Eşimin çekmecesinde Bayan çorabı buldum

ben eşimin iç çamaşır çekmecisine yanlşlkla bazen dalgınlığımdan kendi beyaz atletlerimi koyuyorum. Bi ara adam yanlşlkla banyodan sonra çocuğu uyandırmamak için lambayı açmamış benim beyaz dantelli atletimi giyip uyumuş sabah kalkınca farkettik fazla takıntılısınız bence

Sonra da dalga geçmeyin diyorsunuz

Annenize, kardeşinize hatta onun arkadaşina kadar çorabı duyurmaniz da eşinize karşı ayıp aslında ama bunu anlayacağınizi hiç sanmıyorum.

Tam tersi birşeyler bulmak istemiyorum, önüme çıkıyor ama hiç birisi net değil. Başkasına desem iç çamaşırında lekeler vardı, çekmecesinden Bayan çorabı çıktı diye, gülerler bana
Kimseye güvenim yok benim, neler okuyoruz

Bütün çorapları siyah ve aynı model. Ne arıyorda açıp açıp bırakıyor çözemedim bir türlü. Bazen toplayıp yastığının altına koyuyorum deli ediyor beni çünkü
E kadın çorabı olsa göremeyeceksin işte
Acilen düzene sok sen orayı
Hangi çorap yer değiştirse haberin olsun

Birşey deyin, gerçekten yeterki birşey yazın bana. İyi değilim bir yandan sizin gibi düşünüyorum annemin olduğu bir eve neden Bayan getiremez, dışarıda yapsa eve neden çorap getirsin üstelik benim giydiğini biliyor bu kadar salak mı diye
Ama bir yandan kimin çekmecesinden Bayan çorabı çıkar ki bunlar bana bir işaret diye içim içimi yiyor

Bence biraz sakin olun lütfen anneniz siyah erkek çorabı sanıp eşinizin çekmecesine yerleştirmiştir sizi aldatsa çorabı oraya saklamaz evde kalabalıkmiş şimdiye kadar bı karışıklık olmuştur

Biz sayfalarca yazsak size kar etmez ki.

Kapatmıssınız kendinizi bir yerde odaklaniyorsunuz.

Kardeşinizin arkadaşına kadar sormussunuz çorabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…