Eşimin Çocuğuma Adaletsizliği

Hamile arkadaşım, karnınızdaki bebek 3 aylık 5 aylık , hamilelik uzun bir yol. Ben bebeğe kıyafet alırken bile milyon kere düşünürdüm Allahım kucağıma almayı nasip et diye. Daha durun daha bismillah, sağ salim doğsun da nefret kuyusundan eksik kalsın. Daha doğmamış çocuğa bu kadar nefretle doldurmak günahtır, insanlığa aykırıdır, çocuğun tek suçu annesinin siz olması.. Artık annesiniz tüm nefretinizi kenara bırakın çocuğunuzu düşünün, anne olmak budur.

Oldum. Hatta başka bir mesleğim vardı şartları daha iyi diye sonradan öğretmen oldum. Sandığın kadar zor bir şey değil. Sen çok zorlanmışsın belli ki ama
Ben en başta oldum canım zorlanmadım sen zor bişi gibi anlattın ben ilk girişimde oldum ve atandım

Çocuğumu doldurucam çünkü çocuğuma bişi yapmadılar bilsin o da tezatlık yok
Yoo değerlisin ama onlar bunu hazmedemiyor diycem
Neden kendi gecmisinde yaşadığın kinini,nefretini,üzüntülerini ,komplekslerini daha yeni doğmuş bir bebeğin üstüne yüklemek istiyorsun ki?
Hazmedemiyorsan ,kendi içinde halletmeye çalış. Neden zavallı çocuğu derdine ortak etme çaban?
Hamilesin diye kötü bir şey söylemek istemiyorum ama şunu derinden biliyorum ki çocuğun seni sevmeyecek.
Çevremde senin gibi çok fazla anne var, kendi ezilmişlikleriyle çocuğunu dolduran. Çocuklarının Hiçbiri 'vay benim çileli anam,canım anam' modunda değil . Psikolojilerine s.çan ve kendi derdine ortak eden annelerine uyuz oluyorlar. Mağduru oynamak istiyorsan , git köşede oyna. Çocuğunu bulaştırma.
Neyse ,konuyu takipten çıkıyorum, pazar pazar canımı sıktınız.
Keşke anne -baba olmadan önce her üç senede bir test yapılsa,başarılı olamayanlara üç senelik doğum kontrol yöntemi uygulansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…