• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin cinsiyet ayrımı

3. Bebeğime hamileyim. Kazayla oldu aslında ve çok zor hamilelik geçirdim hem sağlıksal hem ailesel birsuru sorun stres yaşadım. 1 kız 1 oğlum var. Eşime gelince kötü huyu anaci ve dediğim dedik olması. Bebeğin cinsiyetini yeni öğrendim kızmış gönlümden geçende oydu zaten Rabbim nasip etti. Eşime söyleyince hiç sevinmedi resmen istemediğini belli etti. bana erkek gibi geliyordu başta hani erkek hissediyordun dedi. Ne yapacagimi bilemedim hamileyim zaten birsuru sorunla bogusmusum hep kendi ailem yanımda olmus. Aklıma birsuru şey geldi saçma sapan. Of çok bunalıyorum 😔 karişik olduysa affola sinirlerim çok bozuk😓
Istememis değildir. Siz daha önce erkek hissediyorum deyince demiş olabilir.
Sizde hormonlar tavan.. Şu an sakinleşin.. esiniz sizden özür dileyecektir. 2 Çocuğunuza ve kendinize odaklanin..

Ayrıca çok cesaretisiniz . Bu pahalılikta 3. Çocuk helal olsun diyorum.. ben evlenince bir çocuk istiyorum.. arada o da olmasa mı diye düşündüğüm oluyor. Çünkü bezi; maması; giysisi; oyuncağı; doktoru; kreşi kitabı; eğitimi; dershanesi; kursu vs derken dünya para ve gider kalemi diyorum.
3 tanenin masrafını düşünemiyorum.
Haneye giren parayı merak etmedim değil.
Velhasıl kendinize güvenip anne baba olmaya karar vermişsinizdir.
Allah kolaylık versin..

Çocuk doğmadan bol bol dinlenin..
Eşiniz hatasını anlayacaktır.

Kolay doğumlar dilerim..

Son düzenleme:
Talihsiz bir cümle olmuş bence. İkinci bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrenince hüngür hüngür ağlamıştım. Ne saçmalık! Ama kız bekliyordum, hissediyordum. Eşim de bana yobazlar gibi düşündüğümü söyleyerek kızmıştı. Oğlumu sevmedim mi, canımı bile veririm. Ama o dönem öyle istemiştim. Eşinizin de benden farklı düşündüğünü sanmıyorum. Cinsiyet ayrımı yapan bir insan olsa bu zamana kadar çoktan farkederdiniz. Boşuna ağlayıp üzmüşsünüz kendinizi.

O kocana söyle cınsıyet şımarıklıgı yapana kadar evladının hayırlı ve sağlıklı doğması icin dua etsin. O kadar kızıyorum ki böyle cahil insanlara. Benim 2 tane kızım var oğlum yok. Eşim allah razı olsun hiç demediki oğlum olsun. Benim aslan gibi kızlarım var dedi hep. Gıcık oluyorum bu zıhnıyetlere

benim eşimde oğlan olunca burnunu büktü :D
ya insanların beklentileri oluyor. belki 2. kız olur ha diyor olmazsa 3,4 :D
çok takılmayın bence. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

Aman birak simarigi dogunca indirmez omzundan en cokda ona duskun olur bir uye demisti dersin.
Strese girmistir evde 3 kadin olacak bunlar ilerde birlesirse dahada bir agirligim kalmaz diye :KK70:

Hamilesin uzulme kendini doldurma simdi evladin kizi erkegi yok hatta cogu kiside kiz istiyor. Pisman olmustur bile o oyle dusundu diye

Erkek olsa ne oluyor anlamadım ki. Daha hayırlı evlat mı oluyor ne oluyor?
Pipisi oluyor, göster bakim amcalarası oluyor, asalı pelerinli pipi kesme düğünleri oluyor, ne canlar yakacak aslan bu aslan'ı oluyor, oğluma karışmayın ne isterse yapar o'su oluyor. Oluyor da oluyor. Hayatını bunlara endeksleyen insanlar olmaya devam ettiği sürece gündemdeki bazı olayların maalesef biteceğini düşünmüyorum.

