şimdi hala soğuk davranıyorum oda dediğini çoktan unuttu ne oldu ya niye böyle davranıyosun deyip duruyor.allahım yarabbim deli edecek beni ya
kaydirigubbakcemile3biraz önce birşey oldu sinirim bozuldu.üzerimde askılı dekolte bir bluz vardı.eşim göğüslerime bakmaya başladı bende güldüm ne bakıyorsun dedim.güzel birşey söyleyecek sandım.demezmi,''başkasını böyle görsem etkilenirdim onu düşünüyordum''bi anda suratım asıldı.bu sefer yanıma geldi güzel birşeyler söylemeye başladı.bende çekil falan dedim.aşkım artık bana ait ya ondan dedim diyor birde.ne yapıyım sizce sinir oldum ya akşam akşam şimdide oturmuş çerez yiyor
şimdi hala soğuk davranıyorum oda dediğini çoktan unuttu ne oldu ya niye böyle davranıyosun deyip duruyor.allahım yarabbim deli edecek beni ya
biraz önce birşey oldu sinirim bozuldu.üzerimde askılı dekolte bir bluz vardı.eşim göğüslerime bakmaya başladı bende güldüm ne bakıyorsun dedim.güzel birşey söyleyecek sandım.demezmi,''başkasını böyle görsem etkilenirdim onu düşünüyordum''bi anda suratım asıldı.bu sefer yanıma geldi güzel birşeyler söylemeye başladı.bende çekil falan dedim.aşkım artık bana ait ya ondan dedim diyor birde.ne yapıyım sizce sinir oldum ya akşam akşam şimdide oturmuş çerez yiyor
bu erkeklerin hepsi mal allama
(kazen hariç:) durduk yerde banlanmıyalım :)
erkeklerin hepsi odun ya acaba hepsi degilmidir diye dusunuyorum arada ama hayir hepsi odunnnklava:
ablam konyanın ayazında sen nası giyiyon o askılıyı :))) adamın feleği şaşmış :))
heralde beni teselli etmek için böyle söyledin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?