- 16 Ağustos 2016
- 3.709
- 9.418
- 158
Allah gecinden versin ama diyelim ki siz öldünüz eşiniz evlendi çocuklarıniz da yeni hanıma anne diyor ister miydiniz bunu ? Merak ettimKayınvalidem zamanında 2 çocuğuyla boşanıp şuaki kpyle evlenmiş onun da 2 çocuğu varmış aynı evde büyüyüp gitmişler. Şimdi eşime sorsan 4 kardeşiz der asla birbirlerini ayırmazlar. Kpnin çocukları kvye anne der eşim ve kardeşi de kp ye baba der (ben bile baba diyorum). Kvye bir çok konuda kızarım falan ama bu yönünü hep takdir ettim gerçekten. Şimdi bunu okuyunca tekrar anladım çok güzel bir şey başarmış helal olsun.
2 hafta ile 1 hafta arasında ne var sanki aylar var madem öyle boşasın nasılsa kendi cocugu oldugunda kocasının sadece kendi cocugunu sevmesini ister bu bencil insanBen yaparim ederim diyeninde yasamadan goremeyecegi bir durum neresi buyuk konusmak konu sahibi acik acik demiş
Evleneceği insan da onu kandırmış.hala da kabul ettirme derdinde.
Yazmayayım yazmayayım diyorum da olmuyor.
Bayılıyorum sizin şu "yaşamadan bilemezsiniz" triplerinize.
Allah aşkına küçücük çocuktan nefret etmek için ne yaşamamız gerekiyor ya? Çok şımarık, çok bilmiş bir kuzenim var. Gram nefret etmiyorum kendisinden. Çünkü o bir ÇOCUK. Aksine doğruyu yanlışı öğretmeye çalışıyorum o kadar uyumsuz bir ÇOCUĞA. Alemin enayisi olduğum için mi yapıyorum sizce bunu?
Konu sahibinin derdi eşinin yalan söylemesi olsaydı eşinin yalanı üstünde dururdu, sürekli çocuktan bahsedip "nefret" ediyorum demezdi. Konuyu bile çocuğa olan nefreti üstünden açmış yahu!!
Basbaya kendini çocukla kıyaslıyor, kıskanıyor ve nefret ediyor çocuktan.
2 aylık evliymiş. 2 ayda küçücük çocuk ne yapabilir bu koskoca kadına? Belli ki iletişim becerisi sıfır hanımefendinin. Çocuk gelişimi bilgisi sıfır. İstese internetten ordan burdan açıp öğrenemez miydi çocukla nasıl iletişim kurması gerektiğini? İletişim en önemli unsurdur. Yok annesi dolduruyor, yok eşi yalan söylüyor. Bu bahaneleri geçin.
Kaldı ki annesi dolduruyorsa da bu çocuğun suçu değildir!
Doğru iletişimle hepsini aşarlardı üçü de.
Çocuk masumdur. Saf düşüncelerle yaşar. Onların temiz dünyasını kirleten biz yetişkinleriz.
Nefretinizi bahanelerin arkasına saklamayın. Zira hiçbiri bir çocuktan "nefret" etmeyi aklamıyor.
Allah razı olsun koca yürekli kadınlardan.Ben bir gün bir kadınla tanıştım.kac çocuğun var diye sorduğumda 4 dedi.Meger ikisi eşinin ölen esindenmis.anne öldüğünde çocuklar küçükmüş biri hayal meyal hatırlıyor diğeri hiç hatırlamıyormus anneyi.Kadin bir gün demiş sizin aslında anneniz başkası..küçük olan çocuk hayır demiş inanmam bir insanın iki annesi olmaz.Gercekten tebrik ettim çünkü zor iş
Konu sahibine sorsak çocuğa kaç kere " nasılsın? Keyfin yerinde mi? Birlikte kurabiye yapalım mı? Bak şurada güzel bir etkinlik var, istersen birlikte yapabiliriz" demiştir acaba merak ediyorum.Yazmayayım yazmayayım diyorum da olmuyor.
Bayılıyorum sizin şu "yaşamadan bilemezsiniz" triplerinize.
Allah aşkına küçücük çocuktan nefret etmek için ne yaşamamız gerekiyor ya? Çok şımarık, çok bilmiş bir kuzenim var. Gram nefret etmiyorum kendisinden. Çünkü o bir ÇOCUK. Aksine doğruyu yanlışı öğretmeye çalışıyorum o kadar uyumsuz bir ÇOCUĞA. Alemin enayisi olduğum için mi yapıyorum sizce bunu?
