eşimin cevabına bakarmısınız

Madem gerçek düşüncesi , o zaman siz de sokağa çıkarken giyin bol bol o tür kıyafetlerden.El mi yaman ,bey mi yaman ? zemuszemus

sızden hiç çkınmesı kalmamış eşinizin
dusunduklerını rahatca soylemesı kabalık..

allah bu erkekleri ıslah etsin
bendede de var bende şuan tartışıyorum erkek milleti işte kocatmak için varlar

ben uzattıkça sinirlenmeyede başladı birde of yapacak birşey yok heralde sinir olduğumla kalcam

odayı terkedin.. "bir daha yatağa da kazak pantolonla giriyim madem başkası olsa diye düşünüyosun sen" derdim ben olsam.. ama anlamazlar bilirim. onlar hep haklı.

bu nasıl bir cevaptır?

asla hoşgörülecek birşey değildir..

bence uzun bir süre konuşmayın hatta, eşiniz istediğinde değil siz istediğinizde olsun yatak muhabbeti.. demekki beyefendiye heyecan vermesi için onun olmaması lazım..

arada tv izlerken yakışıklı erkekler hakkında yorum yapın..

anlasın eşekliğini.

elinizden geleni ardına bırakmayın.. ama tabi kavgayada dökmeyin işi.. ayarını bilin..

bencede kaba bir ifade ama surat asarak prim verme bence

Erkek milleti işte, gerçeği söylemiş aslında. Ne olursa olsun illaki bakacaklar.

başkasını böyle görsem etkilenirdim, senden etkilenmiyorum ama falan mı demeye çalışmış diycem ama onların beyinleri bu kadar komplike düşünemez zaten.

bence senden etkilendiğini söylemeye çalışmış tamamen yanlış sözcüklerle!

tamamen katılıyorum, vereliniortakyorumlara baktım da biraz abartılmış gibi geldi bana

Oha yanii bu kadar da olmaz ki çok ayıp etmiş bence bu şakalaşma değil. Madem sana sahip olduğu için etkilenmiyo sen de dışarda abartmadan dekolteli giy bakalım o zaman aklı başına gelir belki ama bunu kaldıramayacak bi erkekse ve evliliğiniz tehlikeye girecekse yapma. Soğuk davranırsın. Karşısına fıstık gibi giyinip çıkar yanına bile yaklaştırmazsın sana sahip mi değil mi görür

hiçbirşey belli etmiycem ama bir süre sıcak da davranmıycam.gerçi ben ne yaparsam yapayım böyle bir düşüncesinin olması beni üzüyor.

boşver yaa arkadaşım kesin konyalıysa şaka yapmak istemiştir konyalı erkekler biraz böyle fazla şakacı olur veya şaka yaptığını sanarlar fazla kafaya takma yaaa ama kırıldığını belli etki bidaha laflarına dikkat etsin canım mutluluklarrr zemuszemus

aman boşver evliliklerde birsüre sonra herşey rutine giriyor zaten. eşin dürüstlük etmiş söylemiş işte. bence uzatma.

bu erkeklerin hepsi mal allama
(kazen hariç:) durduk yerde banlanmıyalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…