Aman birak simarigi dogunca indirmez omzundan en cokda ona duskun olur bir uye demisti dersin.
Strese girmistir evde 3 kadin olacak bunlar ilerde birlesirse dahada bir agirligim kalmaz diye :KK70:

Hamilesin uzulme kendini doldurma simdi evladin kizi erkegi yok hatta cogu kiside kiz istiyor. Pisman olmustur bile o oyle dusundu diye
Bilemiyorum daha hiç uyuyamadım gözlerim davul gibi oldu. Kendime yediremiyorum düşündükçe cildiriyorum evlat bu ya evlat. Her zorluğunu ben çekiyorum o kafasını koyup yatarken kalkmış cinsiyetini beğenmiyor

Pipisi oluyor, göster bakim amcalarası oluyor, asalı pelerinli pipi kesme düğünleri oluyor, ne canlar yakacak aslan bu aslan'ı oluyor, oğluma karışmayın ne isterse yapar o'su oluyor. Oluyor da oluyor. Hayatını bunlara endeksleyen insanlar olmaya devam ettiği sürece gündemdeki bazı olayların maalesef biteceğini düşünmüyorum.
Aslinda oğluma hicde oyle degil ogut verir surekli . Bence korkuyor kendi elin kızına çektirdiği için elde bunun kızına çektirir diye

Istememis değildir. Siz daha önce erkek hissediyorum deyince demiş olabilir.
Sizde hormonlar tavan.. Şu an sakinleşin.. esiniz sizden özür dileyecektir. 2 Çocuğunuza ve kendinize odaklanin..

Ayrıca çok cesaretisiniz . Bu pahalılikta 3. Çocuk helal olsun diyorum.. ben evlenince bir çocuk istiyorum.. arada o da olmasa mı diye düşündüğüm oluyor. Çünkü bezi; maması; giysisi; oyuncağı; doktoru; kreşi kitabı; eğitimi; dershanesi; kursu vs derken dünya para ve gider kalemi diyorum.
3 tanenin masrafını düşünemiyorum.
Haneye giren parayı merak etmedim değil.
Velhasıl kendinize güvenip anne baba olmaya karar vermişsinizdir.
Allah kolaylık versin..

Çocuk doğmadan bol bol dinlenin..
Eşiniz hatasını anlayacaktır.

Kolay doğumlar dilerim..
Teşekkür ederim. Öyle çok gelirimiz yok tabi. Korunma yöntemleri olmuyor . Karaciğer hastasiyim iğne ilaç kullanamıyorum spralde kanamam durmuyor. E hal böyle olunca bütün iş ona kalıyor onun yönteminin mağduruym 2 cocukdada.banada kalsa ilki yeterdi

Bilemiyorum daha hiç uyuyamadım gözlerim davul gibi oldu. Kendime yediremiyorum düşündükçe cildiriyorum evlat bu ya evlat. Her zorluğunu ben çekiyorum o kafasını koyup yatarken kalkmış cinsiyetini beğenmiyor
Hassassin havalar sicak stresli donem gecirdim demissin onlarin etkisiyle seninde 1 lik alinganligin 10 olabilir.
Boyle hirslanmanin uzulmenin kime ne faydasi var.
Sevmesen evliligini yurutecegine inancin olmasa 3. Yapmazdin heralde.

Esini bilmiyorum baska konun varmi bilmiyorum ama duzgun bir adamsa ben ne diyorum ya Allahin verdigini begenmemek bu acisini gostemesin demistir.icten ice rahatsizda olmustur.

Olmusturda sana belli etmez.

Hassassin havalar sicak stresli donem gecirdim demissin onlarin etkisiyle seninde 1 lik alinganligin 10 olabilir.
Boyle hirslanmanin uzulmenin kime ne faydasi var.
Sevmesen evliligini yurutecegine inancin olmasa 3. Yapmazdin heralde.

Esini bilmiyorum baska konun varmi bilmiyorum ama duzgun bir adamsa ben ne diyorum ya Allahin verdigini begenmemek bu acisini gostemesin demistir.icten ice rahatsizda olmustur.

Olmusturda sana belli etmez.
Tek sorun bu değil stresli dönemlerimin çoğunun sebebi o ve ailesi. 3 cocugun sebebinide yazdim yukarda. Çıkmazdayım iste 😓 burdanda sesimi duyurayım kızlara lütfen meslek sahibi olmadan kendinize ait geliriniz olmadan evlenmeyin başkasının emri altına girmeyin. Bu zamanda öyle hem evi geçindirecek hemde eşini memnun edecek erkek yok

Teşekkür ederim. Öyle çok gelirimiz yok tabi. Korunma yöntemleri olmuyor . Karaciğer hastasiyim iğne ilaç kullanamıyorum spralde kanamam durmuyor. E hal böyle olunca bütün iş ona kalıyor onun yönteminin mağduruym 2 cocukdada.banada kalsa ilki yeterdi
Anladim..10 bin üstü mu gelir altı mı?
Şundan soruyorum..kurtaja karşı iseniz daha fazla bebek sizi zorlayabilir. Ondan nacizane tavsiyem daha fazla bebek istemiyorsaniz dikkatli olunmalı.
Diğer yöntemlerin olmayacak olması kötü olmuş. Ama ekstra dikkatle sorun olmaz diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun..kolay doğum olsun..