Konu sahibinin derdi eşinin yalan söylemesi olsaydı eşinin yalanı üstünde dururdu, sürekli çocuktan bahsedip "nefret" ediyorum demezdi. Konuyu bile çocuğa olan nefreti üstünden açmış yahu!!
Basbaya kendini çocukla kıyaslıyor, kıskanıyor ve nefret ediyor çocuktan.
2 aylık evliymiş. 2 ayda küçücük çocuk ne yapabilir bu koskoca kadına? Belli ki iletişim becerisi sıfır hanımefendinin. Çocuk gelişimi bilgisi sıfır. İstese internetten ordan burdan açıp öğrenemez miydi çocukla nasıl iletişim kurması gerektiğini? İletişim en önemli unsurdur. Yok annesi dolduruyor, yok eşi yalan söylüyor. Bu bahaneleri geçin.
Kaldı ki annesi dolduruyorsa da bu çocuğun suçu değildir!
Doğru iletişimle hepsini aşarlardı üçü de.
Çocuk masumdur. Saf düşüncelerle yaşar. Onların temiz dünyasını kirleten biz yetişkinleriz.
Nefretinizi bahanelerin arkasına saklamayın. Zira hiçbiri bir çocuktan "nefret" etmeyi aklamıyor.
Ben dünyadan göçüp gittikten sonra çocuklarım nasıl mutlu olacaklarsa öyle olsun. Ne olmuş yani onları srıp sarmalayan anne şefkatini hissettiren birine anne demişlerse.Allah gecinden versin ama diyelim ki siz öldünüz eşiniz evlendi çocuklarıniz da yeni hanıma anne diyor ister miydiniz bunu ? Merak ettim
Artı 1000Konu sahibiyle arkadaş olun denk gördüm sizi.
Zaman geçirip tanıyıp öyle karar verecekti o zaman. İki ayda 7-8 yaşındaki çocuktan nefret çok büyük değil mi
konu sahibini aklı selim kimse savunmaz.ama savunan ve haklı olarak tepki çekenlerin hepsi ne tesadüf yeni üye ve aynı tarzda cümlelerle savunmuşlar.bana bi garip geldi ya neyse.Artı 1000
Kraldan fazla kralcılık yapmaktır bunun adı
Küçücük çocuk tabii ki istemeyecek tabii ki önyargısı olacak
Evlenmeyecekti ama adam israr ettigini kadinin istedigi gibi oynadigini dusunuyorum.evlenince de gercek yüzünü gösterdi.2 hafta ile 1 hafta arasında ne var sanki aylar var madem öyle boşasın nasılsa kendi cocugu oldugunda kocasının sadece kendi cocugunu sevmesini ister bu bencil insan
Yani 60 günde 8 defa görmüş oluyorsunuz ve nefret ediyorsunuz. Umarım kocanız gerçek yüzünüzü görür.Denedim kac kez ama nafile hic bir şekilde sevmiyor ve bana dunyayi dar ediyor surekli huzursuz oluyoruz.eski karisini adamlarla gezip tozuyor cocuk kendi agziyla soyluyor yok su abinin pipisi yok surasi burasi die kadin haftasonu çocuğu bize kitleyip gezip tozuyor bense 2 aylik evliyim ve esim bana 2 haftada bir demisti tabi ki de cocuktan nefret etme seviyesine gelirim
Evlenmeyecekti o zaman, bu kadar basitKonu sahibi zaten başkasının cocugunu hayatina fazlasi ile dahil edebilecek bir yapida degil.hani öyle bir yapida olsa böyle konu açmaz.
Bunu kaldirabilen var kaldiramayan var
Cumartesi öğleden sonradan pazar akşamına kadarmış. Yani haftada hepi topu 1,5 gün. Konu sahibi hukuk bölümüne bununla ilgili bir şey sormuş. Oradan gördüm.Yani 60 günde 8 defa görmüş oluyorsunuz ve nefret ediyorsunuz. Umarım kocanız gerçek yüzünüzü görür.
Hayır Allah korusun da çocuğun annesi vefat etmiş olsa demek ki çocuğu yurda ver eve getirme diyecek konu sahibi.Cumartesi öğleden sonradan pazar akşamına kadarmış. Yani haftada hepi topu 1,5 gün. Konu sahibi hukuk bölümüne bununla ilgili bir şey sormuş. Oradan gördüm.
Yazık o minik çocuğa. Bu kadarcık zaman bile ne kadar göze batmış meğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?