- 3 Nisan 2014
- 36.395
- 148.761
- 798
- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Eşim hiçbir kardeşi ile görüşmüyor konusu açıldı ben çocukları için bişi söyledim o da çocukları karıştırma dedi. Tamam buraya kadar haklı konu ne olursa olsun karıştırmamam gerekiyordu çocukları. Haksızım buraya kadar.
Ama sonra konu bizim çocuğumuza geldi. Eşim de annesi böyle böyle yaptı ben olsam o çocuğu hiç görmek istemem dedi.
Ben de az önce çocuklar suçsuzdu şimdi benim çocuğum mu suçlu oldu dedim. Konu benim çocuğum olunca ama sen bunu yaptın ama sen şunu yaptın oluyor...
Eşim çocuğunu hiç mi sevmiyor gerçekten.
Elalemin çocuğunu bile nasıl savunuyor kendi öz çocuğu konu olunca nasıl böyle konuşuyor ki. Üstelik doğmamış çocuk ne suçu olabilir... Hep böyle mi olacak onların çocuğuna mı ezdirecek...
O sıradan bir çocuk değil, atlamayalim bunu.doğmamış çocuğa biçtiğiniz donlar köye yol oldu..
Bir tek sizin için bir tane hani sizin çocugunuza kimse ekstra ilgi ve sevmek vermek zorunda değilBenim için çocuğum bir tane herkes için öyledir
Eşinizin çocuklarımı var? Annesi böyle yapıyor dediği diğer çocuğunuzmu? Anlamadım kusura bakmaEşim hiçbir kardeşi ile görüşmüyor konusu açıldı ben çocukları için bişi söyledim o da çocukları karıştırma dedi. Tamam buraya kadar haklı konu ne olursa olsun karıştırmamam gerekiyordu çocukları. Haksızım buraya kadar.
Ama sonra konu bizim çocuğumuza geldi. Eşim de annesi böyle böyle yaptı ben olsam o çocuğu hiç görmek istemem dedi.
Ben de az önce çocuklar suçsuzdu şimdi benim çocuğum mu suçlu oldu dedim. Konu benim çocuğum olunca ama sen bunu yaptın ama sen şunu yaptın oluyor...
Eşim çocuğunu hiç mi sevmiyor gerçekten.
Elalemin çocuğunu bile nasıl savunuyor kendi öz çocuğu konu olunca nasıl böyle konuşuyor ki. Üstelik doğmamış çocuk ne suçu olabilir... Hep böyle mi olacak onların çocuğuna mı ezdirecek...
Biliyorum, tabii ki dolduracaksin.Doldurucam
Çocuğun senin için çok kıymetliyse onun diğer insanalr icin değersiz olduğunu binlerce kere söyleyip zavallı sabiinin beynini 'ben degersizim,annemden başka kimse beni sevmiyor' diye saçma sapan kodlama lütfenBence cocuğun için en büyük sorun senin gibi mutsuzluklarla beslenen, geçmişiyle barisamamis ve her şeyi kişisel alan , hayatı dram yapan bir annesi olması.
Şimdiden Allah sabırlar versin yumurcağa
Doldurucam
Benim için çocuğum bir tane herkes için öyledir
Öğretmen olmamı karıştırma ben okulumda örnek bir öğretmenim özel hayatım başka o başka insanların öğretmen olmasını karıştırmayın her şeyeSizin öğretmen olduğunuz gerçeğiyle yüzleşmek istemiyorum ya.
Doldurucam
Çocuğumu doldurucam çünkü çocuğuma bişi yapmadılar bilsin o da tezatlık yokBu iki cümle birbirine korkunç derecede tezat değil mi?
İki gunde 65 mesaj atmissin,neredeyse hepsi 'cocuguma yazık değil mi?', 'kaynanam çocuğuma bişey yapmadi','yavrum için ölsün inşallah dediler' , 'zavalli bebeğimin günahı ne?' , 'gorumcem çocuğumu sormadi' , 'herkes eş ailesi bebeğe ne yaptı diye soruyor,bebeğim kimsesiz gibi kaldı' , 'babasi da bebeğimi sevmiyor' , 'ah kadersiz yavrum' içerikli.
Tmm onlar da bakım beklemesin ben bakamamBir tek sizin için bir tane hani sizin çocugunuza kimse ekstra ilgi ve sevmek vermek zorunda değil
Ama siz herkesin ilgisini bekliyorsunuz yok ya
Öyle bir hayat öyle bir dünya yok
Bunun bence kompleksle alakası var
E beklemesinler bakmayın çok da umurlarında hahahah kendi kendinize rol biçmişsinizTmm onlar da bakım beklemesin ben bakamam
Doldur tabi. Mükemmel, çocuğunu düşünen bir anne olacaksın belli kiÇocuğumu doldurucam çünkü çocuğuma bişi yapmadılar bilsin o da tezatlık yok
Daha ne olacaktı acaba? Merak ediyorum. Sizin kıymetli çocuğunuz bir tek sizin için kıymetli . Allah olmayanlara da nasip etsin çok zor ama bu kadar da olmaz . Cinsiyeti ne bebeğin ? Prens mi prenses mi ?Benim de ona kırgınlığım var ne olmuş
Yoo değerlisin ama onlar bunu hazmedemiyor diycemBiliyorum, tabii ki dolduracaksin.
Hamileliğinin bile huzur içinde geçmesine izin vermiyorsun,eski defterleri açıp duruyorsun, tabii ki çocuğu dolduracaksin.
O yüzden ilk mesajımi alintiliyorum tekrar;
Çocuğun senin için çok kıymetliyse onun diğer insanalr icin değersiz olduğunu binlerce kere söyleyip zavallı sabiinin beynini 'ben degersizim,annemden başka kimse beni sevmiyor' diye saçma sapan kodlama lütfen
Cinsiyeti kız canım özellikle çin takvimine göre yaptımDaha ne olacaktı acaba? Merak ediyorum. Sizin kıymetli çocuğunuz bir tek sizin için kıymetli . Allah olmayanlara da nasip etsin çok zor ama bu kadar da olmaz . Cinsiyeti ne bebeğin ? Prens mi prenses mi ?
Çocuğumu doldurucam çünkü çocuğuma bişi yapmadılar bilsin o da tezatlık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?