- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Ee demişsiniz ya zaten kardeşim ve kız arkadaşı kalıyordu diye onlara aittir belki olamaz mı?Aslında açılmış konum var ama şu an kendimi kötü hissettiğim ve fikir almak istediğim için ayrı konu açmak istedim
Eşimin çekmecesinden çorap alırken bir tane çorap buldum, siyah orta kalınlıkta, biraz uzun, erkek çorabı gibi ama kenarında kurdele şekli var.
Sordum haberim yok dedi. Bu eve 2 ay kadar önce taşındık. Kardeşim kalıyordu ve onada kız arkadaşı geliyordu hatta evi taşımadan önce kardeşim kalırken etek ve kemer bulmuştuk annemle.eve taşındığımızdada annem bizde kaldı yeni gitti.
Annem ben eve taşındığınızda çamaşırlar vardı kardeşinin katladım koydum dedi
Bilmiyorum ne yapayım siz söyleyin. Kimin eşinin çekmecesinden Bayan çorabı çıkar ki
Akşamdan beri uyuyamadım. Bana akıl verin ne olur. Şunu yapın deyin
Lütfen dalga geçmeyin ya şu an hiç dalga geçilecek durumda değilim. Akşam hiç uyuyamadım diyorum. Ağladım durdumDonlu konudan sonra gözün aydın demeye geldim
Bilmiyorum, çorabın fotoğrafını çektim kıza attım. İlk önce benim değil dedi sonra bilmiyorum benim olabilir sıradan siyah bir çorap yazmışEe demişsiniz ya zaten kardeşim ve kız arkadaşı kalıyordu diye onlara aittir belki olamaz mı?
Diğer konunun başlığı farklıİyi de yeni konu açılınca değişen ne olacak ki? Farklı yorumlar mı gelecek?
Bence boşuna stres yapmayın öyledir kesin. Eger buna rağmen eşinizden şüphe ediyosanız demek ki şüphe ettiğiniz başka şeylerde varBilmiyorum, çorabın fotoğrafını çektim kıza attım. İlk önce benim değil dedi sonra bilmiyorum benim olabilir sıradan siyah bir çorap yazmış
E siz zaten dondaki meniye kadar bir şeylerin peşindeydinizLütfen dalga geçmeyin ya şu an hiç dalga geçilecek durumda değilim. Akşam hiç uyuyamadım diyorum. Ağladım durdum
Annemin değil benim değil kızımın değilŞimdi ben görsem ablamın, eşimin ablasının, ya da annemin çorabı burada kalmış der geçerim. Aklıma da başka hiçbir şey gelmez. Sizin aklınıza sizi uyutmayacak kadar başka türlü şeyler geliyorsa orada bir güven problemi vardır. Bence bu daha önemli. Altı üstü bir çorap, ne olabilir ki? Ek olarak; bayan çorabı değil kadın çorabı.
Ne demek istiyorsun hiç anlamıyorum, Allah yüzüne gülmüş vsE siz zaten dondaki meniye kadar bir şeylerin peşindeydiniz
Allah da yüzünüze gülmüş bulmuşsunuz işte sonuçta
Arayan mevlasını da belasını da buluyor en nihayetinde
Önemli olan bundan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz onu konuşalım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?