eşimin cevabına bakarmısınız

dayanamadım bunca zaman sonra konuştum bana öyle söylemene çok kırıldım dedim.aynen şöyle söyledi.aşkım senin göğüslerine alışmışım ya baktım o an çok güzel gözüküyordu.ama etkilenmedim.düşündüm bu kadar güzel nasıl etkilenmiyorum başkasında görsem nasıl etkilenirdim.allahım ya iyice battı.bir de iyi birşey söylediğini düşünüyor.ben de üf iyice battın sinir ettin beni dedim arkasından dediği laf şu aşkım ev soğudu kombinin derecesinimi düşürdün diyor.artık dayanamadım güldüm artık ya.konuyuda kapattım artık tabi.zaten hep böyle yapar canı sıkıldımı direk konuyu değiştirir.

rezilliğin son perdesi yanikaydirigubbakcemile3adam battıkça batıyo yamirmirmirmir
aşkım bi üroloğa gidelim istiyosan baktığın halde bişey hissetmiyosan hani mazallah deseydin:teselli:

:roflol::roflol::roflol:

valla gülünmicek gibi değil kikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bence eşin kötü niyetli değil canım ya, kötü niyetli olsa emin ol bi kamyon pot kırmazdı, kesinlikle sinsi olurdu, senin eşin gayet açık,
kelimeleri toparlayamamış belliki
:hulya:

:roflol: :roflol: :roflol:

keşke toparlamaya çalışmasaymış eşiniz öbür hali daha iyiymiş yaa :roflol:

neysem ben chess e katılıorum, sinsi biri olsa bukadar pot kırmazdı hatta laf ebelikleriyle çoktan aklınızı başınızdan almıştı :hulya:

bence eşin kötü niyetli değil canım ya, kötü niyetli olsa emin ol bi kamyon pot kırmazdı, kesinlikle sinsi olurdu, senin eşin gayet açık,
kelimeleri toparlayamamış belliki
:hulya:

aslında hep yapar bu tarz şeyleri ilk de değil yani

bence pot falan kırmamış işte ya bence gerçeği söylemiş yani doğal olanda bu zaten. hangimiz eşimizden ilk günkü gibi etkileniyoruz sanki. her zaman göz önünde olunca eskisi gibi olmuyor ki. hem size ne kadar güzel olduğunu falanda söylemiş. boşu boşuna uzatıyorsunuz. benim kadar hassas biri bile bunu söylüyorsa emin olun bişey yoktur.

hahaha gerçektende akıllıca alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Dogru aynen bu cevabi yapistirmak isterdim bende, eger bana böyle birsey söylenmis olsaydi..
Ama yapamazdim o ayri..
Zeytinyagi gibi üste cikmayi bilirler cünkü..

Hakkaten cok sinir bozucu..

Birdahaki sefere sende onun saclarina bak. Niye bakiyorsun dediginde, gecen gün is yerine cok güzel sacli bir adam geldide,onu düsünüyordum, seninkiler dökülmüs baya askim de.
Hatta biraz alaydi söyle.
Erkeklerin en hassas noktalari saclaridir, sende burdan yakala.

Ayrica hem lafi yapistirmis, hemde ters birsey dememis olursun:)) ama o kiskanir o ayri:)

Bunu yeni okuyorum:)
Cok sinir bozucu bir söz sözlemis ama arkadaslarda haklilar aslinda, adam acik acik söylemis:))
Yani güler misin aglar misin olmus bu:))

Ne desem ki, erkek milleti iste.. Acaba sen ona böyle bir saka yapsan kaldirabilir mi, bunuda merak ediyorum, bi sorsanakaydirigubbakcemile3

bluzun çok dekolte ise;dışarda giyme başkalarıda etkilenir demek istemiştir.
bişraz kabaca ifade etmiş ama kötü niyetle söylediğini sanmam.
,bence uzatmaya gerek yok...

bencde, katılıyorum. düzgünce ifade edememiştir kendini o kdr..

bence de kendini ifade edememiş eşiniz
gerçekten bu niyette olsa bu kadar açık söyleyemezdi bence safça söylenmiş bianlık duygusu olduğunu düşündüm

sormama gerek yok canım asla kaldıramaz kıskanç bir insandır kendisi.arkadaşın biri saçla ilgili bir öneri vermiş.yapamamki mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…