dayanamadım bunca zaman sonra konuştum bana öyle söylemene çok kırıldım dedim.aynen şöyle söyledi.aşkım senin göğüslerine alışmışım ya baktım o an çok güzel gözüküyordu.ama etkilenmedim.düşündüm bu kadar güzel nasıl etkilenmiyorum başkasında görsem nasıl etkilenirdim.allahım ya iyice battı.bir de iyi birşey söylediğini düşünüyor.ben de üf iyice battın sinir ettin beni dedim arkasından dediği laf şu aşkım ev soğudu kombinin derecesinimi düşürdün diyor.artık dayanamadım güldüm artık ya.konuyuda kapattım artık tabi.zaten hep böyle yapar canı sıkıldımı direk konuyu değiştirir.
dayanamadım bunca zaman sonra konuştum bana öyle söylemene çok kırıldım dedim.aynen şöyle söyledi.aşkım senin göğüslerine alışmışım ya baktım o an çok güzel gözüküyordu.ama etkilenmedim.düşündüm bu kadar güzel nasıl etkilenmiyorum başkasında görsem nasıl etkilenirdim.allahım ya iyice battı.bir de iyi birşey söylediğini düşünüyor.ben de üf iyice battın sinir ettin beni dedim arkasından dediği laf şu aşkım ev soğudu kombinin derecesinimi düşürdün diyor.artık dayanamadım güldüm artık ya.konuyuda kapattım artık tabi.zaten hep böyle yapar canı sıkıldımı direk konuyu değiştirir.
bence eşin kötü niyetli değil canım ya, kötü niyetli olsa emin ol bi kamyon pot kırmazdı, kesinlikle sinsi olurdu, senin eşin gayet açık,
kelimeleri toparlayamamış belliki:hulya:
Yani şimdi çıkıp şöyle bir cevap cuk otururdu: "İyi ya bende etkilensinler diye giyiyorum"...
Ama bu sefer onlar sinirlenirler...
Ne desem bilmiyorum ben evli değilim ama sevgilim bana öyle söylese ben bu cevabı verirdim.
Yani şimdi çıkıp şöyle bir cevap cuk otururdu: "ıyi ya bende etkilensinler diye giyiyorum"...
Ama bu sefer onlar sinirlenirler...
Ne desem bilmiyorum ben evli değilim ama sevgilim bana öyle söylese ben bu cevabı verirdim.
Ne yani baştan beri aklı hep başka kadınlardamıı..aslında hep yapar bu tarz şeyleri ilk de değil yani
bluzun çok dekolte ise;dışarda giyme başkalarıda etkilenir demek istemiştir.
bişraz kabaca ifade etmiş ama kötü niyetle söylediğini sanmam.
,bence uzatmaya gerek yok...
bluzun çok dekolte ise;dışarda giyme başkalarıda etkilenir demek istemiştir.
bişraz kabaca ifade etmiş ama kötü niyetle söylediğini sanmam.
,bence uzatmaya gerek yok...
Bunu yeni okuyorum:)
Cok sinir bozucu bir söz sözlemis ama arkadaslarda haklilar aslinda, adam acik acik söylemis:))
Yani güler misin aglar misin olmus bu:))
Ne desem ki, erkek milleti iste.. Acaba sen ona böyle bir saka yapsan kaldirabilir mi, bunuda merak ediyorum, bi sorsanakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?