Arkadaslar erkegin cinsiyet kromozomu aciklamasi yapmissiniz bol bol da, adam da secemiyor x mi gonderecek y mi.
Sanki cinsiyet suc yada
Kiz olmasi kadin yada erkegin suçu gibi davranip, kromozom savunmalarına gerek yok.
Once su kafadan bir çıkın ki duzelmeye bir yerden baslayalim.

lion mother lion mother kendinizi üzmeyin, gozunuz aydin, sahane bir evladiniz daha olacak
Esinizin cahilligi, konuşur halledersiniz.
O bebeginizin cinsiyetine bozuldu diye siz De ona uymayin. Artik 3 cocuk babasi oldugunu, hala cocuk gibi davranmamasi gerektigini bilâhare anlatirsiniz.

Anladim..10 bin üstü mu gelir altı mı?
Şundan soruyorum..kurtaja karşı iseniz daha fazla bebek sizi zorlayabilir. Ondan nacizane tavsiyem daha fazla bebek istemiyorsaniz dikkatli olunmalı.

Geçmiş olsun..kolay doğum olsun..
Değişiyor geliri kendi iş yeri 10binide buluyor altıda oluyor. Tek artımız evin kendimizin olması. Tupleri bağlatmak istiyorum da sanırım belli bi yaştan sonrası içinmiş oda

• Beğen
Reactions: 000
Arkadaslar erkegin cinsiyet kromozomu aciklamasi yapmissiniz bol bol da, adam da secemiyor x mi gonderecek y mi.
Sanki cinsiyet suc yada
Kiz olmasi kadin yada erkegin suçu gibi davranip, kromozom savunmalarına gerek yok.
Once su kafadan bir çıkın ki duzelmeye bir yerden baslayalim.

lion mother lion mother kendinizi üzmeyin, gozunuz aydin, sahane bir evladiniz daha olacak
Esinizin cahilligi, konuşur halledersiniz.
O bebeginizin cinsiyetine bozuldu diye siz De ona uymayin. Artik 3 cocuk babasi oldugunu, hala cocuk gibi davranmamasi gerektigini bilâhare anlatirsiniz.
Umarım anlar 😔

Değişiyor geliri kendi iş yeri 10binide buluyor altıda oluyor. Tek artımız evin kendimizin olması. Tupleri bağlatmak istiyorum da sanırım belli bi yaştan sonrası içinmiş oda
Evet o biraz geçkin yaşlarda oluyormuş.
Tabi gene araştırın.. Ben tam bilmiyorum..
Bu devirde evin olması büyük nimet..
Uyguna buldukça bez stoklayın.

Ablası ve abisi kaç yaşında?

3. Bebeğime hamileyim. Kazayla oldu aslında ve çok zor hamilelik geçirdim hem sağlıksal hem ailesel birsuru sorun stres yaşadım. 1 kız 1 oğlum var. Eşime gelince kötü huyu anaci ve dediğim dedik olması. Bebeğin cinsiyetini yeni öğrendim kızmış gönlümden geçende oydu zaten Rabbim nasip etti. Eşime söyleyince hiç sevinmedi resmen istemediğini belli etti. bana erkek gibi geliyordu başta hani erkek hissediyordun dedi. Ne yapacagimi bilemedim hamileyim zaten birsuru sorunla bogusmusum hep kendi ailem yanımda olmus. Aklıma birsuru şey geldi saçma sapan. Of çok bunalıyorum 😔 karişik olduysa affola sinirlerim çok bozuk😓
1 oğlunuz varmış zaten.. bi de hani erkek hissediyordun nedir ya! hisse göre mi oluyor o iş? Allah onu nasip etmiş. Sağlıkla doğsun. kız erkek ne önemi var. boşverin eşinizi. zaten size birşey söyleyeyim mi, sıfır beklentiye gir karşı taraftan. eşinin ailesi karışacağına hiç olmasınlar daha iyi.. benim eşimde bebek ilk doğduğunda çok ilgiliydi. sonra oğlum anneci olmaya başlayınca hepten bana devretti herşeyi.. şunu yap deyince yapar sadece... karşılaştırma yapınca şahsen ilk dönemleri kadar her halta karışacağına şuanki halini tercih ederim. kafam rahat ediyor en azından

Back
X