- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Çekmece düzenleyici al bari eşineNOT= Ben eşimin çorap çekmecesini açınca birbirine girmiş, açılıp bırakılmış yığınlar görüyorum
Bütün çorapları siyah ve aynı model. Ne arıyorda açıp açıp bırakıyor çözemedim bir türlü. Bazen toplayıp yastığının altına koyuyorum deli ediyor beni çünküÇekmece düzenleyici al bari eşine
Sonra da dalga geçmeyin diyorsunuzBen karıştırmadım.kışın eşimin çoraplarını giyiyorum ben uzun olduğu için, banyo yaptım giyinirken gördüm.
Ne yaşçpıcağımı bilmiyorum. Ortada net birşey olsa böyle olmam ama ne dicem çorap buldum boşanıyorum mu
WhatsApp Web kurmayı düşünüyorum
Tam tersi birşeyler bulmak istemiyorum, önüme çıkıyor ama hiç birisi net değil. Başkasına desem iç çamaşırında lekeler vardı, çekmecesinden Bayan çorabı çıktı diye, gülerler banaSiz tüm zamanınızı evde bu şekilde bir şeyler arayarak felan mı geçiriyorsunuz ? Yani öyle konular açıyorsunuz ki bir şeyler bulmak istiyorsunuz bir türlü ortamı olmuyor gibi..
Evinize gelen giden insanlar varmış düz siyah bir çorap alt tarafı yani eşiniz eve birisini alsa herhalde çorabını unutmaz.
Bence bu kadar güvensizlik varsa eşinizle konuşun
E kadın çorabı olsa göremeyeceksin işteBütün çorapları siyah ve aynı model. Ne arıyorda açıp açıp bırakıyor çözemedim bir türlü. Bazen toplayıp yastığının altına koyuyorum deli ediyor beni çünkü
Aman Allahım haklısınE kadın çorabı olsa göremeyeceksin işte
Acilen düzene sok sen orayı
Hangi çorap yer değiştirse haberin olsun
Birşey deyin, gerçekten yeterki birşey yazın bana. İyi değilim bir yandan sizin gibi düşünüyorum annemin olduğu bir eve neden Bayan getiremez, dışarıda yapsa eve neden çorap getirsin üstelik benim giydiğini biliyor bu kadar salak mı diyeDalga geçmeyin diyorsunuz ama ben eşimin çekmecesinde öyle düz siyah bir corap bulsam, gece uykusuz kalıp ağlamam, birinden kaldı herhalde der geçerim.
Ama sizin öyle olmuyor esinizin donunda lekeden mana çıkaran insansıniz. Annenizle beraber yaşadığınız eve esinizin başka bir kadın getirdiğini falan düşünüyorsunuz sanırım. Ne denebilir ki size
Şu an tek düşüncem bu, yoksa kimse girmemiş olsaydı böyle davranmazdımcevabi vermissinizya iste..evde o kadar kisi kalmasa suphelen dicem dee..
Kışın onun çoraplarını giyiyorum hoşuma gidiyor uzun olduğu için sıcacık tutuyor, bu yüzden gördümEşinizin çekmecesinden neden çorap alıyorsunuz ki? Konu inandırıcı gelmedi pek saçma yani
Biz sayfalarca yazsak size kar etmez ki.Birşey deyin, gerçekten yeterki birşey yazın bana. İyi değilim bir yandan sizin gibi düşünüyorum annemin olduğu bir eve neden Bayan getiremez, dışarıda yapsa eve neden çorap getirsin üstelik benim giydiğini biliyor bu kadar salak mı diye
Ama bir yandan kimin çekmecesinden Bayan çorabı çıkar ki bunlar bana bir işaret diye içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?