Ben araştırması ni yapmıştım ama kendiside söyledi kardeşinin mişTanıdığınız eczane varsa eşinizin Tcan numarası ile hastaneye giderek alıp almadığını kontrol edebilirsiniz.ayrıca eşiniz sınırlı ve terapist e gidiyorsanız bırakın kullansın belki iyi olur onun icin
Çözmek için değil bir nevi dertlesmek diyelim konuştum kardeşinin hapı tahmin ettiğim gibi sana şiddet uygulamamak için attım dedi olur musun öldürür musunKesinlikle eşine söyle, hapları buldum kullandığını gördüm de muhakkak. Ama çok ılımlı yaklaş. Bu şekilde burdan bişey çözemezsin
siddet oldugunu tahmin etmistim aile terapistine baslamissiniz insallah iyi olurÇözmek için değil bir nevi dertlesmek diyelim konuştum kardeşinin hapı tahmin ettiğim gibi sana şiddet uygulamamak için attım dedi olur musun öldürür musun
Bence kendine bunu dert etme demekki adam düzeltmek istiyor aksine destek olun ve basarabilecegini söyleyinBen araştırması ni yapmıştım ama kendiside söyledi kardeşinin miş
Hayır şiddet yok olsa büyük konuşmam da giderdim yapmamak için kullanmışsiddet oldugunu tahmin etmistim aile terapistine baslamissiniz insallah iyi olur
Öyle haklısın sanki ağrı kesici öneriyorBu ilac kullanımı çok yaygınlaştı,bence haklsın ,mıllet bırbırıbe tabsıye edıyor,acaba kardeşimi tavsiye etti,ben çok güleryuzlu mutlu neşelı biriyim,asla ikac kullanmadım,ama arada yanıma gelip ne kullanıuorsun bızede söle diyorlar,
Öyle konuştuk randevu aldık benimde gelmemi istedi tamam dedimBence kendine bunu dert etme demekki adam düzeltmek istiyor aksine destek olun ve basarabilecegini söyleyin
Teşekkürler hallettik sayılır randevu aldım benim de gelmemi istedi tamam dedim anasını özlemiş oraya gidiyoruz :)"Birlikte doktora gidelim iyi olmaya çalışıyorsun bizim icin, bunu takdir ediyorum ama doktora gidelim belki bu tur ilaclara ihtiyacin yoktur bilemeyiz ben senin yanindayim " tarzi ılımlı bir konuşma yapsaniz belki ikna edebilirsiniz - geçmiş olsun umarim sorunlarınızı halledersiniz
O nasıl bişeymiş ya cidden sabır taşırıcı.. aile Terapistine gitmekle çok doğru bi karar almışsınız.Çözmek için değil bir nevi dertlesmek diyelim konuştum kardeşinin hapı tahmin ettiğim gibi sana şiddet uygulamamak için attım dedi olur musun öldürür musun
Evet öyle yaptık konuştuk beraber gidecek sakinligimi bozmamaya çalışıyorum ama işte bazen sabrimi zorluyoBen derim ki, kocaniza ilaçdan sizin de istediyinizi soyleyin tepkisini gorun daha sonra zararlarini anlatin ama anlayisli sekilde ne soylerse soylesin sakinliyinizi bozmayin sizim de doktora ihtiyacinizin oldugunu soyleyerek birlikde gitmeyi deneyin bu zaman kocanizi yalniz burakmis olmuyacaqsiniz
Gidiyoruz da bir işe yaradığını sanmıyorum kardeşine çok bağlı Dr da diyo esin aile kavramini benimseyememis dedi daha onun için biz aile değiliz ailesi kardeşleri annesi biz onlara katılmış misafiriz sankiO nasıl bişeymiş ya cidden sabır taşırıcı.. aile Terapistine gitmekle çok doğru bi karar almışsınız.
Aile terapistinin faydasını gördünüz mü?Evet ama tekrar şans verdik aile Terapisi ne gittik ama benle konussa Dr gidecem dese Hayır deyip yargilamam hatta beraber gidelim derim ama Dr gitmeden kafasına göre alinmamali geldi şimdi bakalım
O hirsliyken hic bir sey soylemeyin sakinlesdiyinde ise onun ne kadar sizi kirdigini yalnislarini anlatin eminim ankiyacakdir Sabr en iyi ilacdir size basarilar ha bir de kocanizi seviyosaniz bu daha kolay olucaqEvet öyle yaptık konuştuk beraber gidecek sakinligimi bozmamaya çalışıyorum ama işte bazen sabrimi zorluyo
bir kızım var ilacın yan etkileri cok yazıgınızdan ne cıkartmalıyım. ?? bazı sinirsel ruhsal hastalıklar genetiktir. ablasında olan bundan da olabilir.Kafamı kurcalayan konuyu sizlerle paylaşmak istedim 2 gün önce eşimin cebinde kutusu olmayan bir ilaç gördüm 10 lu ama 5 kesilmiş int araştırdım antidepresan mis ama işte kuşku düştü hastaneye arkadaşıma koştum o da 2 derece sinir hastaların kullandığı bir ilaç dedi ve tabiki de Dr tavsiyesi olmadan alınmaz ama işte benim odun anlamaz eşimin ablası sinir hastası onun kullandığı hapı almış galiba çünkü reçetesiz satilmaz ve bana söylemedi ben birsey söylemedim acaba ne yapmam lazım çok karışık kafam ve bir kızım var o ilacın yan etkiside çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?