nedenini öğrendiğin zaman bize de söyle canım. erkekler neden çanta karıştırırmış acaba:51:

esim benim cantami karistirmaz karistirsada bu beni rahatsiz etmez yani icinde birsey yok zaten karistirsin dursun:27:

cantanizda onemli birseymi var ki karistirmasi sizi rahatsiz etti ?

Son düzenleme:
ne yapın biliyor musunuz? çantanızın içine asla oraya konulmayacak ve görünce şok olacağı birşey koyun..gördüğü anda şoka girsin bakın bakalım bi daha karıştırabiliyo mu:9:

Mesela?:9::9::9:

Ay bu arada siz ikizlerden nasıl zaman bulup kk da keyif yapabiliyorsunuz var mı bir sırrı :1::1::1:

elmayranin gunlugune yazdigi gibi sizde cantaniza bir not kayin cantami karistirmaktan vazgec diye :27:

sorun oluyormu bu. yani görmesini bilmesini istemediğiniz bişeymi oluyor mesela? Bellilik koyabilirsiniz fermuarını biraz açık bırakabilirsiniz
Ben hiç sıkıntı etmem baksın istediği kadar. o kadar karışık çantamı karıştırıp içinden aradığı her neyse bulabiliyorsa tebrik bile ederim :))
Ki zaten hiç bakmadı bile :31:

cantanızın ıcıne bir bardak su koyun eşiniz çantanızı elıne aldıgı zaman su devrılıp çantanız ıslanacaktır hemen anlarsınız hem esınızınde eli ayagına dolasırr çanta sırıksıklam olunca tabıkı esyalarınızı ıcınden alın ve gazete kagıtlarıyla doldurun :34:

cantanızın ıcıne bir bardak su koyun eşiniz çantanızı elıne aldıgı zaman su devrılıp çantanız ıslanacaktır hemen anlarsınız hem esınızınde eli ayagına dolasırr çanta sırıksıklam olunca tabıkı esyalarınızı ıcınden alın ve gazete kagıtlarıyla doldurun :34:

Hadi diyelim isaret koydunuz ve esinizin karistirdigini anladiniz.. O zaman esinize neden karistirdinmi diyeceksiniz :44:
Isaret koymustum senin karistirdigina eminim derseniz o da nedne koyuyosun gizli sakli biseyin mi var dedigin de napacaksiniz :27:

Hadi diyelim isaret koydunuz ve esinizin karistirdigini anladiniz.. O zaman esinize neden karistirdinmi diyeceksiniz :44:
Isaret koymustum senin karistirdigina eminim derseniz o da nedne koyuyosun gizli sakli biseyin mi var dedigin de napacaksiniz :27:

ben sadece senı iş üstünde yakalamk ıstedım zaten bana guvenseydın asla çantamı karıstırma gırısımınde bulunmazdın benım içim rahat buyur istersen yanımda karıstır ama sen neden karıstıyorsun yoksa benden şüpheleniyormusun diyecek ve eşi bommmmm susacak verecek cvbı olmayacak utandıgıyla kalcak :27::27:

:1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
Back
X