Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence biraz empati yap sen. Annesi ister bara gider ister başka adamlarla takılır. Bu annenin sorunu. Ve babasıda seninle evlenmiş keyfini yapıyor. Yarın kadın evlenip çocuğu al sen bak babası derse napacaksın. Çocuklu adamla evlenmek zaten hata. Aşk sevgi hepsi hikaye olmadan. Kendi çocukluğunu düşünüp empati yap. Anne olmadan iyi düşün. Aynı şeyleri kendi çocuğuna yaşatmak durumunda kalabilirsin.

Ben sadece cocukla ilgili masrafin ikiye bolunmesinin neden size aorun oldugunu anlamadim. Bu cocuk sadece annenin mi? Ya da soyle sorayim. Ileride sizin de cocuklariniz olursa babanin hic cocuklarin mastafina katki yapmamasi normal mi olur?

Adam baba.. Babalık vazifesini yapıyor diye suçlu mu yani?
Çocuğu ile ilgilenmese sorun olurdu, bu halde değil.
Bu herkesin kabul edebileceği bir şey de değil.
E o zaman "evlenmeseydiniz". Silah mı çekti

Bana ve aileme 2 haftada 1 goruyorum demisti her hafta 3 gun degil ve bunu bilerek kabul ettim
Evlenmeden önce eşinizle illaki vakit geçirmişsinizdir. Çocuğuyla ne sıklıkta görüştüğüne şahit olmuş olmanız lazım. Ayrıca yine evlenmeden çocukla tanışıp anlaşıp anlaşamayacağınıza da bakmalıydınız. Ona göre devam ettirmeliydiniz ilişkinizi..

Çocuğunu görmeyen ilgisiz bir baba olsaydı daha mı çok hoşunuza gidecekti?

Masrafları ikiye bilmedi normal ona karısamazsın ama Ikı cocukluk adamla evlenmıs vırı olarak soyluyorum evet zor. Ben cok pısman oldum ve cocugumda oldu sen sakın cocuk yapma. Eger ugrasamıyosan bosan. Ya benim gıbı olsaydın. Ben evlendiğimde esım 4 sene olmus Ayrılalı Ikı cocuk annesındeydı. Ben 3 aylık evliyken annesinin hayat yasayacagim tuttu hıc bana sorulmadan cocukları bizde yasamaya basladı. Yanı bilerek yapıldı. Ne kavgalar ne kıyametler. Cocugum olmasa bir dakika durmam ayrılırım. Hemen de cocugum oldu en buyum hatayı orda yaptım. Ama ben cocukların masraflarına asla laf etmem o ayrı. Cocuk Ikısinin ortak cocugu sadece anne ya da baba mı karsılayacak. Tabı ortak olacak. Benden sana tavsiye cocuk yapma sakın. Ve bence bosan. Daha cokk sorun yasayacaksın

Ne kadar itici ya yazdıklarınız ne demek dışarda görüşsün??? Babasının evine geliyor farkında mısınız? Konu sahibi eşiyse o da çocuğu bak çocuğu ! Eğer ki konu sahibin eşi iyi bir baba ise böyle bir şeyler diyen bir kadınla asla evli kalmazdım. Evlenmeden önce onun bir baba olduğunu biliyordu. Masraflarını tabi ki babası karşılıcak onda bir konu sahibi geri duracak. Ortada 7 yaşında bir çocuk var hee isterse büyük olsun o da farketmez adı üstünde baba

Benım annemin ilk, babamın ikinci evliliğiydi. Babamın ilk esınden oglu var. O dönemde abim 4 yas cıvarındaymıs, annesı olunce babam annemle evlenmiş. Sıze dıyecegım eşinizin canı o. Eskı esının oglu olarak değil eşinizin de oglu olarak yaklaşmalısınız çocuga. 2 haftada bir ya da haftada 3 gün ne farkeder ki? O cocuk babasının yanına elbet gelecek,gelmeli. Sımarıklıgını ya da sıze nefret duygusunu, sizin ona yaklaşımlarınız düzeltebilir sadece. Cunku babasını elınden aldınız zannediyor. Ilerıde sızın de evladınız olacak ve o anneyı babayı o zaman anlayacaksınız. Ben buraya neler yazarım fılm olur. Cok seyı görüp yasadıgım ıcın soyluyorum. En azından kazanmaya calısın cocugu, zamanla bakışı değişecektir.

