Eşimin çekmecesinde Bayan çorabı buldum

Ne demek istiyorsun hiç anlamıyorum, Allah yüzüne gülmüş vs
Ben aramadım.
Güzelim donda meniye denk gelen de sen değil misin?
Çekmecede çorap bulan da sensin
Bir şey bulayım diye arayıp duruyorsun işte evde
Kaç kere çamaşır yıkadım katlarken içine hiç bakmadım ne izi var veya eşimin çorap çekmecesi eşimin çoraplarının olduğu yerdir orada da ne var ne yok bilmem hiç
Benim çekmecem ayrı sonuçta
Ne lazım oldu da eşinin çekmecesinde çorapları karıştırdın?

Kocana güvenin yok senin
Bir şeyler bulayım diye arayıp duruyordun
Iyi işte bu işlerle kafayı bozmadan allah önüne kadın çorabı çıkardı işte

Sonuç olarak ne hamle yapmaya karar verdiniz?

Belki üst kattan düştü belki kardeşinin kız arkadaşının.
Eğer kocan dışarda biriyle görünüyorsa corabini eve getirmez muhtemelen getireceği bir iki tel saç olur.
Niye bu kadar evhamlisiniz
En üst kattayız zaten. Kardeşimin kız arkadaşının mı bilmiyorum kızda belirsiz konuştu
Annem evdeyken kimse gelmemiştir de çorabını cebine filan mı koydu acaba diye düşündüm.

Ben karıştırmadım.kışın eşimin çoraplarını giyiyorum ben uzun olduğu için, banyo yaptım giyinirken gördüm.
Ne yaşçpıcağımı bilmiyorum. Ortada net birşey olsa böyle olmam ama ne dicem çorap buldum boşanıyorum mu
WhatsApp Web kurmayı düşünüyorum

Anneniz kardeşinizin çamaşırları katlayıp koydum demiş. Birinin dalginligina gelmiştir siyah erkek çorabı diye koymuştur. Renkli olsa falan insan hatırlarda belki suan icin hatırlamıyordur kim giyiyorduysa. Belki eşiniz aldı erkek çorabı diye hiç dikkat etmedi. Mesela benim de siyah çoraplarım var buyuk oğlumun da katlarken dalgınlığıma geliyor, dikkat etmiyorum çekmecesine koymuş oluyorum. Hatta bi kere oğlanın çorabını koymuşum. Sabah giymiş işe gitmiş aksam ben gördüm. Onun topuğu neden ayağının ortasinda diye benimki gibi dikkatsizse hersey olmuş olabilir

Benim de eşimin çekmecesinden hiç bilmediğimiz tarz bir erkek külodu çıkmıştı. Düşündük düşündük kardeşim ailecek kaldıklarında unuttuklarını, sonra da çamaşırlarla yıkanıp oraya kaldırıldığına kanaat getirdik. Eşim gece tosur tosur uyudu, hiç de ağlamadı Ne var yani olabiliyor böyle şeyler

Eşin bu kadar akıl yoksunu mu aldattığı kadının çorabını alsın kendi çekmecesine koysun?
Üstelik de biliyor ki siz onun çoraplarını giyiyorsunuz
Bir de kendinize erkek çorabı alın madem zaten hijyenik değil olay

Valla siz bizle kafa bulmuuirsaniz sizin kafa yanmış net.
Eşinizin corabini giyen e kadar uzun çorap alsaniz kendinize.
Hem sizin çorap karışmıştır geçen seneden zaten kislari ortak kullanıyormuşsunuz

Diyelim eşin eve başka birini getirdi çorap da ona ait, tek başına çekmecede çorap buldum boşanıyorum dersen gülerler sadece.
elinde başka kanıtlar da olmalı.
belli ki eşin bir şeyler karıştırıyor, bizim niye çekmecemizden başkasının çorabı sütyeni çıkmıyor?

Ya ben eşimin çekmecesince çorap bulsam cinlerin getirdiğini düşünürüm. Aksi aklıma gelmez. Adama güveniyorum. E sen adama guvenmedikten sonra ne kadar kurcalarsan o kadar şey bulursun.

Bir de benim de donumda beyaz lekeler var. Farkındaysan vücudumuzdaki tüm açık deliklerden sıvı çıkışı oluyor. Buna vajina ve penis de değil. Durup dururken akıntı bi tek bizde değil, erkeklerde de olur.

Diğer konunuzada yazmıştım. Eşiniz bir halt karıştırıyor olsaydı gözünüzün önüne koymazdı. Çok anlamsız yazdıklarınız. Menili konu rating kaybedince birden çorap buldunuz. 3 gün sonra kondom çıkar adamın ceketinden

NOT= Ben eşimin çorap çekmecesini açınca birbirine girmiş, açılıp bırakılmış yığınlar görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…