eşimin cebinde antidepresan hapı buldum

Seviyoruz ama benim kizdigim biz aileyiz tamam kardesiyle görüşmesine karışmam ama bir örnek vereyim geçen lavabo tıkandı kardeşini aradı ya herseyi ona sorar akraba ziyaretine beraber gideriz kuyruk gibi
E sorsun, ne var bunda, siz hiç karışmayın. İsterse her adımını sorsun, belli ki kardeş oldukları kadar iyi arkadaşlar. Eş başka kardeş başka oluyor insan eşiyle kavga edip de gidiyor yine kardeşle dertleşiyor. Dolduruş yoksa, iş lavabo açma yöntemleriyse hiç önemsenecek durum değil. Akraba ziyareti de zaten başbaşa olduğunuz bir yer değil, baş başa yemeğe falan gelse tamam haklı olursunuz da akraba ziyaretine gelmesinde ne sakınca var? Siz biraz yıpranmışsınız, belki başka kızgınlıklarınızla bunları da fazla takmışsınız sanki

Seviyoruz ama benim kizdigim biz aileyiz tamam kardesiyle görüşmesine karışmam ama bir örnek vereyim geçen lavabo tıkandı kardeşini aradı ya herseyi ona sorar akraba ziyaretine beraber gideriz kuyruk gibi
Bunlar önemli değil de şiddet durumu sürmüyor değil mi, aşabildiniz değil mi az çok bunları, sanırım eşin de çaba içinde.. doktoru da kabul ettiyse diğer konularda içini ferahlatmaya çalış. Tabi dışarıdan ya da kardeşten bir dolduruşa gelip sana patlama durumu yoksa..

Şiddet yok ben yazmıştım bana şiddet uygulamamak için almış hapı şiddet yok olsa büyük konusmayim giderim ben birsey almak istiyorum tamam alalım kardeşler gorusuyor neymiş gerek yok Muş gibi kelimeler doldurma da yapıyor direk vazgeçmiyor verdiği karardan

Haklısınız o kadar kırılıyor ki insan kızım var işte en ufak şeyleri sorun yapıyorum

şimdi ben bir olay anlatayım. ikizi olan bir kızın son gözüne dokundum. telefonda ikizi vard arkaşımın ve dedi ki bir arkadaşım bir yerime dokunuyor nereme dedi sol gözüne mi dedi? sadece bu bir örnek. küçük sorunları büyük mesele yapmayın bence her şeyi didiklerseniz her şey sorunlu gelir. siz baş başa olmak sahiplenilmek ve öncelikli olanın siz olmasını istiyor gibi geldiniz. ama beklenti içinde olmak yada bazı şeyleri değiştirmeye çalışmak yorucu olmaz mı? Size uyum sağlamasını istiyorsanız önce siz sorun etmeden uyum sağlayın ama şunu da belirtin bunu senin için yapıyorum deyin. Sonra bu konuda güvenini kazandıktan sonra 2 3 ay içinde yoluna uygun kelimeler seçip kendinize adepte edin. kızgın kora soğuk su atılırsa buhar çıkar ve birbirinizi yok edersiniz.

Haklısınız ama ben cabalamaktan yoruldum terapiste gittiğim Dr bile eşim aile kavramini kardeşi annesi olarak vermiş yani onlar onun ailesiymis tabi o Dr söyledi gitti kafama takmadim ama şimdi düşünüyorum da doğru izlenim yapmış ya o kadar çok şey var ki

Anladım canım, ben şiddete başvurdu da şimdi kendini tutmak istiyor sandım, çok iyi o zaman, öfke duysa bile hakim olmak için çaba içinde. Doktoru da kabul etmiş, çok büyük ihtimalle aşarsınız.

Bir dolduruş olsa bile, sen kardeşi hakkında hiç yorum yapma, hatta hep iyi konuş gıyabında, sizinle akraba ziyaretine falan geleceğini duyunca surat asmamaya çalış, gelsin tabi ne güzel de, mesela, şimdilik sorunları aşana kadar. Kardeşi direk sana bir kabalık yapmıyorsa olay eşinde biter. Şimdi sen kardeşi hakkında gıyabında iyi konuşursan, o zaman o dolduruşa getirse bile, zamanla ona seni savunmaya başlar. Ters psikoloji uygulamaya çalış. Kardeşi konusunda hiç inatlaşma.

Bir de mesela kardeşi bir yorum yaparsa bir işin nasıl yapılacağı konusunda, (mesela lavabo örneği gibi) eşin sana söylerse, aa sağolsun fikir vermiş, hadi hallediver onun dediği gibi o zaman, gibi bir yaklaşıma gir. Eşinin ezberi bozulur bu şekilde. Sana yardım etmesi gereken noktalarda da hep sabırla yardım iste, tatlı dilli olursan daha şevke gelebilir.

Bir şeyler alma konusunda haklısın. Öyle durumlarda da bence biraz zaman tanı, sakin bir zamanda yine gündeme getir. Biraz nasıl desem, nazlan, tatlı dil göstermeye çalış. Terapist yardımıyla ilişkinizi yeniden kurtardığınızda ise daha farklı olacaktır yaklaşımı bana kalırsa.

Haklısın teşekkür ederim deneyeceğim zor olacak o cadı görumcemle anlaşmak ama eşim için artık :) biliyorum oda çaba gösteriyor kurtardık aştık önceki konuları çok şükür hakkımızda hayirlisi

Yanlış anlama çok sıkı fıkı ol da demiyorum, gıyabında iyi konuş, bir aradayken mesafeli, ama saygılı, hatta zaman zaman sıcak ol. Çok samimi olmadan da ters bir şey söylememek, ara ara gülümsemek yeterli olur çoğu zaman. Sana bir saygısızlık yaparsa sadece mesafeni arttırarak belli et, önemli bir mesele değilse hiç eşine söyleme bile böyle yaptı diye, boş ver geç git, mesafeli olursan, çok sıkı fıkı olmazsan zaten çok bulaşamaz sana. Ama surat asarsan, terslenirsen eline koz verirsin bence..
Bir de bunu dene, umarım çözülür

İnşallah hayırlısı bakalım ya da bizim görumcemle arap saçı olduk :) çok teşekkür ederim çok iyi geldi :)

ben olsam sorarım eşime ama bizim toplumda insanlar birbirine antidepresan gibi hapları bile veriyor dr. gibi... Halbuki çok zararlı zaten antidepresan ağrı kesici gibi içeyim iyi gelsin gibi bir ilaç türü değil. Bir tedavi süreci bu ilaçları içmek...

Sordum benimde anlamadigim konu bu ya sağlıkciyim sor bana hadi sormadin git Dr o yazsın bu kullandığı ilaç çok ağır ilk tedavi süresinde kesinlikle verilmiuormus kel gorumcem min ilacı ondan almış ; (

Sordum benimde anlamadigim konu bu ya sağlıkciyim sor bana hadi sormadin git Dr o yazsın bu kullandığı ilaç çok ağır ilk tedavi süresinde kesinlikle verilmiuormus kel gorumcem min ilacı ondan almış ; (

Allah Allaah yaa tehlikeli bir iş yaptığını mutlaka anlatın ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…