Eşimin çantamı karıştırdığını nasıl anlarım?

dün akşam itiraf etti çünkü tam karıştırırken yakaladım.. annemin bana para verip vermediğine bakmak için karıştırmış.

İtiraf mı etti ahahahaha, yakalayınca suratının halini görmek isterdim.

Neyini merak ediyormuş, annenizin para vermesinin onun icin bir sakıncası mı varmış? Sormaya korkuyor muymuş?

Ayy ne cok soru sordum :D

meselasını ben bilemem artık o konu sahibinin yaratıcılığına kalmış :))çocuklara uyku ilacı veriyorum sırrı bu :27: canım okuldayken giriyorum nete,malum sene sonu öğrenci falan yok.evdeyken mümkün mü sence? şu anda tepemdeler ve leblebi savaşı yapıyorlar :1:

:9::9::9::9: Yazın bu kadar sık göremeyeceğiz demek seni... Allah bağışlasın :nazar::nazar::nazar:

İtiraf mı etti ahahahaha, yakalayınca suratının halini görmek isterdim.

Neyini merak ediyormuş, annenizin para vermesinin onun icin bir sakıncası mı varmış? Sormaya korkuyor muymuş?

Ayy ne cok soru sordum :D

yüzü kıpkırmızı oldu kekeledi bişey bulmadı söylicek. üstüne gidince biraz anlattı ama hala neden öle düşündüğünü ve bunda ne sakınca olduğunu yani bu gbi sorularımın cevabını alamadım.

yüzü kıpkırmızı oldu kekeledi bişey bulmadı söylicek. üstüne gidince biraz anlattı ama hala neden öle düşündüğünü ve bunda ne sakınca olduğunu yani bu gbi sorularımın cevabını alamadım.

Ben eşimi o şekilde yakalasaydım dilini ensesinden ceker öğrenirdim nedenini :)

Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?

:9::9::9::9: Yazın bu kadar sık göremeyeceğiz demek seni... Allah bağışlasın :nazar::nazar::nazar:

Amin,teşekkürler.maalesef yazın gül yüzüme hasret kalacaksın..istersen ben sana kk mesai saatlerimi yazayım daha iyi olur..canım bak okul yoğun değilse 9.00-10.30 arası buradayım.akşamda çocuklarımı uyuttuktan sonra eğer işim falan yoksa 21.00-23.00 arası buradayım,beklerim.espiri yaptığını düşünüyorum ama siteye girişimle ilgli seni rahatsız eden birşey mi var anlayamadım?

Not:konu sahibi kusura bakma konunu dağıttık.

Son düzenleme:
Amin,teşekkürler.maalesef yazın gül yüzüme hasret kalacaksın..istersen ben sana kk mesai saatlerimi yazayım daha iyi olur..canım bak okul yoğun değilse 9.00-10.30 arası buradayım.akşamda çocuklarımı uyuttuktan sonra eğer işim falan yoksa 21.00-23.00 arası buradayım,beklerim.espiri yaptığını düşünüyorum ama siteye girişimle ilgli seni rahatsız eden birşey mi var anlayamadım?

Not:konu sahibi kusura bakma konunu dağıttık.

Yanlış anlaşıldım :14::14::14: Ben gerçekten ikizlerinle nasıl girebildiğini merak ettiğim için sordum... Öğretmen olduğunu bildiğim içinde yazın okul olmadığı için evden girmen zor olacaktır demek istedim :26::26::26: Özür dilerim gerçekten neden rahatsız olayım ki :17::17::17:

Yanlış anlaşıldım :14::14::14: Ben gerçekten ikizlerinle nasıl girebildiğini merak ettiğim için sordum... Öğretmen olduğunu bildiğim içinde yazın okul olmadığı için evden girmen zor olacaktır demek istedim :26::26::26: Özür dilerim gerçekten neden rahatsız olayım ki :17::17::17:

üst üste bu kadar sorunca rahatsız oldum,sende kusuru bakma o zaman..valla dün anlattım işte ikizlerle nasıl girebildiğimi.biri tepemde leblebi atıyordu diğeri de onun ağzına leblebi sokmaya çalışıyordu:52: bir de benim okulum normal okullar gibi değil.branşım gereği de hep bilgisayar başındayım.özellikle sene sonlarına doğru..sert çıktım tekrar kusura bakma:16:

üst üste bu kadar sorunca rahatsız oldum,sende kusuru bakma o zaman..valla dün anlattım işte ikizlerle nasıl girebildiğimi.biri tepemde leblebi atıyordu diğeri de onun ağzına leblebi sokmaya çalışıyordu:52: bir de benim okulum normal okullar gibi değil.branşım gereği de hep bilgisayar başındayım.özellikle sene sonlarına doğru..sert çıktım tekrar kusura bakma:16:

Gerçekten art niyetle sormadım... İlk kendi konumdan göz aşinalığı oldu daha sonra diğer konularda da görünce şaşırdım bebişlerle nasıl girebiliyor diye... O yüzden sordum... Boşa dememişler insanın başına ne gelirse meraktan gelir diye :9::9::9: Allahım yokuluklarını göstermesin sana inşallah... Tatlı sıkıntılar bunlar :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Konu sahibi kusurumuza bakmasın :17::17::17:

konuyu geçtimde kızlar sizden korkulur vallahi neler yazmışsınız bunlar aklınıza nerden geliyo çantaya sukoymak ,dik toka koymak ,kalemle işaretlemek taktikler süper ya hepiniz harikasınız biz kadınların bu zekasına bayılıyorum herşeye bi çözüm yolumuz var

Türk kadını zekidir. Bir yerde okumuştum da yabancı adam mı yazmıştı tam hatırlamıyorum neydi ama Türk kadının en büyük özelliği zekası demişti

Bana enteresan geldi.

Eşimin çanta fobisi filan olduğunu düşünüyorum.
Çantaya dokunulmaz muamelesi yapıyor.
Birşey soruyor,çantamda diyorum mesela...Gidip çantamdan alacağına,çantayı bana getiriyor.
Her konuda öyle değil ama ne varsa şu çantada:)

Dert mi ne güzel işte demeyin.Elim ıslak olunca veya yağlı olunca zor oluyor vallahi.

Bana enteresan geldi.

Eşimin çanta fobisi filan olduğunu düşünüyorum.
Çantaya dokunulmaz muamelesi yapıyor.
Birşey soruyor,çantamda diyorum mesela...Gidip çantamdan alacağına,çantayı bana getiriyor.
Her konuda öyle değil ama ne varsa şu çantada:)

Dert mi ne güzel işte demeyin.Elim ıslak olunca veya yağlı olunca zor oluyor vallahi.

Aynen bana da enteresan geldi . Bende çantamı bana getirmesine sinir oluyorum bir şey istediğimde aynen dediğin gibi çantamı getirir . Eşim hiç sevmez çantamdan bir şey çıkamayı cüzdanımda para olur bozuk orda var derim git al bütün çantamı getirir aşkım ya(içinde bir ben eksiğim sanırım o yüzden ugrasmak istemıyor) :1:

adam eşine sormak yerine birşeyleri karıştırarak öğrenmek istiyor çünkü sorsa yalan söyleyeceğini düşünüyor. sorun çantasına dokunmasından ziyade eşine güvenmemesi

Back
X