eşimin cevabına bakarmısınız

küssen nolcak ki gerçek düşüncesini ağzından kaçırıvermiş, yine böyle düşüncek, bence tepki gösterirsen artık daha temkinli olur, bence bişey yokmuş gibi davran ki, böyle dürüst olmaya devam etsin:hulya:
yani ilerde aleyhine delil olarak kullanabileceğin bolca dürüstlükleri olsunkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bence de biraz dikkatsizce birsey söylemiş ve tabiki sinir bozucu..
ama düşünmeden konuşmuş belli ki
uzatmayın bence daha dikkatli olacaktır zaten...

Kibarca bunu giyme demek istedi aslinda.

Ben bir erkek olarak bunu baska bir kadinda görsem etkilenirdim....yani senide bu dekolteli giyiminle gören erkekler etkilenecek onu düsündü muhtemelen....

ah şu erkekler...
bazen öyle dangoz oluyorlarki akım derken b... deyiveriyorlar....
canım bencede kırgınlığını belirt ama uzatma derim..
çünkü uzadıkça kavgaya dönüşeceği belli ...

Bence bir an dalgınlığına gelmiş ve birden gerçek düşüncesini söylemiş.Krrgınlığınızı belli edin ama bence çok da büyütmeyin.Erkek milleti işte, aklı mutlaka bir yerlerde kalıyor.

çok doğru söylüyorsun

Kibarca bunu giyme demek istedi aslinda.

Ben bir erkek olarak bunu baska bir kadinda görsem etkilenirdim....yani senide bu dekolteli giyiminle gören erkekler etkilenecek onu düsündü muhtemelen....

heralde beni teselli etmek için böyle söyledin canım

patavatsız.. aynı benim sevgilim.. düşünmeden konuşur bazı erkekler.. akılları sıra şaka yapiyolar dengesiz patavatsızlar...

alla alla ya bu nasıl bir cümledir. Zorla kaşınmış bence valla bana yapsa bi güzel benzetirim en ala çirkefliğimi yapaarım bir süre de 1 metre yanıma yaklaştırmam böle bir düşüncesi varsa da silinir belleğinden çok kızdım ya kendilerine sölesek hemen ne demek istiyorsun sen die tartışırlar amip beyinliler

bluzun çok dekolte ise;dışarda giyme başkalarıda etkilenir demek istemiştir.
bişraz kabaca ifade etmiş ama kötü niyetle söylediğini sanmam.
,bence uzatmaya gerek yok...

Sana katiliorum kronick..o oturup cerez yiyorsa sende oturmus dunya aleme evdeki minik bir tatsizligi anlatiorsun..hangisi daha kaba?..ne ironi Tanrim..!

başkasınnı gözüyle bakmaya çalıştığını ifade etmek istemiş olabilr ama kendine sor.

hatta o soyunup giyinrken onun yaptığını sende yap. ve eee hayatım sen ne hissettin nasıl bir duygu diye sor.

kendinizi üzmeyin.bazen erkekler patavatsız oluyor.

Kırıcı ve yanlış anladığını düşünmüyorum. Erkekler böyle ağzından çıkanı bilmiyorlar bazen.

sende beni başka adamlar böyle görse eminim onlar da benden etkilenirdi de!

abartma kuzu

adamı boğazlayacak değilsin ya

bidakine uzun gecelik altınada paçalı don giyin belki o şekilde etkilenir:):):)

çok tuhaf gerçektende evlenince ne değişiyorda bukadar afedersiniz ama odunlaşıyor bu adamlar

farklı bir şekilde ifade etmiş ne yazık ki:) aslında söylemek istediğinin o olmadığı çok açık.. çok takılmayın, şakaya vurun bence..

Valla bencede eşiniz bir gerçeği seslendirmiş...erkek milleti işte ...biraz argo olacak ama boş yere göster ama verme dememişler...ama şu cevabı bende tuttum bende etkilensinler diye giyiyorum :))kesin kullanacağım böyle bir şey başıma gelince...bende mesela eşim kıyafetime bir şey derse sen böyle giyinen bir kadına bakıyormusun diyorum...evet bakıyorum diyor...iyi o zaman bana bakarsın diyorum..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…