- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
Aynen öyle ne zaman çarpılacak bakalimAslinda erkektide sana giciklina degistirdim deseyin hösstt Allaha sirkmi kosuyo o hödük![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle ne zaman çarpılacak bakalimAslinda erkektide sana giciklina degistirdim deseyin hösstt Allaha sirkmi kosuyo o hödük![]()
Eşim kızımıza düşkün. Çocuklara düşkün daha doğrusu ama bunda böyle yaptı hiç sevmeyecekmiş gibi geliyor suan
Inşallah öyle olurO zaman belki oda hazır değil birden olunca bi oğlu daha olsuj istemiştir ondan öyle bi laf etmiştir.
Sağlıkla gelsin inşallah oda pişman olur bu lafına zaten sonuçta evladın ne olduğunu biliyor ayrım vs Yapmaz
Kızım bana gelip sarıldı bence farketti kendi sonunu hazırlıyor bu laflrıyla belkideE zaten bir kiziniz varmis allah bagislasin, bu yorumu biraz (biraz degil bayagi) abese kacmis, sanki kiz evladini istemiyor ve sevmiyormus gibi. Vallahi su tip erkekleri siraya dizip dove dove dize getiresim geliyor bazen.
Sizde neler yazıyorsunuz anlamadım sen erkeksinde ne yaptın kızıma muhtaç olur bende ikimizde degisiksinizElimde gelse bogacagim o kadar sinirlerimi bozduki.. umarım karnımdaki kızına muhtaç olur
Biliyor onuda . Cinsiyeti erkek belirliyor zaten .. saçmaladı iyice beni bunaltıyor
Onu diyemem ki annesini kendide biliyorErkekten Y gelmesi eşinizin eliyle seçip koymasi demek degil di mi?
Kimse belirlemiyor, kaderde yazan oluyor.
Ebeveynlerin gonlunden gecen bir cinsiyet olmasi cok kotu bisey diil aslinda. Ben kız çok isterim mesela, erkek olsa üzülürüm gibi geliyor hatta
Erkek istemek sanki erkek üstün o yüzden erkek isteniyor gibi kabul gördugu icin bu kadar alinganlik yapiliyor hala.
"kiz DA iyidir, erkek olmus da ne olmus" cumlesinde bile "erkek üstündür " ön kabulu var.
Bosverin, eşinizin tepkisine üzülmeniz bile yersiz.
Esiniz Cok israrla caninizi sıkarsa da ;
" Deden ninene kiz dogurdu die kiziyodu ama bak dunyalar iyisi kv'mi dogurmus da senin annen olmus" diyerek krizi firsata cevirmede nirvana yaparak konuyu kapatın![]()
Bence cinsiyet nasip kısmet işi Allah sağlıklı hayırlısını versin.Biliyor onuda . Cinsiyeti erkek belirliyor zaten .. saçmaladı iyice beni bunaltıyor
Hayır uyudu bile. Işte buna katlanamıyorum Her şeyi ben cekiyorum ben yaşıyorum beğenmeyen o hadsizHala gelip özür dilemedi mi mağara adamı eşiniz?
Doğunca en çok o sevecek emin olun bide doğum da tüplerinizi bağlatın isterseniz daha sağlam olur istemeden çocuk sahibi olmayın bu adam haketmiyor gibi çok özür dilerim bu arada böyle dan diye yazdığım için3. Bebeğime hamileyim. Kazayla oldu aslında ve çok zor hamilelik geçirdim hem sağlıksal hem ailesel birsuru sorun stres yaşadım. 1 kız 1 oğlum var. Eşime gelince kötü huyu anaci ve dediğim dedik olması. Bebeğin cinsiyetini yeni öğrendim kızmış gönlümden geçende oydu zaten Rabbim nasip etti. Eşime söyleyince hiç sevinmedi resmen istemediğini belli etti. bana erkek gibi geliyordu başta hani erkek hissediyordun dedi. Ne yapacagimi bilemedim hamileyim zaten birsuru sorunla bogusmusum hep kendi ailem yanımda olmus. Aklıma birsuru şey geldi saçma sapan. Of çok bunalıyorumkarişik olduysa affola sinirlerim çok bozuk
![]()
Yarın WhatsApp dan paylaşın mesaj yerine varsın mademBunu gormustuk daha once gülmüştük. Aslında çocuklarına çok bağlı. Böyle düşünmesine sebeb ne bilmiyorum
Estağfurullah çok haklısınızDoğunca en çok o sevecek emin olun bide doğum da tüplerinizi bağlatın isterseniz daha sağlam olur istemeden çocuk sahibi olmayın bu adam haketmiyor gibi çok özür dilerim bu arada böyle dan diye yazdığım için
Şöyle izah edeyim teyzemin 5 kızı var 4. Ve 5. De resmen piskolojisi bozuldu intihar etmeye kalkıştı eşi 5. Bebek doğana kadar küstü teyzeme doğru düzgün muhatap olmadı çocuk doğdu eniştem çok sevdi ben nasıl bunu istemedim diye çok ağladı o yüzden yarın o nur yüzlü bebeği görünce eşiniz de çok sevecek emin olunEstağfurullah çok haklısınız
Oy maşallah Rabbim bağışlasın herkesin evladını. Evlât bu ya cinsiyet neki Rabbimin emaneti can kan aklım almıyor ayrimiŞöyle izah edeyim teyzemin 5 kızı var 4. Ve 5. De resmen piskolojisi bozuldu intihar etmeye kalkıştı eşi 5. Bebek doğana kadar küstü teyzeme doğru düzgün muhatap olmadı çocuk doğdu eniştem çok sevdi ben nasıl bunu istemedim diye çok ağladı o yüzden yarın o nur yüzlü bebeği görünce eşiniz de çok sevecek emin olun
Aynen ikisi de benim canım hiç de ayırmadım ayıranı da anlamadım rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınOy maşallah Rabbim bağışlasın herkesin evladını. Evlât bu ya cinsiyet neki Rabbimin emaneti can kan aklım almıyor ayrimi
Senin beceriksizliğin de geç!3. Bebeğime hamileyim. Kazayla oldu aslında ve çok zor hamilelik geçirdim hem sağlıksal hem ailesel birsuru sorun stres yaşadım. 1 kız 1 oğlum var. Eşime gelince kötü huyu anaci ve dediğim dedik olması. Bebeğin cinsiyetini yeni öğrendim kızmış gönlümden geçende oydu zaten Rabbim nasip etti. Eşime söyleyince hiç sevinmedi resmen istemediğini belli etti. bana erkek gibi geliyordu başta hani erkek hissediyordun dedi. Ne yapacagimi bilemedim hamileyim zaten birsuru sorunla bogusmusum hep kendi ailem yanımda olmus. Aklıma birsuru şey geldi saçma sapan. Of çok bunalıyorumkarişik olduysa affola sinirlerim çok bozuk
![]()