eşimin cevabına bakarmısınız

etkilenmiyorum demek istemiş size ben sizin yerinizde olsam cok açmam eşiniz bile olsa özletin yalvartın bence ne kadar az o kadar tatlı..

yahu bi anda yanlış bi ifade çıkmış ağzından,bence kötü niyet yoktur,bu kadar kızmayın...
nasıl anladığınıza bağlı biraz da,
dil sürçmesiyle iltifat biraz kırıcı olmuş
unutun gitsin.....

evet ya...ona sorsanız güzel bişey söyledim der inanın.Ve bunu anlatmak kabul ettirmek imkansız maalesef...
konuşmak sadece yıpratır sizi.büyütmyin o yüzden
ha haddi fazla aşarsa,bu ifadeler devam ederse gerekeni yaparsınız.ama şimdilik çok öfkelenmemek sizin yararınıza....

şimdi hala soğuk davranıyorum oda dediğini çoktan unuttu ne oldu ya niye böyle davranıyosun deyip duruyor.allahım yarabbim deli edecek beni ya

şimdi hala soğuk davranıyorum oda dediğini çoktan unuttu ne oldu ya niye böyle davranıyosun deyip duruyor.allahım yarabbim deli edecek beni ya

havasından suyundan ... kafagöz dal ablam.. kırıldığını söle..

bence iyi niyetini anlatamamış olsa da yapyığı bi odunluk
ben olsam yemin ediyorum burnundan getirirdim
benim yanımda böyle şeylerin şakası bile olmaz
evleniyorsan adam olmatı bileceksin yoksa keyfin için kadınların hayatını karatmana ne gerek var
dilediğini yap bacım
haketmiş

kaydirigubbakcemile3

ben sanmıyorum ki kötü niyetle söylesin bence o an ki dürtüleri ve kıskançlığıyla öyle

bi cümle kurdu unutmuş bile bizim kadar hassas değiller bazem takmamak gerek

her ayrıntıda böyle kaybolursak çekilmez olabilir eminim eşiniz sizi seviyor ve

çerez yediğine göre sadece dozsuz bi şaka yaptıhihoyyythihoyyyt

oda nedemekmiş öyle lmaz: sana bakınca başkasınımı hayal ediyor bu adam kusura bakma ama densizlik resmen insan eşine nasıl böyle bir laf eder anlamamlmaz:

Çokta uzatmayın fikrimce. Size takılmak için gıcıklığına anlık söylenmiş bi cümle olsa gerek yaw.

erkeklerin hepsi odun ya acaba hepsi degilmidir diye dusunuyorum arada ama hayir hepsi odunnnklava:

erkeklerin başına ne gelirse o koca kafalarından ve eşşek arısı sokacası dillerinden geliyor boşver hepsi aynı ciddiye alma

Benim ki de sütyenlerime taktı çok kabarık duruyormuş vss.Tersliyorum susuyor.bence başkalarını etkilemenden korkmuş ama dallama gibi konuşmuş o başka.

heralde beni teselli etmek için böyle söyledin canım

Yok hayir canim....gercekten böyle düsünüyorum.

Ancak bir erkek baska bir erkegin beyninden gecenleri anlar....heleki böyle konularda.

Esin seni öyle görünce, ehh ben bakipta etkilendigime göre benim esimede disardaki erkeklerde bakip etkilenecek diye düsündü, o yüzden sana böyle söyledi bence.

Bu şimdi sanki şey gibi olmuşşş...
Keşke o gögüslerin sahibi sen değilde başkası olsaydı... :uhm:
Ne diye hayal ederkiii böyle bişeyi klava:
Yada ben başka bi erkek olsam dışardan... eşimi yine çok beğenirdimmm etkilerdi beni
de olabilir
...o gözle bakmışta olabilir karar veremedim :uhm:

Eşini tanımadığım için...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…