Kocamı seviyorum, ayrılmak istemiyorum demesi kolay. Madem konu sahibi kocasını bu kadar çok seviyor. Ayda sadece 6 gün çocuğun gelmesine laf edip çocuğa bilenmeyecek. Aslında bir çocuğun kalbine girmek o kadar kolay ki... Tabii bunun için yürek lazım. Nefretmiş! Birinden nefret etmek bu kadar kolaydı da ben mi bilmiyorum acaba! Benim birinden nefret etmem için ya bana büyük bir kalleşlik yapması lazım ya da bana ağır şekilde fiziksel ve psikolojik şiddet uygulaması lazım. Çocuk bu ya, çocuk! Hem de 7-8 yaşında. Daha bebeklikten yeni çıkmış benim gözümde. Bir oyuncak, çikolata ver eline. Biraz ilgilen, oyun oyna. Tamam işte. Nasıl tepem attı anlatamam.Hayır Allah korusun da çocuğun annesi vefat etmiş olsa demek ki çocuğu yurda ver eve getirme diyecek konu sahibi.
Adam çocuğun masraflarının tamamini da karsilayabilir.cocugun annesi yine ikiye boluyormus sukret.nikahli eşin masraflarini erkek karşılayan eş cocuğunun masraflarının yarisini mi karsilayacakMerhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
ya sizde yeni evlenmiş kız ne çok üstüne gitmişsiniz şöyle yapın bakın biz kendi çocuğumuza bile sabredemiyoruz olur demek varken neler neler demişsiniz. Yeni evlenmiş 2 ay olmuş 2 ay burda milyonlarca kadın kocam bana vakit ayırmıyor bilgisayar, telefon başından kalkmıyor nefret ettim diye konu açıyor. Kesin olarak nefret ettiğini düşünmüyorum yazılanların hepsini okumamakla beraber alışamadı bekar kafası ile 4 kişilik evliliğe eski eş çocukta var. Kıskanıyor bariz olarak o da normalKonu sahibiyle arkadaş olun denk gördüm sizi.
Zaman geçirip tanıyıp öyle karar verecekti o zaman. İki ayda 7-8 yaşındaki çocuktan nefret çok büyük değil mi
senin gibiler ilgilenmemek için evet çölde kayak kursuna gönderiyor geneldeMasrafı ikiye mi bölmüş çok saftirikmiş kadın. Ben olsam , çocuğu çölde kayak kursuna bile gönderirdimçocuğumu 3 haftada bir göreceğim diyen adamın vicdan yoksunu olduğunu düşünüp evlenmezdim zaten. ki değilmiş eve de getirecek yakında temelli çünkü babasının evi o çocuk 15 yaşına da gelecek 25 yaşına da oyy oyyy
Cevabınıza kızsam mı gülsem mi bilemedim.Siz nasıl bir kafadaydınız acaba evlat bu tabii ki de çok sevilir.Ne demek 2 hafta 1 görüşmesi 7 yaşındaki çocuğun babasıyla.Esiniz en iyisini yapıyor baba ve çocuk ne zaman isterse görüşmeli.Eski eşi tek başına yapmadığına göre bu çocuğu masraflarinida sıkıntılarını babasıyla paylaşacak.Anladigim kadarıyla evlenmeden ilgisiz çok görüşmeyen bir baba profili çizmiş ve sizde ona gore evlenmişsiniz ama malesef gerçekler öyle olmuyor.Bana ve aileme 2 haftada 1 goruyorum demisti her hafta 3 gun degil ve bunu bilerek kabul ettim
Cok sayfa yazılmış hepsini okuyamadim ama konu sahibine sadece surada katiliyorum, henüz iki aylik evliler ya cok yeni. Ve ilk evliliği, 2 3 ay boyunca bari biraz eşiyle ilgileneymiş keşke eşi. O zaman belki böyle nefret söylemleri olmazdiya sizde yeni evlenmiş kız ne çok üstüne gitmişsiniz şöyle yapın bakın biz kendi çocuğumuza bile sabredemiyoruz olur demek varken neler neler demişsiniz. Yeni evlenmiş 2 ay olmuş 2 ay burda milyonlarca kadın kocam bana vakit ayırmıyor bilgisayar, telefon başından kalkmıyor nefret ettim diye konu açıyor. Kesin olarak nefret ettiğini düşünmüyorum yazılanların hepsini okumamakla beraber alışamadı bekar kafası ile 4 kişilik evliliğe eski eş çocukta var. Kıskanıyor bariz olarak o da normal
çok haklısınız.O da farkinda ama alismamiz lazim diyip duruyor kirilmasindan korkuyorum. Cocugu alsin gotursun disarda gezsin tozsun onemli degil ama evde oluyoruz ve cocuk evi allak bullak ediyor esimde dur demiyor.evlenmeden once konustuk 2 hafta da 1 diye.cocuga elimden gelen herseyi yaptim.ve bende calisiyorum haftasonu pazar boş sadece.onda da cocukla uğraşıyorum.
herkes işlemediği sınanmadığı günahın masumu nato kafa devamİnşallah kadın yaz tatilinde falan full babasına gönderir
O zaman görürsünüz 2 haftada bir görüşmeyi
Size ama adam boşanmış dendiğinde nasıl olsa annesinden kalıyor benle evlenince oda kalmaz diye rahattın değil mi?
