- Konu Sahibi cancanpamuk
dün akşam itiraf etti çünkü tam karıştırırken yakaladım.. annemin bana para verip vermediğine bakmak için karıştırmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün akşam itiraf etti çünkü tam karıştırırken yakaladım.. annemin bana para verip vermediğine bakmak için karıştırmış.
meselasını ben bilemem artık o konu sahibinin yaratıcılığına kalmış :))çocuklara uyku ilacı veriyorum sırrı bucanım okuldayken giriyorum nete,malum sene sonu öğrenci falan yok.evdeyken mümkün mü sence? şu anda tepemdeler ve leblebi savaşı yapıyorlar
![]()
İtiraf mı etti ahahahaha, yakalayınca suratının halini görmek isterdim.
Neyini merak ediyormuş, annenizin para vermesinin onun icin bir sakıncası mı varmış? Sormaya korkuyor muymuş?
Ayy ne cok soru sordum![]()
yüzü kıpkırmızı oldu kekeledi bişey bulmadı söylicek. üstüne gidince biraz anlattı ama hala neden öle düşündüğünü ve bunda ne sakınca olduğunu yani bu gbi sorularımın cevabını alamadım.
Ben eşimi o şekilde yakalasaydım dilini ensesinden ceker öğrenirdim nedenini :)
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben eşimi o şekilde yakalasaydım dilini ensesinden ceker öğrenirdim nedenini :)
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Yazın bu kadar sık göremeyeceğiz demek seni... Allah bağışlasın
![]()
Amin,teşekkürler.maalesef yazın gül yüzüme hasret kalacaksın..istersen ben sana kk mesai saatlerimi yazayım daha iyi olur..canım bak okul yoğun değilse 9.00-10.30 arası buradayım.akşamda çocuklarımı uyuttuktan sonra eğer işim falan yoksa 21.00-23.00 arası buradayım,beklerim.espiri yaptığını düşünüyorum ama siteye girişimle ilgli seni rahatsız eden birşey mi var anlayamadım?
Not:konu sahibi kusura bakma konunu dağıttık.
Yanlış anlaşıldımBen gerçekten ikizlerinle nasıl girebildiğini merak ettiğim için sordum... Öğretmen olduğunu bildiğim içinde yazın okul olmadığı için evden girmen zor olacaktır demek istedim :26::26::26: Özür dilerim gerçekten neden rahatsız olayım ki
![]()
üst üste bu kadar sorunca rahatsız oldum,sende kusuru bakma o zaman..valla dün anlattım işte ikizlerle nasıl girebildiğimi.biri tepemde leblebi atıyordu diğeri de onun ağzına leblebi sokmaya çalışıyordubir de benim okulum normal okullar gibi değil.branşım gereği de hep bilgisayar başındayım.özellikle sene sonlarına doğru..sert çıktım tekrar kusura bakma
![]()
Bence siz en iyisi çantanıza fare kapanı bırakın![]()
Bana enteresan geldi.
Eşimin çanta fobisi filan olduğunu düşünüyorum.
Çantaya dokunulmaz muamelesi yapıyor.
Birşey soruyor,çantamda diyorum mesela...Gidip çantamdan alacağına,çantayı bana getiriyor.
Her konuda öyle değil ama ne varsa şu çantada:)
Dert mi ne güzel işte demeyin.Elim ıslak olunca veya yağlı olunca zor oluyor vallahi.
Eşin çantanı karıştırsa ne olabilir ki en kötü ihtimalle ? Eşin sonuçta .