Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuh yani. Böyle bir konuda adam çocuğunu her hafta sonu gördüğü için, yapması gereken babalık görevini yaptığı için bile suçlu görülmüş. Ve bunu yazanlarda anne ya da anne olacak insanların bir kısmı. Konu sahibi evliyim eşim cocuğumuzla ilgilenmiyor desin gelen yorumlar eşin haksız yönde (ki bence de haksız) olur. Konu örnekteki gibi açılsın gelen yorumlar eşin haksız seni kandırmış olur. Bu nasıl bir kafa? Çocuk ya bu insanın evladı. İnsan kendi küçük evladını da önemsemeyecekse eğer kişide herhangi bir akıl sağlığı sorunu yoksa ben onun insanlığı sorgularım.
Allah herkesi kalbi gibi insanlarla karşılaştırsın!

Allah gecinden versin ama diyelim ki siz öldünüz eşiniz evlendi çocuklarıniz da yeni hanıma anne diyor ister miydiniz bunu ? Merak ettim

Ben yaparim ederim diyeninde yasamadan goremeyecegi bir durum neresi buyuk konusmak konu sahibi acik acik demiş
Evleneceği insan da onu kandırmış.hala da kabul ettirme derdinde.
2 hafta ile 1 hafta arasında ne var sanki aylar var madem öyle boşasın nasılsa kendi cocugu oldugunda kocasının sadece kendi cocugunu sevmesini ister bu bencil insan

Şu mesaj sabitlenmeli..
Şahane.

Allah razı olsun koca yürekli kadınlardan.

Ne kadar anlayışsız ve hirtsınız.
Yargılayacaklar yazmasın derken yaptığınızın ne derece yanlış olduğunu biliyorsunuz.
Madem öyle ayrılın eşinizden neden çocuk gitsin ki eşinizin hayatından siz gidin

Konu sahibine sorsak çocuğa kaç kere " nasılsın? Keyfin yerinde mi? Birlikte kurabiye yapalım mı? Bak şurada güzel bir etkinlik var, istersen birlikte yapabiliriz" demiştir acaba merak ediyorum.
Buradaki çoğu kişi bile konu sahibini antipatik bulmuşken, o çocuk evdeki enerjiyi eminim hissediyordur.
Bu olaya çocuk olarak şunları yazabilirim; herkesin annesi babası aynı evde, çok mutlular. Benim annemle babam öyle değil. O yüzden ailelerden nefret ediyorum. O kadın da nefret ediyorum. Çünkü annemle babamı o ayırdı. O olmasa belki yeniden hep birlikte aynı evde olurduk. Babamı sadece 2 güncük görmek çok zoruma gidiyor. Hem gittiğim zaman o kadının benden nefret ettiğini hissediyorum. Çünkü beninle hiç ilgilenmiyor ve suratı hep asık oluyor.

Adamın yerinde ben olsam ve kocamın, çocuğumdan nefret ettiğini bilsem, " def ol git len! Çocuğum her şeyden kıymetli" derim. Çocuğum yok ama evlat bu ya! Tabii ki üstüne düşeceğim, gerektiğinde kocamdan daha çok onunla ilgileneceğim.

Allah gecinden versin ama diyelim ki siz öldünüz eşiniz evlendi çocuklarıniz da yeni hanıma anne diyor ister miydiniz bunu ? Merak ettim
Ben dünyadan göçüp gittikten sonra çocuklarım nasıl mutlu olacaklarsa öyle olsun. Ne olmuş yani onları srıp sarmalayan anne şefkatini hissettiren birine anne demişlerse.

Çocuk simarik diyorsunuz ona bakmak zordur. Çok can sıkıcı bı durum. Bu durumu yine eşiniz halledecek bence onunla konuşun.

Konu sahibiyle arkadaş olun denk gördüm sizi.
Zaman geçirip tanıyıp öyle karar verecekti o zaman. İki ayda 7-8 yaşındaki çocuktan nefret çok büyük değil mi
Artı 1000
Kraldan fazla kralcılık yapmaktır bunun adı
Küçücük çocuk tabii ki istemeyecek tabii ki önyargısı olacak

Artı 1000
Kraldan fazla kralcılık yapmaktır bunun adı
Küçücük çocuk tabii ki istemeyecek tabii ki önyargısı olacak
konu sahibini aklı selim kimse savunmaz.ama savunan ve haklı olarak tepki çekenlerin hepsi ne tesadüf yeni üye ve aynı tarzda cümlelerle savunmuşlar.bana bi garip geldi ya neyse.
bi de konu sahibi eski mesajlarında kendi çocuğu da olduğunu belirten cümleler kurmuş ve bi konuda da evli sevgilisinin karısına gidip konuştuğundan bahsetmiş.yani hayatında elle tutulur destek verilecek tek bir hareketi ve düşüncesi olmayan bir insan.

2 hafta ile 1 hafta arasında ne var sanki aylar var madem öyle boşasın nasılsa kendi cocugu oldugunda kocasının sadece kendi cocugunu sevmesini ister bu bencil insan
Evlenmeyecekti ama adam israr ettigini kadinin istedigi gibi oynadigini dusunuyorum.evlenince de gercek yüzünü gösterdi.

Yani 60 günde 8 defa görmüş oluyorsunuz ve nefret ediyorsunuz. Umarım kocanız gerçek yüzünüzü görür.

Yani 60 günde 8 defa görmüş oluyorsunuz ve nefret ediyorsunuz. Umarım kocanız gerçek yüzünüzü görür.
Cumartesi öğleden sonradan pazar akşamına kadarmış. Yani haftada hepi topu 1,5 gün. Konu sahibi hukuk bölümüne bununla ilgili bir şey sormuş. Oradan gördüm.
Yazık o minik çocuğa. Bu kadarcık zaman bile ne kadar göze batmış meğer.

Hayır Allah korusun da çocuğun annesi vefat etmiş olsa demek ki çocuğu yurda ver eve getirme diyecek konu sahibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…