- Konu Sahibi sendemibrutus
-
Kesinlikle haklısın!Boşansın? Başka eş mi bulamaz?
Bende..3 sene oldu eşimle aramda hiçbirşey geçmiyor. Seneler geçiyor arkadaşlar ömrüm geçiyor giderek suskun ve bitkinim.
Kendine yaşattığın çok ağır … artık şu saatten sonra eşini suçlunun anlamı yok3 sene oldu eşimle aramda hiçbirşey geçmiyor. Seneler geçiyor arkadaşlar ömrüm geçiyor giderek suskun ve bitkinim.
Allah yardımcınız olsunBende..
3 yıl bitti bizde. 4 belki 5, Bi cinnet anımda bitirdim herşeyi. Tam doktora gitti düzelecek gibiydi. Şimdide hasta oldu. Bi nevi kanser diyeyim. Hiç enerji yok artık. Şimdi bosanılmazda. Kabullendim.
4 sene oldu ılıskımız yok bosanma isteğimi en son dun aksam soyledım bana pılını pırtını topla git cocugu vermem dedi aksam da beri aglıyorum ben cocugum olmadan yasayamam artık ailesinin ayrılmadı yuzundrn de sureklı tartısıyoruz hıc huzur yok ustne zaten karı koca ılıskımız yok umudum da yok istemiyorum duygularım da yok artık
Tesekkur ederım aksamdan beri aglıyorum ben yavrumsuz yasayamam ona da kısıtlamam zaten gelsin istediği zaman görsun7 yaşın altındaki çocukların velayeti anneye veriliyor aksi bir durum olmadıkça. Velayet ile sizi korkutmasına izin vermeyin avukata gidin
O kadar haklısın ki hıc dusunmedım duzelır sandımArkadaşım madem ilskiye baslamadan hemen boşalıyor çocuk için niye acele ettiniz
Yargılamak adına demedim ama gercekden böyle sorunla nereye kadar gidecek evliliğiniz bilememO kadar haklısın ki hıc dusunmedım duzelır sandım
Merhaba,bende de aynı sorunlar var .siz ve eşiniz kaç yaşında? Bir çözüm bulabildiniz miSelam hanımlar, nasılsınız uzun oldu görüşemedik
Kızlar eşimin evlendiğimiz ilk günden beri cinsel problemleri var. Yani tam ilişkiye gireceğiz adm boşalıyor ve aramızda bır bırlesme olmadan hersey bitiyor.Defalarca doktora gitmesı yönünde konuştum artık en son boşanacağım dedim. Evlendiğim günden beri 1 kere bile sağlıklı bir ilişkim olmadı, boşalmadım. 8 yıllık evliyim ve son 4 yıldır oğlumda hayatımızda.Oğlum olduktan sonra herşey bitti gibi. Eşimin insan olarak cok seviyorum ama ben artık eş olarak bır erkek olarak sevmediğimi hissettim.Çocuğum için katlanıyorum bunu onun yuzunede söyledım. Sevgisiz geçiyor yıllar. İnanın cokta guzel bır kadınım ama esımın bana nefsı uyanmıyor. Kıçımı acsam bakmıyor. Sarılma öpüşme yok. Son 1.5 yıldır ılıskı denemıyoruz bıle.Aynı evde ev arkadaşıyız eş değiliz. Sevgisizim cok mutsuzum. Boşansam nereye gıdıcem bu pahalılıkta nasıl gecıneceğım. Çocuğum kucuk en azından o bıraz buyuk olsa göze alabılırım ama dayanamıyorum artık.Bu bana yapılan en buyuk haksızlık. Kendı anneme de söyledım kır dızını otur. Nasıl oturayım bır ınsan sevgısız nasıl yasar?
Amma abartmişsin ve büyük konusmussun.belli ki bekarsin!Kusura bakmayin ama suc sizin. Bir ay boyle olsa ve doktora gitmese bosarim o kocayi. Ustune cocuk yapip 8 senedir katlanmissiniz. Karsinizdaki tabiki sizi suclicak kendisinde problem gorse zaten doktora gider. Ne cocugunuzu bahane edin ne annenizi birakin su adam bile diyemeyecegim kisiligi.
Hayır, abartmamış, büyük de konuşmamış, mantıklı ve yapılması gereken söylemiş. 1 aydır cinsellik yoksa ve eş kişisi de inatla doktora gitmiyorsa o eşden boşanılır. Hem de bu eş denilen kişi evlenmeden önce de bu tip sorunu olduğunu biliyor tabi ki ama doktora gitmemiş,çözmeye çalışmamış, nişanlısından gizlemiş. Bu bildiyiniz yalan, kandırmaca, ikiyüzlülük. Tam rezil edilip kapıya konulmalık tip.Amma abartmişsin ve büyük konusmussun.belli ki bekarsin!
Şekerim 2 evladım var biri kız diğeri erkek 8 ve 11 yasindalar.onlari babasız büyütmek istemiyor olabilir miyim ,bosaninca bütün sorumluluk anneye kalıyor bilmem biliyor musunuz..Kesinlikle haklısın!
Aslında yapılması gereken ilk şey o, ama böyle adamları (!) ne diye evde beslemeye devam ediyorlar, işte ben de onu anlayamıyorum.
Senin konun hangisi?Şekerim 2 evladım var biri kız diğeri erkek 8 ve 11 yasindalar.onlari babasız büyütmek istemiyor olabilir miyim ,bosaninca bütün sorumluluk anneye kalıyor bilmem biliyor musunuz..
Ne biliyorsunuz? Vajinismus konularında bilmem kaç sene bekleyip duran erkekler gırla.çok üzüldüm cinsellik çok önemli bir üye yazmış kocan sorun sende olduğunda hayatta seni bu kadar beklemezdi.
Mutlu olmayı seç bebişim. 8 yıl uzun hatta çok uzun süre. Eşin terapiye gitmek istese zaten sana bir çözüm yöntemi olarak sunardı. Belli ki çözüme kavuşturmak istemiyor. Ölümüne kanka takılmayı düşünüyor sanırım. Bak bu kadar zamandır birlikte olmuyoruz diye msj falan at eşine ama silme dursun. Boşanma davasında eşini tam kusurlu yapar bu. Erkeklerin boşanırken karakter değiştirip çirkefleştiğini biliyoruz.
Evett hemen klasik ve en haklı tepkimizi verelim.eee bacım ilk günden bile sıkıntılıysan neden çocuk yaptın ? 15 yaşında evlendirilen eğitimsiz cahil kadınlar gibisiniz valla.annenin yerinde olsam ben de kır dizini otur derim yani.eminim çocuğun olmasa annen de öyle demezdi.
Millet de sabah akşam sevişir hamile kalamaz.maşallah bütün iktidarsız adamlar tek atışta tutturuyor
Hiç sağlıklı bir durum sağlıklı bir evlilik değilYok çocuğu da hemen yapamadık zaten :) Tek tesellim canım oğlum.Kendimi ona adadım tabi bir insan bir kadın olduğum gerçeklerini unutmadan. Kendime meşgul olacak şeyler buldum, ilgi alanları yarattım.Kızlar cinsellik olmadan da yaşanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?