Eşimin Cinsellik sorunsalı

3 sene oldu eşimle aramda hiçbirşey geçmiyor. Seneler geçiyor arkadaşlar ömrüm geçiyor giderek suskun ve bitkinim.
Bende..
3 yıl bitti bizde. 4 belki 5, Bi cinnet anımda bitirdim herşeyi. Tam doktora gitti düzelecek gibiydi. Şimdide hasta oldu. Bi nevi kanser diyeyim. Hiç enerji yok artık. Şimdi bosanılmazda. Kabullendim.

3 sene oldu eşimle aramda hiçbirşey geçmiyor. Seneler geçiyor arkadaşlar ömrüm geçiyor giderek suskun ve bitkinim.
Kendine yaşattığın çok ağır … artık şu saatten sonra eşini suçlunun anlamı yok
Çözüm sende
Ben de en çok aynı sebepten ötürü boşandım el kadar çocukla , aynı evin içinde bir erkek varken cinsellik yaşayamamak çok ağır
Fiziksel ve ruhsal hastalıklar sebebi

4 sene oldu ılıskımız yok bosanma isteğimi en son dun aksam soyledım bana pılını pırtını topla git cocugu vermem dedi aksam da beri aglıyorum ben cocugum olmadan yasayamam artık ailesinin ayrılmadı yuzundrn de sureklı tartısıyoruz hıc huzur yok ustne zaten karı koca ılıskımız yok umudum da yok istemiyorum duygularım da yok artık

7 yaşın altındaki çocukların velayeti anneye veriliyor aksi bir durum olmadıkça. Velayet ile sizi korkutmasına izin vermeyin avukata gidin

Merhaba,bende de aynı sorunlar var .siz ve eşiniz kaç yaşında? Bir çözüm bulabildiniz mi

Amma abartmişsin ve büyük konusmussun.belli ki bekarsin!

Amma abartmişsin ve büyük konusmussun.belli ki bekarsin!
Hayır, abartmamış, büyük de konuşmamış, mantıklı ve yapılması gereken söylemiş. 1 aydır cinsellik yoksa ve eş kişisi de inatla doktora gitmiyorsa o eşden boşanılır. Hem de bu eş denilen kişi evlenmeden önce de bu tip sorunu olduğunu biliyor tabi ki ama doktora gitmemiş,çözmeye çalışmamış, nişanlısından gizlemiş. Bu bildiyiniz yalan, kandırmaca, ikiyüzlülük. Tam rezil edilip kapıya konulmalık tip.

Kesinlikle haklısın!
Aslında yapılması gereken ilk şey o, ama böyle adamları (!) ne diye evde beslemeye devam ediyorlar, işte ben de onu anlayamıyorum.
Şekerim 2 evladım var biri kız diğeri erkek 8 ve 11 yasindalar.onlari babasız büyütmek istemiyor olabilir miyim ,bosaninca bütün sorumluluk anneye kalıyor bilmem biliyor musunuz..

Artık takmıyorum. Son 5 yıldır iki arkadaş gibi aynı evin içindeyiz.

Yok çocuğu da hemen yapamadık zaten :) Tek tesellim canım oğlum.Kendimi ona adadım tabi bir insan bir kadın olduğum gerçeklerini unutmadan. Kendime meşgul olacak şeyler buldum, ilgi alanları yarattım.Kızlar cinsellik olmadan da yaşanıyor.

Hiç sağlıklı bir durum sağlıklı bir evlilik değil
Muhtemelen eşinizden göremediğiniz sevgiyi oğlunuzla doldurmaya çalışıyorsunuz.
Siz oğlunuza oğlunuzda size çok düşkün
İleride oğlunuz evlendiğinde veya hayatına biri girdiğinde anneci bir erkek olması ve bu noktada eşiyle sorun yaşaması muhtemel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…