- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Branşın nedir? Cidden eğittiğin çocukların gelecekleri çıkmazdaHe sen olsaydın öğretmen benim kadar olamamışsın demek benden betersin
Ben de senden utanıyorumKonuyu öğretmenliğe çekip sıyrılmaya çalışmayın. Gayet haklı arkadaşlar. Ben sizin gibi meslektaşlarımdan utanıyorum.
Oldum. Hatta başka bir mesleğim vardı şartları daha iyi diye sonradan öğretmen oldum. Sandığın kadar zor bir şey değil. Sen çok zorlanmışsın belli ki amaÖğretmen olamamışsın diye içinde kalmış
Evet evet kesin benim okul geçmişimde de var sıkıntı var bende çünküHep diyorum ebeveyn olmak için de öğretmen olmak için de ruh sağlığı uygundur raporu şart olmalı. Kim bilir kaç çocuğu etkileyecek kendi çocuğu da dahil.
Yoooo veliler özellikle beni istiyor müdürden biliyor musunuzBranşın nedir? Cidden eğittiğin çocukların gelecekleri çıkmazda
o zaman doğa ananın etkisi olmuştur ? Kendinizi çok üstün bir varlık olarak görüyorsunuz sorun bu, sorun din değil.Bence insanların inancını sorgulama bu karşındaki Allaha inanmayan biri olabilirdi
Sanada ne dediğini gördün mü? Donanım bile yok bir tane düzgün cümlesi yokHep diyorum ebeveyn olmak için de öğretmen olmak için de ruh sağlığı uygundur raporu şart olmalı. Kim bilir kaç çocuğu etkileyecek kendi çocuğu da dahil.
Ben en başta oldum canım zorlanmadım sen zor bişi gibi anlattın ben ilk girişimde oldum ve atandımOldum. Hatta başka bir mesleğim vardı şartları daha iyi diye sonradan öğretmen oldum. Sandığın kadar zor bir şey değil. Sen çok zorlanmışsın belli ki ama
Birinin donanımını burdan bilemezsin ne kadar kincisinizSanada ne dediğini gördün mü? Donanım bile yok bir tane düzgün cümlesi yok
Branşını sordum dimi müdürünü sormadım.Yoooo veliler özellikle beni istiyor müdürden biliyor musunuz
Ben en başta oldum canım zorlanmadım sen zor bişi gibi anlattın ben ilk girişimde oldum ve atandım
Öğretmen olmuşsun ama.....Ben en başta oldum canım zorlanmadım sen zor bişi gibi anlattın ben ilk girişimde oldum ve atandım
Çocuğumu doldurucam çünkü çocuğuma bişi yapmadılar bilsin o da tezatlık yok
Neden kendi gecmisinde yaşadığın kinini,nefretini,üzüntülerini ,komplekslerini daha yeni doğmuş bir bebeğin üstüne yüklemek istiyorsun ki?Yoo değerlisin ama onlar bunu hazmedemiyor diycem
Bir öğretmen daha düzgün kelime ve cümle kuramıyorsa kendine öğretmen demesinBirinin donanımını burdan bilemezsin ne kadar kincisiniz
Ne olmuşsam olmuşum gerçekten kıskançlığın bu kadarıÖğretmen olmuşsun ama.....
Boşluğu doldurunuz
Cümle gayet düzgün kendimi kasmak istemiyorum rahat rahat yazmak istiyorum resmi kurum yazışması yapmıyoruzBir öğretmen daha düzgün kelime ve cümle kuramıyorsa kendine öğretmen demesin
İğritmin ılmışsın ımı.... KıskançlarBir öğretmen daha düzgün kelime ve cümle kuramıyorsa kendine öğretmen demesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?