Bu kadar şikayet ediyorsanız evlenmeseydiniz kardeşim. Ben kendimi biliyorum tanıyorum. Ben yapamazdim. Kendim gibi bekar ve çocuksuz biriyle evlendim. Siz de öyle yapsaydınız da küçücük çocukları babalarından kıskanmasaydınız.aynı durum benim başımdada var sizi çok iyi anlıyorum bakın evlilikde çocukla ilişkisi nasıl olucak kaç gün gelip gidicek belli edilmemiş, seni çok iyi anlıuyorum yeni evlenmişsin evine alışmadın belki kilit nokta bir kişi ile evlenmediniz çocuk eski eşte var işin içinde.
Evet çocuğu bilerek evlendiniz ama eşinizde çocuğun sizden olmadığını bilmek zorunda kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. İnsan kendi çocuğundan bıkıyor. Aynı evi paylaşmakta zorunda değilsiniz. Siz yapmadınız bu durumu boşanarak zaten çocuğunu görme ilgilnme zamanını kendisi kısıtladı siz annesi değilsiniz. Evlenmişsiniz madem yapacağınız en iyi şey uğraş bulmak, çocuk geldiği zaman gözünüzü kapayacaksınız.
Bir de ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız, x çocuğa şurdan şuraya otur deseniz normal olur ama üvey siz olunca yanlış ve kötü şekilde anlaşılma ihtimaliniz var. Herkes işlemediği sınanmadığı günahın masumudur. Burda meval okuyanlara çok bakmayın. İnsanın nefsine zor geliyor evet, kırıp Allah rızası için sabrederseniz, mutlu olursunuz ki ben yapamadım diğer türlü çok zor ipin ucu boşanma üzgünüm taraf olacağı seçeceği kişi siz olmayacaksınız. Bunuda unutmayın. Kendi evladınız olursa belki rahatlarsınız o da belki.
1- okuduğunu anla ben evlenmedim.Bu kadar şikayet ediyorsanız evlenmeseydiniz kardeşim. Ben kendimi biliyorum tanıyorum. Ben yapamazdim. Kendim gibi bekar ve çocuksuz biriyle evlendim. Siz de öyle yapsaydınız da küçücük çocukları babalarından kıskanmasaydınız.
Imza: sizin gibi düşünen üvey anneye sahip bir çocuk.
Hanfendinin kiskanmasindan oturu babasının diger cocuklariyla olan iletisimine hep uzaktan bakan bir cocuk. Allah bizim gibi cocuklarin hakkini sizin gibilerden cikarsin.
1.Aynısı benim başımda var yazmışsın. Ne anlamalıyım bundan?1- okuduğunu anla ben evlenmedim.
2-yaşayıp, hissedeceğini önceden bilmişsiniz, tebrikler.
3-Başına gelmeyen konularda orantılı atmanızı tavsiye ederim.
Şöyle bir baktım da konu sahibi yokBu saatten sonra konu sahibi birşeyler yazsın;tabi yazabilirse. Ben sevmiyorum böyle kadınları ya! Sırf konu açmak için konu açıyorlar yada kendi yaptığı bir durum için onay alma ihtiyacından buraya "mağdurum" edebiyatı yapıyor.
Çocukla alakalı bir şey yazmadım v vb tavrını onayalamdım aksine yapması gereken şeyi söyledim .Bunları hissetmesi normal sevmek ''zorunda'' olduğu bir çocuk var eşi daha çok hatalı kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil 2 sene geçmemiş 2 ay bunalmış kadın demek ki. İnsan kendi çocuğundan bunalıyor.1.Aynısı benim başımda var yazmışsın. Ne anlamalıyım bundan?
2. Evet anladım. Bir çocuk bu durumda ne hisseder çok iyi biliyorum.
3. Daha başıma nasıl gelsin acaba?
4. Siz kaç yaşındaki kadınlar anlayışlı değilken küçük çocuktan ne anlayışı bekliyorsunuz?
Hangi aynı durum bu peki?aynı durum benim başımdada var sizi çok iyi anlıyorum
Ayrıca çocuğu sevmediğini yeni anlamış olamaz değil mi? Evlendikten sonra gördüğünü sanmıyorum. Öncesinde de görmüştür. Yanlış miyim?Çocukla alakalı bir şey yazmadım v vb tavrını onayalamdım aksine yapması gereken şeyi söyledim .Bunları hissetmesi normal sevmek ''zorunda'' olduğu bir çocuk var eşi daha çok hatalı kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil 2 sene geçmemiş 2 ay bunalmış kadın demek ki. İnsan kendi çocuğundan bunalıyor.
Bana neden yürüdüğünüzü anlamadım mesajların hepsini okumamanıza veriyorum. Hepsini okuyun o zaman. Siz diyosunuz iki ay olmuş henüz evleneli diye. İki ayda çocuğun masrafından tutun her şey rahatsız etmiş konu sahibini. Hatta şöyle yapın geçmişine bi girin tüm mesajlarını okuyun.ya sizde yeni evlenmiş kız ne çok üstüne gitmişsiniz şöyle yapın bakın biz kendi çocuğumuza bile sabredemiyoruz olur demek varken neler neler demişsiniz. Yeni evlenmiş 2 ay olmuş 2 ay burda milyonlarca kadın kocam bana vakit ayırmıyor bilgisayar, telefon başından kalkmıyor nefret ettim diye konu açıyor. Kesin olarak nefret ettiğini düşünmüyorum yazılanların hepsini okumamakla beraber alışamadı bekar kafası ile 4 kişilik evliliğe eski eş çocukta var. Kıskanıyor bariz olarak o da normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?