Eşimin çantamı karıştırdığını nasıl anlarım?

adam eşine sormak yerine birşeyleri karıştırarak öğrenmek istiyor çünkü sorsa yalan söyleyeceğini düşünüyor. Sorun çantasına dokunmasından ziyade eşine güvenmemesi

bu güvensizliği tetikleyen bir şey olmuş ki karıştırıyor bence yoksa ben bugüne kadar ne duydum ne de gördüm normal bir evlilikte çanta karıştıran eş.

bu güvensizliği tetikleyen bir şey olmuş ki karıştırıyor bence yoksa ben bugüne kadar ne duydum ne de gördüm normal bir evlilikte çanta karıştıran eş.

hemen güvensizlige çakıyosunuz olayı yaa :)
hayret bırşeysıniz iyice
tarz oldunuz yaa:)
bırakın böyle saçma şeylerı
senın kocandan gizledıgın birşeymı var kızım ??? Karıştırsın baksın
yabancımı o elbette bilecek ve bakacaktır....
Hakkıdır...

asıl soru eşinin çantanı karıştırmasını neden istemiyorsun ki?
sakladığın bişi mi var
ben şahsen eşim karıştırsın isterse gelsin yanımda karıştırsın hiç bişi demezdim
:8:

neden güvensizlik olsun ki
hayatı beraber paylaşılmıyor mu karıştırsa nolur ki şahsen bende eşimin cüzdanını ve ceplerini karıştırırım hatta cep telefonunu bile karıştırırım güvenle alakası yok onun merak yani:34:

hemen güvensizlige çakıyosunuz olayı yaa :)
hayret bırşeysıniz iyice
tarz oldunuz yaa:)
bırakın böyle saçma şeylerı
senın kocandan gizledıgın birşeymı var kızım ??? Karıştırsın baksın
yabancımı o elbette bilecek ve bakacaktır....
Hakkıdır...

asıl soru eşinin çantanı karıştırmasını neden istemiyorsun ki?
Sakladığın bişi mi var
ben şahsen eşim karıştırsın isterse gelsin yanımda karıştırsın hiç bişi demezdim
:8:

adam eşine sormak yerine birşeyleri karıştırarak öğrenmek istiyor çünkü sorsa yalan söyleyeceğini düşünüyor. Sorun çantasına dokunmasından ziyade eşine güvenmemesi

benim ilk yorumumu okumadan cevaplamıssınız ben arkadasa cevap olarak yazdım onu kendi fikrim ilk basta yazdıgım ne kadar ön yargılısınız ya cevapları arka arkaya sıralamıssınız ilk yazdıgım yorumu okumanızı tavsıye ederım yorumlarla tarz olunuyor ise şimdiki yorumunuz tam tarz bir yorum olmus .​

eşin çantanı karıştırsa ne olabilir ki en kötü ihtimalle ? Eşin sonuçta .
okuma zahmetine girmeyin ön yargılı bayanlar benim ilk yorumum buydu arkadaş oyle dediği için gereksız bır yorum oldugu ıcın o cevabı yazdım kime neyin acıklamasnı yapıyorsam​

eşin çantanı karıştırsa ne olabilir ki en kötü ihtimalle ? Eşin sonuçta .

neden güvensizlik olsun ki
hayatı beraber paylaşılmıyor mu karıştırsa nolur ki şahsen bende eşimin cüzdanını ve ceplerini karıştırırım hatta cep telefonunu bile karıştırırım güvenle alakası yok onun merak yani:34:

güven ile alakası olmadıgını bılıyorum arkadas oyle yorum attıgı için bir varsayım üstünden yorum yaptım benim de görüşüm eşin cantayı karıstırması bır problem değil. Eşi sonucta asagıdakı yorumları okursanız seviniri. Bize karsılık yazılan birseye cevap verdim ilk yorumum zaten benım düşüncem. Ayrıca eşimin çantamı karıstırdıgını nasıl anlarım başlıgı altındayız ve bu konu sahibi için sorun olmuşkş boyle bir seye girişimde bulunuyor . Tabi ki hayat bir karıstırmak bile denmez ona cok sacma. Ama s tarz yorumları canımı sıktı böyle okumadan yorum yapanlar ayrı bir tarz herhalde burda bir cok kişi böyle. Hemen atlıyor üzerine konunun hadi önceki yorumu okumadınız da kimden alıntı yaptıgımıdamı okumadınız.(bu lafım o tarz kelımesını kullanan bayan arkadaşa)

daisyb ben sizin herhangi bir yorumunuza ithafen birşey yazmadım. okumamışımdır hiçbirini belkide hatırlamıyorum.zaten çanta sorunu çözüldü neden karıştırdığını öğrendi para almış mı annesinden ona bakmak için. sormuyor da böyle yöntemlere başvuruyor. ben de başta konuyu gördüğümde ne saklıyor ki karıştırsa ne olacak diye düşünmüştüm ama. karşılıklı bir güvensizlik var heralde

daisyb ben sizin herhangi bir yorumunuza ithafen birşey yazmadım. Okumamışımdır hiçbirini belkide hatırlamıyorum.zaten çanta sorunu çözüldü neden karıştırdığını öğrendi para almış mı annesinden ona bakmak için. Sormuyor da böyle yöntemlere başvuruyor. Ben de başta konuyu gördüğümde ne saklıyor ki karıştırsa ne olacak diye düşünmüştüm ama. Karşılıklı bir güvensizlik var heralde

tamam sizin yorumunuzu alıntı yaptıgım iiçin yorumunuzu ekledim arkadaşlar hemen ön yargıyla üstüme çullanmışlarda gereksiz yorumlarla

güzelim konuyu gören sınırlendı ee ılk senın yorum çarpınca göze böyle oldu...kusura bakma
konuyu açan arkdaşın sesıde çıkmadı ne varsa çantasında :) vatosmu ???

Niye endişelisiniz? korkacak bişeyiniz yoksa bırakın karıştırsın...eşler arasında eşya karıştırma mevzusuna kızmak gereksiz.Bazen beylerinde eşyalarına teline karıştırma yapıyoruz biz bayanlar eskiden yapardım mesela:)) kıskançlıktan .Ama benim çantamı telimi karıştırsın hiiiiç gocunmam çekincek bişeyim yok derim ki rahat rahat bak:1:

Back
X