Eşimin Cinsellik sorunsalı

Ben o konuda bilinçli bir insanım. Aynı şeyleri kv 'de bana yaşattığı için ben yaşatmam.

ben sana pek katılamıyorum canım, herkezin düşüncesi, libidosu farklı ama senin dediğin gibi olunca, aynı evde 2 arkadaş oluyor, eş değilki, birbirimizi düşünmediğimiz, birbirimize yükselmediğimiz, yatak odamıza girince çekim duymadığımız, en özelimizi paylaşmadığımız evliliğe ben evlilik olarak bakamam, eşime saygımı yitiririm maalesef.

esela; geçen eşim 1 hafta yoğundu sevişemedik küçük bi sebepten birbirimizi yiyyoruz, anlamadığım bi şekilde acayip gerildim elim ayağım titriyo evdeyiz, sinirden yere ayağımı vuruyorum, şimdi düşününce anlamsız bi sinir nedenini sorgulamayın, aldı beni kucağına nediyon ln! sen gibi güldü gıdıkladı, odaya götürdü, sonrası mağlum, bi rahatlamışım, gevşemişimki sorma, eridim resmen,

Ben hep gerginim.

Ben onunla artık kendimi cinsellik yaşarken bile hayal edemıyorum.

Hayır aynıyız. Son 5 senedır böyleyiz.
Kocan seninle sevişmek istemiyor, sen onunla sevişmek istemiyorsun. Sağlıksız bir bağlanma yaşıyorsun oğluna karşı, burada sütten kesilmemiş koca tamımlamalarına aşırı uyan. Boşanmak için tek bir çabanız yok. Peki yapacak bir şey yok ozaman .

Çocuk büyüdükten sonra boşanacağız öyle anlaştık yani en azından etkilenmeyeceği bir yaşa geldiğinde.

Merhabalar, size özelden mesaj yazmistim. Mesaj alimlarina kapali misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…