Ben yaparim ederim diyeninde yasamadan goremeyecegi bir durum neresi buyuk konusmak konu sahibi acik acik demiş
Evleneceği insan da onu kandırmış.hala da kabul ettirme derdinde.

Çocuğuna düşkün olmasına mı sinir oluyorsun ben mi yanlış anladım. Bacım adam sadece karısından boşandı çocuğundan değil. Elbette sık görmek isteyecek, elbette düşkün olacak. Ortada tam geliime döneminde günahsız bi yavru var. Kendinize gelin diyeceğim ama nafile sanırım. Zihniyetiniz baya leşmiş kusura bakmayın

Ben yaparim ederim diyeninde yasamadan goremeyecegi bir durum neresi buyuk konusmak konu sahibi acik acik demiş
Evleneceği insan da onu kandırmış.hala da kabul ettirme derdinde.

Yazmayayım yazmayayım diyorum da olmuyor.
Bayılıyorum sizin şu "yaşamadan bilemezsiniz" triplerinize.
Allah aşkına küçücük çocuktan nefret etmek için ne yaşamamız gerekiyor ya? Çok şımarık, çok bilmiş bir kuzenim var. Gram nefret etmiyorum kendisinden. Çünkü o bir ÇOCUK. Aksine doğruyu yanlışı öğretmeye çalışıyorum o kadar uyumsuz bir ÇOCUĞA. Alemin enayisi olduğum için mi yapıyorum sizce bunu?
Konu sahibinin derdi eşinin yalan söylemesi olsaydı eşinin yalanı üstünde dururdu, sürekli çocuktan bahsedip "nefret" ediyorum demezdi. Konuyu bile çocuğa olan nefreti üstünden açmış yahu!!
Basbaya kendini çocukla kıyaslıyor, kıskanıyor ve nefret ediyor çocuktan.
2 aylık evliymiş. 2 ayda küçücük çocuk ne yapabilir bu koskoca kadına? Belli ki iletişim becerisi sıfır hanımefendinin. Çocuk gelişimi bilgisi sıfır. İstese internetten ordan burdan açıp öğrenemez miydi çocukla nasıl iletişim kurması gerektiğini? İletişim en önemli unsurdur. Yok annesi dolduruyor, yok eşi yalan söylüyor. Bu bahaneleri geçin.
Kaldı ki annesi dolduruyorsa da bu çocuğun suçu değildir!
Doğru iletişimle hepsini aşarlardı üçü de.
Çocuk masumdur. Saf düşüncelerle yaşar. Onların temiz dünyasını kirleten biz yetişkinleriz.

Nefretinizi bahanelerin arkasına saklamayın. Zira hiçbiri bir çocuktan "nefret" etmeyi aklamıyor.

Kayınvalidem zamanında 2 çocuğuyla boşanıp şuaki kpyle evlenmiş onun da 2 çocuğu varmış aynı evde büyüyüp gitmişler. Şimdi eşime sorsan 4 kardeşiz der asla birbirlerini ayırmazlar. Kpnin çocukları kvye anne der eşim ve kardeşi de kp ye baba der (ben bile baba diyorum). Kvye bir çok konuda kızarım falan ama bu yönünü hep takdir ettim gerçekten. Şimdi bunu okuyunca tekrar anladım çok güzel bir şey başarmış helal olsun.

Nolur yazın sizin gibiler. Ümidimiz artsın. İyiler var diyelim.
Ben bir gün bir kadınla tanıştım.kac çocuğun var diye sorduğumda 4 dedi.Meger ikisi eşinin ölen esindenmis.anne öldüğünde çocuklar küçükmüş biri hayal meyal hatırlıyor diğeri hiç hatırlamıyormus anneyi.Kadin bir gün demiş sizin aslında anneniz başkası..küçük olan çocuk hayır demiş inanmam bir insanın iki annesi olmaz.Gercekten tebrik ettim çünkü zor iş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…