Evlenmeden önce eşinizle illaki vakit geçirmişsinizdir. Çocuğuyla ne sıklıkta görüştüğüne şahit olmuş olmanız lazım. Ayrıca yine evlenmeden çocukla tanışıp anlaşıp anlaşamayacağınıza da bakmalıydınız. Ona göre devam ettirmeliydiniz ilişkinizi..Bana ve aileme 2 haftada 1 goruyorum demisti her hafta 3 gun degil ve bunu bilerek kabul ettim
Masrafları ikiye bilmedi normal ona karısamazsın ama Ikı cocukluk adamla evlenmıs vırı olarak soyluyorum evet zor. Ben cok pısman oldum ve cocugumda oldu sen sakın cocuk yapma. Eger ugrasamıyosan bosan. Ya benim gıbı olsaydın. Ben evlendiğimde esım 4 sene olmus Ayrılalı Ikı cocuk annesındeydı. Ben 3 aylık evliyken annesinin hayat yasayacagim tuttu hıc bana sorulmadan cocukları bizde yasamaya basladı. Yanı bilerek yapıldı. Ne kavgalar ne kıyametler. Cocugum olmasa bir dakika durmam ayrılırım. Hemen de cocugum oldu en buyum hatayı orda yaptım. Ama ben cocukların masraflarına asla laf etmem o ayrı. Cocuk Ikısinin ortak cocugu sadece anne ya da baba mı karsılayacak. Tabı ortak olacak. Benden sana tavsiye cocuk yapma sakın. Ve bence bosan. Daha cokk sorun yasayacaksınMerhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Ne kadar itici ya yazdıklarınız ne demek dışarda görüşsün??? Babasının evine geliyor farkında mısınız? Konu sahibi eşiyse o da çocuğu bak çocuğu ! Eğer ki konu sahibin eşi iyi bir baba ise böyle bir şeyler diyen bir kadınla asla evli kalmazdım. Evlenmeden önce onun bir baba olduğunu biliyordu. Masraflarını tabi ki babası karşılıcak onda bir konu sahibi geri duracak. Ortada 7 yaşında bir çocuk var hee isterse büyük olsun o da farketmez adı üstünde babaDeki benden nefret ediyor cocuk neden ben olayim ki. Anası barlarda takılsın, veledi nefret etsin benden ama ben onun gönlünü hoş edeyim. Olduuu canim. Bence dışarda görüşsünler sen bunu ısrarla soyle her fırsatta
Canım benim senin ailen sana nasıl düşkünse elbetteki o da bir baba ve çocupuna düşküne olacak tabiki.neyiniz idrak edemiyorsunuz pardon8
Daha cok yeni evliyim ama cok pismanim esimi de seviyorum bu kadar duskun olmasina katlanamiyorum
Ben yaparim ederim diyeninde yasamadan goremeyecegi bir durum neresi buyuk konusmak konu sahibi acik acik demişValla büyük konuşmayayım da ben kendimi tanıyorum bunu kaldıramayacaksam evlenmem sonucta tek erkek değil cok zengin cok yakısıklı cok adam vs vs mükemmel mi ne gerek var böyle şeylere kendim gibi cocuksuzla evlenirim mesela
Ben yaparim ederim diyeninde yasamadan goremeyecegi bir durum neresi buyuk konusmak konu sahibi acik acik demiş
Evleneceği insan da onu kandırmış.hala da kabul ettirme derdinde.
"Ölüyorum anlasana gözlerimin önünde birbirlerini seviyolaaar" asfjfkgEvet hemde cok sevdim bana bu duskunlugunu gostermemisti katlanamiyorum resmen
Ben bir gün bir kadınla tanıştım.kac çocuğun var diye sorduğumda 4 dedi.Meger ikisi eşinin ölen esindenmis.anne öldüğünde çocuklar küçükmüş biri hayal meyal hatırlıyor diğeri hiç hatırlamıyormus anneyi.Kadin bir gün demiş sizin aslında anneniz başkası..küçük olan çocuk hayır demiş inanmam bir insanın iki annesi olmaz.Gercekten tebrik ettim çünkü zor işNolur yazın sizin gibiler. Ümidimiz artsın. İyiler var diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?