eşimin cebinde antidepresan hapı buldum

sdf0316

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
174
72
13
35
Kafamı kurcalayan konuyu sizlerle paylaşmak istedim 2 gün önce eşimin cebinde kutusu olmayan bir ilaç gördüm 10 lu ama 5 kesilmiş int araştırdım antidepresan mis ama işte kuşku düştü hastaneye arkadaşıma koştum o da 2 derece sinir hastaların kullandığı bir ilaç dedi ve tabiki de Dr tavsiyesi olmadan alınmaz ama işte benim odun anlamaz eşimin ablası sinir hastası onun kullandığı hapı almış galiba çünkü reçetesiz satilmaz ve bana söylemedi ben birsey söylemedim acaba ne yapmam lazım çok karışık kafam ve bir kızım var o ilacın yan etkiside çok

Hangi ilaç ? Lustral ? Zanax ? Ayrıca ne ilacı olursa olsun kafasına göre almamalı eşiniz. Hem beş tane ilaç almakla kimse iyileşmez hem de keyfe göre anti depresan kullanmak çok zararlı. Bence eşinizle konuşun bu konuyu belki sıkıntısı vardır size söyleyemediği.

ya şöyle söyleyeyim şimdi reçetesiz satılmayan ilaç yok gibi. belki doktora gitmiştir

Doktora gitmiş olma ihtimali hiç mi yok?

Belki gereklidir gerçekten kullanması ben ablasından aldığına inanmıyorum bence kendi gitmiştir doktıra
sadece depresyon da olabilir
Ben de stresten ders çalışamıyordum iki üç gün aldım ha iyi gelmedi bıraktım o ayrı ama insan ihtiyacı olunca böyle yollara başvurabiliyor.

Yani çok zararlı gelecek konuşmayı deneyeceğim ama biz evliligimiz pek iyi değil aile Terapisi ne gidiyoruz ben cabaliyorum ama böyle ilaç kullanmak çözüm değil sinirli çok ama offf bilmiyorum ya

Öyle ama kesilmiş kutu yok reçete hadi yok etti diyelim kesilmesi dikkatimi çekti

Yani çok zararlı gelecek konuşmayı deneyeceğim ama biz evliligimiz pek iyi değil aile Terapisi ne gidiyoruz ben cabaliyorum ama böyle ilaç kullanmak çözüm değil sinirli çok ama offf bilmiyorum ya
Bence öyle düşünmeyin. İhtiyaç durumunda kullanılabilir; vücudumuz hasta iken nasıl ilaç kullanabiliyorsak ruhumuz hastayken de kullanabiliriz. Yine de sizinle paylaşmamasına şaşırdım ben; iletişim sorununuz mu var?

Evet var herseyini ikiz benim eşim ikiz kız kardesiyle paylaşır benle birsey konuşmaz sormaz kesin o yönlendirdi kızım olmasa çek git ama babasına çok düşkün bence boşanma eşiğine gelmiştik kardeşi reçete mahkemeye sunulmasın diye kendi hapini vermiş olabilir kızımı almak için off kafam da kuruyorum

Bence de şu an kafanızda kuruyorsunuz, kendinizi doldurmayın boşuna. Eşinize sorun neden kullandığını, belki rahatsız olduğunuz sorunların çözümü için bir çare arıyordur? Şu an boşanma aşamasında mısınız?

E icsin ne var demek ki ihtiyacı var!
Öyle ama Dr gitmeden kullanılmaz psikiyatri bölümündeki arkadaşım gereksiz ve cok kullanımda Dr tavsiyesi olmadan hayal gormeler ses duymalar başlayabilir ve bir gün atmış bir gün 2 tane atmış sonra baktım ilaç yok kızım için korkuyorum

Evet ama tekrar şans verdik aile Terapisi ne gittik ama benle konussa Dr gidecem dese Hayır deyip yargilamam hatta beraber gidelim derim ama Dr gitmeden kafasına göre alinmamali geldi şimdi bakalım

Evet ama tekrar şans verdik aile Terapisi ne gittik ama benle konussa Dr gidecem dese Hayır deyip yargilamam hatta beraber gidelim derim ama Dr gitmeden kafasına göre alinmamali geldi şimdi bakalım
O konuda haklısınız tabii, reçeteli kullanılan bir ilaçsa mutlaka doktor kontrolünde kullanılmalı. Ne yazık ki güzel memleketimde herkes kendini aynı anda doktor, öğretmen, mühendis, avukat sandığından kafaya göre tavsiye verebiliyor. Umarım bir hekim tavsiyesi üzerine alıyordur.

Eğer doktor kontrolünde kullaniyorsa sorun yok. Ancak habersizce kullanıyorbise bagimlilik yapabileceği gibi sizinde iletisiminizde ciddi problem oldugunun gostegesidir.

kafasina gore aldigini sanmiyorum doktor tavsiyesidir.birakin adam kullansin ilacini.demekki sizin bilmenizi istemiyor..belki basina kalkacaksiniz adamin.adam iyi olmak icin kullaniyor siz korkuyorsunuz sakin olun.

Tanıdığınız eczane varsa eşinizin Tcan numarası ile hastaneye giderek alıp almadığını kontrol edebilirsiniz.ayrıca eşiniz sınırlı ve terapist e gidiyorsanız bırakın kullansın belki iyi olur onun icin

Yok kardeşinin hapiymis söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…