Eşimin Çocuğuma Adaletsizliği

doğmamış çocuğa biçtiğiniz donlar köye yol oldu..

Eşinizin çocuklarımı var? Annesi böyle yapıyor dediği diğer çocuğunuzmu? Anlamadım kusura bakma

Biliyorum, tabii ki dolduracaksin.
Hamileliğinin bile huzur içinde geçmesine izin vermiyorsun,eski defterleri açıp duruyorsun, tabii ki çocuğu dolduracaksin.
O yüzden ilk mesajımi alintiliyorum tekrar;
Bence cocuğun için en büyük sorun senin gibi mutsuzluklarla beslenen, geçmişiyle barisamamis ve her şeyi kişisel alan , hayatı dram yapan bir annesi olması.
Şimdiden Allah sabırlar versin yumurcağa
Çocuğun senin için çok kıymetliyse onun diğer insanalr icin değersiz olduğunu binlerce kere söyleyip zavallı sabiinin beynini 'ben degersizim,annemden başka kimse beni sevmiyor' diye saçma sapan kodlama lütfen

Sizin öğretmen olduğunuz gerçeğiyle yüzleşmek istemiyorum ya.
Öğretmen olmamı karıştırma ben okulumda örnek bir öğretmenim özel hayatım başka o başka insanların öğretmen olmasını karıştırmayın her şeye

Yok bize özel konu açıp bize de salladı.
hakkını yeme hepsi doğmamış çocuk konusu değildi.

Bir tek sizin için bir tane hani sizin çocugunuza kimse ekstra ilgi ve sevmek vermek zorunda değil
Ama siz herkesin ilgisini bekliyorsunuz yok ya
Öyle bir hayat öyle bir dünya yok
Bunun bence kompleksle alakası var
Tmm onlar da bakım beklemesin ben bakamam

Yoo değerlisin ama onlar bunu hazmedemiyor diycem

Daha ne olacaktı acaba? Merak ediyorum. Sizin kıymetli çocuğunuz bir tek sizin için kıymetli . Allah olmayanlara da nasip etsin çok zor ama bu kadar da olmaz . Cinsiyeti ne bebeğin ? Prens mi prenses mi ?
Cinsiyeti kız canım özellikle çin takvimine göre yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…